Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 led 2019 21:54

A já vám to přeju, děti. +prohlásí velebně, dokonce i ruce rozpřáhne, jakoby jim žehnala a v očích jí zajiskří a taky ji obejme. Nad tím prohlášením zvedne se zájmem obočí a podívá se na Gabriela+ Začínám být opravdu hodně zvědavá, o co jde. +zadívá se na Gabriela vyčkávavě, protože zjevně bude mluvit on+
G: +kouká trochu načuřeně na Syr+ Nechceš si k tomu vzít popcorn? Klidně počkám. +navrhne jí s úšklebkem a když se otočí k Beccy, její pobavený úšklebek ho ani nepřekvapí+ Dobře, takže k věci. +nadechne se a chvíli přemýšlí, jak začít. A protože tohle moc oklikou říct nejde, řekne to rovnou+ Poslední události mě přiměly trochu se zamyslet složením své smečky. A dost nepříjemně mě překvapilo, když mi došlo, že jsem ji svým lpěním na určitých tradicích a...řekněme předsudcích +ušklíbne se trochu kysele, protože tohle přiznat není lehký+ oslabil. A ohrozil. A to nejen jednou. +krátce zalétne pohledem k Syr a pak se zas zadívá na Beccu, která ho poslouchá s tváří nečitelnou+
B: S tím můžu jen souhlasit. +přikývne a překvapená trochu je+ Nicméně pořád nechápu, jak to souvisí se mnou...? +nakloní tázavě hlavu na stranu+
G: No...vlastně dost zásadně, abych tak řekl. +pousměje se trochu tajemně a chystá se odpálit tu bombu+ Chtěl bych tě formálně přijmout do smečky. +a je to venku. A její výraz za to rozhodně stál, i kdyby to nakonec neklaplo.
B: +dívá se na něj několik dlouhých vteřin, pak potřese hlavou a zasměje se+ Promiň. Cože? Asi jsem špatně rozumněla...přišlo mi jako bys říkal, že mě chceš při...+všimne si šklebící se Syr a ztichne+ Ty to myslíš vážně?! +poněkud vyjekne, což asi nejlépe dokládá, jak moc je v šoku+ Ale to je...blbost. Nejsem lugaru. Nejsem ani vlkodlak. To nikdy neprojde...+zavrtí nakonec zamítavě hlavou a podívá se na Syr, skoro jakoby jí žádala, aby řekla apríl:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 led 2019 16:14

Ještě abys nepřála +vykření se na ni a pohodlně se uvelebí na sedačce, přivolá si absinth a když sena ni G. tak jako oboří, jen na něj zvedne obočí.+ omlouvám se, pane +roztáhne rty v úsměvu a opravdu, trochu pokorně sklopí oči. Poslouchá, co Gabriel povídá, a tváří se neproniknutelně. Ona ho rozhodně soudit nebude. Všichni, teda oni dva jsou si posledních událostí vědomi, ale Beccy ne. Určitě se dřív nebo později zeptá, co ho k tomu vedlo. Sama doufá, že později. Když pak znovu slyší tu atomovku, musí se usmát, jo, to jednomu vezme dech a donutí ho se zastavit. Syr se postaví, přejde ke Gabrielovi a dá mu pusu. na hranu čelisti.+
Vlastně, když se nad tím zamyslíš, tak není tak úplně nereálné. +nalije jim všem panáka.+ Protože +trochu se do toho zase položí, a ví, že G. je vlastně rád, páč on ty politický kecy nemá rád.+
Za prvý, neměla bys být absolutně schopná někoho donutit k proměně. +Tak teatrálně se tam otočí na patě.+ A jsi. +Koukne na ni vážně.+ což znamená, že máš vlčí pouto. Ať už jakýkoliv.
Za druhý, pozice, kterou ti Gabriel nabízí, je dost speciální. Není akutně nutný, abys byla celý svůj současný život tady +rozhodí rukama kolem+ Bolverk... je tak trochu mimo postavení smečky, a co je sranda, je i nad pozicí alfy, když na to přijde. Víc ti k tomu asi řekne Gabriel.
Za třetí. Pořád tady velí on +poplácá svého drahého po ramenou.+ A vzhledem k posledním událostem jsem si zatraceně jistá, že i já, a co řekneme mi dva?... +že je zákon už nedodá, protože to přijde ujetý i jí.+ Každopádně, pokud někdo zkusí namítnout něco proti, má na to právo. Naším právem pak je všechno osvětlit a dát prostor k diskuzi. Nicméně, MY, +myslí tím je dva, nejvýše postavené+. Už jsme se rozhodli, co je pro naši smečku nejdůležitější. A to je pořádek a řád.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 led 2019 00:36

