Butch píše:+Když ví kam jet, nemilosrdně zamíří k cíli. Manhattan. Jak taky jinak. Upírka by přece nebydlela někde v Queensu . Stáhne topení v autě, aby ten čerství vzduch, co tam Payne pouští byl tak užitečnej, jak je potřeba.+ Jo, kotě, o tom vůbec nepochybuju, +ušklíbne se, když si vzpomene, jak vymetla s Axem.+ To asi musíš, ale být tebou počkám, až vystřízlivíš +z hlasu je mu slyšet smích.+ Věř mi, léta zkušeností. +Loupne po ní bokem pohledem.+ Máš průser? +Zní trochu vážně, ale pravděpodobně by ji vysekal ze zamrzlýho pekla, kdyby to bylo potřeba. A jestli se má jen postavit té malé zubaté... mohla by to být ještě zábava.+
Jo, to asi nechám. +přikývne krátce, ale hned toho nechá, protože zjistí, že to je velice nepříjemný pohyb:D+ Ne, kupodivu tentokrát ne já. +zavrtí hlavou+ Vlastně to není ani průser...+povzdechne si, nějak neví, jak to popsat a ani jak o něčem takovým mluvit zrovna s Butchem+ Hroutí si mi pod rukama vztah a já nevím, jak to zastavit. +shrne to nakonec stručně+ Ale zvládnu to, určitě. +dodá s odhodláním v hlase a když zajede do podzemních garáží pod jejich domem, koukne na něj a usměje se+ Díky, že jsi pro mě přijel. Bůhví, kde bych skončila. +podívá se na něj vděčně, pak se najednou nakloní a dá mu pusu na tvář. Trochu zamrká, když si uvědomí, co udělala a tak se rozpačitě usměje a vystoupí z auta+ No...prostě díky. Za všechno. +mávne tak neurčitě rukou+