A já vám to přeju, děti. +prohlásí velebně, dokonce i ruce rozpřáhne, jakoby jim žehnala a v očích jí zajiskří a taky ji obejme. Nad tím prohlášením zvedne se zájmem obočí a podívá se na Gabriela+ Začínám být opravdu hodně zvědavá, o co jde. +zadívá se na Gabriela vyčkávavě, protože zjevně bude mluvit on+
G: +kouká trochu načuřeně na Syr+ Nechceš si k tomu vzít popcorn? Klidně počkám. +navrhne jí s úšklebkem a když se otočí k Beccy, její pobavený úšklebek ho ani nepřekvapí+ Dobře, takže k věci. +nadechne se a chvíli přemýšlí, jak začít. A protože tohle moc oklikou říct nejde, řekne to rovnou+ Poslední události mě přiměly trochu se zamyslet složením své smečky. A dost nepříjemně mě překvapilo, když mi došlo, že jsem ji svým lpěním na určitých tradicích a...řekněme předsudcích +ušklíbne se trochu kysele, protože tohle přiznat není lehký+ oslabil. A ohrozil. A to nejen jednou. +krátce zalétne pohledem k Syr a pak se zas zadívá na Beccu, která ho poslouchá s tváří nečitelnou+
B: S tím můžu jen souhlasit. +přikývne a překvapená trochu je+ Nicméně pořád nechápu, jak to souvisí se mnou...? +nakloní tázavě hlavu na stranu+
G: No...vlastně dost zásadně, abych tak řekl. +pousměje se trochu tajemně a chystá se odpálit tu bombu+ Chtěl bych tě formálně přijmout do smečky. +a je to venku. A její výraz za to rozhodně stál, i kdyby to nakonec neklaplo.
B: +dívá se na něj několik dlouhých vteřin, pak potřese hlavou a zasměje se+ Promiň. Cože? Asi jsem špatně rozumněla...přišlo mi jako bys říkal, že mě chceš při...+všimne si šklebící se Syr a ztichne+ Ty to myslíš vážně?! +poněkud vyjekne, což asi nejlépe dokládá, jak moc je v šoku+ Ale to je...blbost. Nejsem lugaru. Nejsem ani vlkodlak. To nikdy neprojde...+zavrtí nakonec zamítavě hlavou a podívá se na Syr, skoro jakoby jí žádala, aby řekla apríl:D+