+podívá se na Syr, když se chopí slova a je rád, protože on by se do toho zaručeně akorát zamotal. Takže si ji jen spokojeně přitáhne na klín a nechá ji to podat tak, že i upírka pochopí, jak velká čest to pro ni je:D+
B: +sedí úplně potichu, poslouchá Syr a trochu se mračí, spíš ale zamyšelně než odmítavě+ Takže bolverk...+podívá se na Syr a pak na Gabriela+ Musím říct, že tvý argumenty dávají smysl. A samozřejmě...monarchie dává značný výhody, co se týče změn, zákonů a podobných záležitostí. +ušklíbne se pobaveně+ Měla jsi být právník. +koukne na Syr a uculí se+ Co se mě týče, když byste potřebovali s čímkoliv pomoct, stačí říct.To víte, že jo. +koukne z jednoho na druhýho+ Kvůli tomu mě nemusíte přijímat. +podotkne, jen aby bylo jasno+ Nicméně by tomu tohle dalo úplně jiný rozměr. A mě to docela zaujalo. +poví jim narovinu+ Ale potřebuju víc detailů, asi. Než na to kývnu. +uculí se, čímž vlastně už řekla, že to bere:D+
G: +docela napjatě Bí pozoruje, protože sám je z větší části přesvědčený, že do toho nepůjde. Takže ho pak její postoj docela překvapí.+ No..jak řekla Syr, bolverk stojí do značné míry mimo hierarchii smečky. Což znamená hlavně to, že nemůže usilovat o naše posty. +doplní pro začátek+
B: Bez problému, alfovat opravdu nemám zájem. +ušklíbne se pobaven+
G: To moc rád slyším. +konstatuje suše+ No abych to zkrátil...v podstatě bys dělala špinavou práci za nás. +řekne to hezky bez obalu+ Když by bylo potřeba, jela bys naše potencionální "přátele" +nazančí uvozovky s úšklebkem+ řekněme...přesvědčit, že bude lepší, když budou našim podmínkám přístupní. +uculí se poněkud zubatě+ Myslím, že až dorazíme my, bude vyjednávání mnohem jednodušší a rychlejší. +pokrčí lehce rameny+
B: Hmm...+zamručí zamyšleně+ Tak jo. +řekne najednou a koukne na ně+ Docela se mi to líbí. Mohla by to být sranda. +uculí se nadšeně, což vypadá malinko znepokojivě+ V každým případě...+zvážní zase trochu+ ...to bude vyžadovat, abych věděla o všem, co se tady děje. Nebo dělo...+zadívá se významně na Gabriela. Rozhodně jí neušlo, jak se předtím podíval na Syr. A řekl, že "jisté záležitosti" ho donutily...+ Taky bych ráda podotkla, že nepřiběhnu na písknutí. Nejsem pejsek. +trochu cukne koutky, v tomhle kontextu to zní vtipně+ Zároveň tě...vás +opraví se a koukne s úsměvem na Syr+ ...můžu ujistit, že nikdy nebudu zpochybňovat vaše rozhodnutí nebo rozkazy před zbytkem smečky. Vždycky v soukromí. +pousměje se+ Mno...+poklepe si zamyšleně na spodní ret a pak pokrčí elegantně rameny+ ...to bude asi všechno.
G: +trochu šokovaně zjišťuje, že ji možná nezná ani zdaleka tak dobře jak si myslel. Opravdu netušil, že nejen bude souhlasit, ale navíc to bude až tak snadný. Možná se ale prostě jen nudí. Ušklíbne se v duchu a podívá se na Syr+ Musím říct, že jsem trochu v šoku...+konstatuje pobaveně+
B: Jo, vlčáku. Je to vidět. +potvrdí mu to suše a zašklebí se vesele na Syr+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 led 2019 10:29

