od Dean » 10 úno 2019 03:08
Jenže to skončí tak, že jí ublíží. +zamračí se+ Nebo si ublíží sama, prostě... nepotřebuje, aby na ni napadaly další sračky. Zabila někoho, a to... mění všechno. +sklopí oči na moment, ale když se na ni zase zadívá, oči mu ztvrdnou. Zase s ním lomcuje vztek, ten druh šílený, zaslepující zuřivosti, kterou už zná skoro intimně+ Payne. +řekne tiše, nebezpečně tiše+ Jsem tady kvůli Payne. +a je mi jedno, co si myslíš o čemkoliv jiným, to už sice nedodá, ale je to zřejmý z jeho postoje, z toho, jak udělá pár kroků k ní, jak je najednou dost blízko na to, aby se stačilo napřáhnout. Podvědomě sevře ruce do pěstí a trochu nakloní hlavu na stranu. Představí si to, na chvilku. Nejspíš by se vyhnula dost rychle, aby ji nezasáhnul. Vlastně ani nepočítá, že by ho nechala se jí dotknout. Ale pak by možná... přišel protiútok. A na okamžik mu tělem projede chtíč, jenže je to trochu jinej druh. Vlastně chce, aby to udělala. To by bylo jiný kafe, než všechny pouliční bitky, nebo i boj v klubu. Adrenalin mu v krvi stoupne z nuly na sto za vteřinu, očima ji tak trochu vyzývá, aby to udělala, aby ho praštila. Chce vědět, jaký by to bylo. A pak se zhluboka nadechne, a pohřbí to v sobě. Už to umí dočasně potlačit natolik, aby mohl normálně fungovat, takže to nutkání pečlivě uhemuje někam do hlubin, a trochu se ušklíbne. Vtipný, že ze všech věcí na světě sdílejí zrovna tohle. Strach o Payne a potřebu nechat sebou občas vytřít podlahu+ Jo, jenže já to asi nemůžu úplně řešit šukáním Jadea, mám takovej dojem, že nejsem jeho typ. +odtuší místo toho sarkasticky+