od Victoria » 26 bře 2017 00:48
+kouká na něj, a tak děsně moc ji to bolí někde pod žebrama+ Pojď ke mně. +pousměje se tak smutně, natáhne ruce, a obejme ho, jednou pro změnu ona jeho, u sebe, opře se mu bradou nahoru o vlasy a drží ho, potichu+ Víš, já... někdy, když je mi blbě, tak na to myslím, to jo. A je těžký to neudělat. A myslím, že kdybych tě nepotkala, tak bych... +pokrčí rameny+ Ale tebe miluju víc než sebe. +pousměje se+ A z nějakejch fakt nepochopitelnejch důvodů ti na mě záleží, a to asi jako důvod proč to nedělat stačí. +usměje se mu do vlasů a tak jemně ho hladí po zádech+ Já jsem chtěla... teď jak jsem utekla. Koupila jsem si fakt hodně velkou dávku, ale... nešlo to. +vykládá mu tiše, nedívá se na něj, jen se z ní valí slova ven+ Protože doma je Sophie a Sophie si zaslouží mít mámu, nejlepší mámu, ne skončit jako já. +pohladí ho po zádech+ A protože doma seš ty a... já ti to prostě nemůžu udělat. +pousměje se+ Ukazuje se, že kvůli tobě nemůžu dobrovolně umřít. +uchichtne se tak trochu hystericky+ Někdy mám blbý dny, ale někdy... a docela často... +připustí+ se ráno vzbudím a těším se. Co se Sophie naučí novýho. Až se probudíš a dáš mi pusu. Až budeme spolu u snídaně a ty se na mě usměješ pře stůl, a jak mi v koupelně řekneš že mi to sluší i s pastou na bradě, a na všechny věci co se stanou ten den a budou hezký. A pak mám chuť se další ráno vzbudit znova, a za to můžeš ty. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.