Tak proč myslíš, že si mě Gabriel našel? +zasměje se pobaveně+ aby přece ušetřil náklady za právníky. +pošle svému muži vzdušný polibek a zas se věnuje B.+ Ano, to víme a také si toho velmi vážíme. A doufám, že víš, že to platí i opačně. +Opře na ni důkladný pohled.+ Akorát už po mě asi nechtěj lov nějakého boha... +zkousne si ret a na Gabriela se podívá jen malinko.+ Nicméně, musím ti předestřít, jaké výhody pro tebe vyplynou, když budeš součástí smečky. +A že bude, to už ví na tuty. Ale taky se jí trochu uleví, když na rovinu řekne, že nemá zájem alfovat. Ještě to tak, to by musela asi nějak pořešit. A nebylo by to moc pěkný.+ Ano Bolverk je vlastně první vyjednávač a taky poslední řešitel. A ty jakožto ztělesnění diplomacie +koutky jí cuknou jen malinko.+ Ta pozice ti dává prostor využít prostředky, které, řekněme my dva při vyjednávání použít nemůžeme. +Dodá ještě, než šlehne pohledem po Gabrielovi. Takovým tím, vidíš, já ti to říkala. A uculuje se.+
Ano, to asi budeš muset vědět. +nakloní hlavu bokem a chvilku přemýšlí.+ Gabriel byl na služební cestě v USA a v jeho nepřítomnosti naši smečku napadl náš soused Rollo. +Řekne jí to podstatný. Jeslti se chce G nějak vyjádřit k USA, bude to muset udělat sám.+
Hele, to po tobě ani nikdo nechce, jen se sem tam tady zastavíš, budeš tu mít svůj prostor, když na to přijde... Což mě přivádí k těm výhodám. Takže +napije se, nechá absinth sklouznout do hrdla.+
Od té chvíle, kdy naši nabídku přijmeš, bude za tebou stát síla celé smečky, ať už budeš jednat v našem zájmu, nebo v osobní rovině. A řekněme si, že to v jistých chvílích nemusí být úplně špatný +naráží například na pana J.+ Zároveň, kdokoliv ze smečky, pokud budeš potřebovat s čímkoliv pomoct, ti pomůže, když o to požádáš. Za další, budeš mít vždycky prostor, kam přijít. Od této chvíle to bude i tvůj dům. I Payne, +podotkne po malé odmlce. A to, že se ty benefity týkají i Payne snad dodávat nemusí. Je to její dítě, takže je v tom samozřejmě zahrnuto.+ To je od tebe moc hezké, že nás zdupeš v soukromí +v očích jí svítí. To že ta situace někdy přijde je víc než jistý.+ A abych nezapomněla na poslední detail. +Zapálí si novou cigaretu, dlouze vyfoukne kouř a upře pohled nejdřív na Beccu a pak na G.+ Jako náš Bolverk musíš mít vždy a pořád sílu. Takže +trochu polkne a tohle se jí říká trošku těžko no.+ Od dnešního dne už ti nedám svou žílu. +zvedne k ní oči.+ Vždy, když to bude potřeba, +na to vždy, dá důraz, nejen v době vyhrocené situace, ale i na normální krmení.+ se obrať na mého muže. +Jo, taková malá bombička číslo 2 právě odpálena.+

Ale miláčku, to už je podruhé za jeden večer +vykření se na něj a překříží si nohy v kotnících. Víc už k tomu asi v tuhle chvíli nemá co říct. B. souhlasila. A ona z toho má upřimnou radost. Zatraceně, kromě Gabriela a Davea s Willem má konečně dalšího spojence, a to toho největšího.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 led 2019 17:28

Aha, tak to už pak všechno dává smysl. +přikývne vážně, ale koutky jí cuknou+ Jo, já vím. +přikývne a tak měkkce se na ni usměje, no vzápětí jí oči potemní+ Napadl vás? +vyklene obočí do elegantního obloučku+ Hmm a předpokládám, že vyřešený tenhle přešlap ještě není...? +koukne tázavě z jednoho na druhýho. Gabrielův vražedný výraz je dokonalou odpovědí+ Dobře. +řekne jenom a usměje se; a možná zrovna vyřešila další problém a bude moct dodržet jeden slib...+ Máš pravdu, to se vždycky může hodit. Zvlášť při mým životním stylu...+ušklíbne se pobaveně. Mnohem důležitější pro ni ale je, že bude v případě nutnosti postaráno o Payne; že nezůstane sama. Protože bohužel i Dean má poněkud rizikový zaměstnání a je prostě mnohem klidnější, když ví, že vždycky bude mít někoho, kdo jí bude krýt záda. No když pak odpálí tu poslední bombu, zůstane na ni zírat a pak se zadívá na Gabriela, který se tváří pečlivě neutrálně. Ale očividně se jejím šokem královsky baví+ No...tak tohle jsem teda vážně nečekala. +skenuje je chvíli zamyšleným pohledem, co asi k téhle změně mohlo vést, prozatím to ale nechá být+ Ale v pořádku, nemám s tím problém. +pokrčí lehce rameny+ Myslím, že bude stačit omezit se na akutní případy. +podotkne po chvíli+ O jídlo nemám nouzi a musím přiznat, že po tom malém upgradu nepotřebuju jíst tak často jako dřív. +přizná a zatváří se značně spokojeně+ Takže jestli je to všechno, co se týče technických detailů...co teď? Bude nějaký obřad? +zašklebí se, protože z tý představy úplně nadšená není+ Nebo to prostě oznámíte a šmytec? +což by jí naopak naprosto vyhovovalo:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 led 2019 17:56

No jo, tady si jeden nemůže být ničím jistý. +pokrčí s úšklebkem rameny. Při zmínce o Rollovi a hlavě o USA mu poněkud zaškube v obličeji, zatím to ale nekomentuje. Představa, že by tohle řekl ještě někomu, i když Beccu zná roky, je pro něj naprosto nepřijatelná. To zatím ale nebude řešit.+ Nezbývá než potvrdit všechno, co moje drahá žena řekla. +zazubí se na ni+ No...obřad. +zamračí se pak trochu a koukne tázavě na Syr.+ Asi by to něco chtělo. Přece jen se snažíme aspoň o náznak nějaký tý demokracie ve smečce. +ušklíbne se pobaveně+ Asi bysme to měli nejdřív oznámit, dát prostor pro tu diskuzi...+cukne trochu koutky+...no a pak říct, že už to je stejně tutovka. +pokrčí rameny; že asi ne všichni budou nadšení, je víc než jistý, ale to bude vždycky někdo. Nemůže se zavděčit všem a tohle prospěje celé smečce. Časem si to uvědomí všichni+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 led 2019 18:13

Ano, využil situace že Gabriel odcestoval a rozhodl se expandovat. Každopádně, měl smůlu. +Vyklene obočí v jasném projevu jak to asi dopadlo.+ Není na mě, abych to řešila. +Zkonstatuje jenom a tak zkoumavě se na ni podívá, protože vypadá nějak moc spokojeně. A když se Beccy tváří spokojeně, je to znakem nebezpečí, jako když se piraňa směje.+ Vypadá to, že jsme došli ke společnému konsenzu. +Usměje se naprosto spokojeně. Protože vše dopadlo tak, jak dopadnout mělo+. Ale jdi ty, představ si jaký grády jeho krev bude mít. Posílám krev Nině. A dává mi to zabrat. Takže se G gentlemansky rozhodl, že to stačí. +vstane a otevře tam okno, aby se vyvětralo.+ Obřad? +vykulí oči zpátky na Gabriela.+ No na mě nekoukej, víš sám jak v tom všem plavu +protočí oči, že zrovna teď hledá odpovědi u ní :P+ A co takhle to oznámit a dát prostor k diskuzi. Já nevím. +přizná nakonec.+ Každopádně... +Narovná celých svých 160 cm a nechá na tvář vklouznout svou alfa masku.+ Vítej v naší smečce +řekne jí naprosto vážně, ale pak jí zrádně cuknou koutky.+ Můžeš mi milostivě říkat Alfo, nebo Lupo, na jejím veličenstvu budu trvat jen v soukromí. +To vyzubení tomu odebere vážnost.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 led 2019 22:23

Zajímavý, o tom bych si pak ráda poslechla něco víc. +koukne na Syr tak trochu pyšně+ O tom vůbec nepochybuju. +pousměje se na to, že Gabrielova krev má grády+ Vážím si toho, vážně. Ale myslím, že si frekvenci svýho krmení dokážu pohlídat. +pořád se usmívá, ale je jasné, že tohle téma považuje za uzavřený+ No, jestli si můžu vybrat, hlasuju pro diskuzi a oznámení. +prohlásí suše a koutek jí trochu cukne+ Ach, mockrát děkuji za tvé vřelé přivítání, Alfo. +položí si teatrálně ruku na srdce a zašklebí se na ni+ Mám takový nepříjemný tušení, že u tý diskuze nejspíš budu muset být, že jo? +podívá se tázavě na Gabriela+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 led 2019 22:29

Jo, to bude potřeba vyřešit v každým případě. Při troše štěstí to bude tvoje první práce. +koukne na Bí a rty mu zvlní úsměv. Z celýho srdce to tomu vlkodlačímu bastardovi přeje+ Jistě, jen jsme to chtěli zdůraznit. Že ta možnost tady je. +pousměje se, aby dal najevo, že se ho to nijak nedotklo+ Jo, asi bych se taky přikláněl k diskuzi a oznámení. S námitkama počítám, ale jak řekla Bí...monarchie má svý značný výhody. +ušklíbne se pobaveně+ A obávám se, že tvoje přítomnost bude nezbytná. A kdoví, třeba to ty námitky omezí na minimum. +cukne koutky+ Víme, že se umíš tvářit velice přesvědčivě. +docela ho ta představa pobaví+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 led 2019 22:54

Tak si někde odchytni Davida, dá ti přečíst zprávu a určitě ti rád povykládá o svém heroickém výkonu v bitv ě dvou smeček. +uculí se.+ Pro mě za mě, je mi to fuk, já tam budu jenom stát a pěkně se usmívat a budu spokojená, že tentokrát nejsem ta zlá já. +mrkne na ně.+ Sorry B. +uculí se omluvně pro jistotu a pak jí zaskočí absinth v krku.+ To jako teď hned? +použije Gabrielovu větu, kterou použil docela nedávno a tak jako na sebe koukne, že by i to nejmenší štěně ze smečky mělo jasno v tom, co jejich král a královna dělali.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti