Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2017 12:29

No ten je nadherně ozdobený +pochválí jim stromeček, jak je krásný+ Víno určitě. A večeře je připravená, můžeme jíst, lásko +usměje se na něj a nezapomene ani na zvěř a připraví jim k pelíškům každému štědrovečerní dobroty. Posadí se s Remusem k slavnostně prostřenému stolu a přiťukne si s ním+ Šťastné a veselé Vánoce, Vlčku +napije se+ A dobrou chuť +pustí se do jídla a s úsměvem ho pozoruje, jak mu chutná+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 led 2017 14:51

Líbí se ti? +usměje se na ni a obejme ji kolem pasu. Zvěř si zaleze do pelechů a věnuje se pamlskům, takže si můžou klidně sednout ke stolu+ Šťastné a veselé, Karkulko. +pousměje se připije si a pustí se do večeře+ Je to báječné. +pochválí ji, nejlíp to dokazuje, s jakou chutí luxuje talíř+ Opět se ti to povedlo. +mrkne na ni a průběžně jim dolívá pití+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2017 16:03

Obrázek

+zapálí svíčky a poklidně začnou večeřet+ Chutná? Dala jsem si kvůli tobě záležet +usměje se a je vidět, jak ji těší jeho apetit, protože když takhle vymetá talíř, musí mu to opravdu chutnat. Když dojí, bleskově si odskočí do obýváku vložit pod stromeček dárky pro Remuse+ Dáš si ještě nějaké cukroví nebo ovoce? +uculí se a přisune mu tácek, co kdyby, sama si zobne vanilkový rohlíček+ Myslíš, že jsem byla letos hodná a budu mít něco pod stromečkem? +přemýšlí s úsměvem a už se nemůže dočkat, jestli jí ježíšek něco nadělil+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 led 2017 16:41

Je to výborné. Připomíná mi to vánoce v dětství, také jsme měli za okny metrové závěje a na stole voněla krůta. +usměje se nostalgicky a přidá si ještě kousek stehýnka. Po hlavním chodu si zajde umýt ruce do koupelny, a přitom se staví v obýváku u stromečku+ Uvařím nám k tomu čaj +navrhne, aby se taky podílel+ Myslíš, že ti Ježíšek pár balíčků přinesl? +uculí se na ni+ Chceš se jít podívat? +mrkne na ni, a odnese jim hrnky vedle, kde už je stromeček hezky rozzářený a pod ním leží hromádka dárků, včetně nějakých pro zvěř+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2017 23:11

Vážně? To jsem moc ráda, že ti to evokovalo hezké vzpomínky na dětství +usměje se potěšeně+ Čaj s rumem, prosím +uculí se a sklidí ze stolu+ Jasněže chci +vyhrkne nedočkavě jako malé dítě, co se těší na stromeček a jde za ním do obýváku+ To je krása +kouká na ten rozzářený smrk a pak jí oči sklouznou pod něj. Dřepne si na zem a prohlíží si balíčky+ Tohle je pro tebe, Vlčku +usměje se a začne Remusovi podávat jeho dárečky, úhledně zabalené a převázané mašlí, takže ho trošku potrápí, než se dostane k tomu, co je uvnitř+

http://nd06.jxs.cz/378/286/8a2a7d0711_103807868_o2.jpg
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 led 2017 00:45

+šibalsky se uculí a čaj jim oběma dolije rumem, usadí se ke stromečku a počká, až jim rozdělí dárky na hromádky. Zvěř dostane něco z hraček a pelechů, co byli spolu nakoupit ve městě, a i pro Styx je tam pár balíčků. Remuse se svědomitě pustí do rozbalování, ale přece jen je zvědavý, takže pár papírů roztrhá. Svetr si samozřejmě musí hned vyzkoušet+ Ponožky se mi na zimu budou hodit, jen jestli mě v nich nevyhodíš z postele. +směje se a rozbaluje jeden po druhém+ Ty hodinky jsou nádherné... a puzzle mi musíš pomoct skládat. +mrkne na ni a je zvědav jak se budou dárky líbit jí+

https://imagizer.imageshack.us/v2/766x6 ... CCvLAf.jpg

(teplý kabátek na zimu, naučná kniha o Číně, aby si mohla počíst o jejich dovolené, beletrie na zimní večery, a něco o templářích na pobavení :D , whiskey s cestovatelskou dekantovací sadou, bonsai čínské voňavé třešně, diamantový náramek s rubíny a přívěsek ve tvaru kompasu z růžového zlata. A pak voucher na adopci na dálku+

Napadlo mě, že když se staráme o tolik zvířat, mohli bychom pomoct i nějakému dítěti, které nemělo štěstí. +usměje se+ Nemusí být zrovna z Afriky, nabízí různé země. Platili bychom mu nebo jí vzdělání a základní potřeby, a mohli bychom mu psát dopisy a posílat drobnosti. +podívá se na ni, jestli jí to přijde jako dobrý nápad; jemu se to zdá jako hezký kompromis, než se jim poštěstí mít vlastní děti+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 led 2017 22:02

+rozdají dárečky i zvěři, takže mají od nich chvíli pokoj+ Ponožky do postele? Tím chceš naznačit, že já tě málo zahřívám? +směje se, ale dá mu svolení mít je v posteli+ Je tam i mapa Austrálie v těch starožitných hodinkách +upozorní ho, kdyby si to nevšiml+ A tady máš ještě jeden dárek. Knížka musí být +podá mu balíček, který se mi nějak zatoulal https://guideimg.alibaba.com/images/sho ... 49220.jpeg a se šťastným úsměvem sleduje, jak se Remus přehrabuje v dárcích+ Doufám, že se ti dárky líbí a že jsem se trefila. Tedy, ježíšek se trefil +zasměje se nevinně+

+začne si taky rozbalovat svoje dárečky a u každého híkne překvapením. Kabátek si hned vyzkouší a předvede mu v něm módní minipřehlídku+ Úplně přesně jsi odhadl moji velikost +žasne. Z bonsaie je úplně unešená a už i ví, kam ji umístí. Knihy se zájmem prolistuje, jako vášnivé čtenářce jí udělají velkou radost. Nad šperky jí málem vypadnou oči+ To je ale nádhera +navlékne si náramek a nechá si od Remuse připnout i přívěšek a nemůže se vynadívat na tu krásu+ Děkuju, Vlčku. Všechny dárky jsou úplně úžasné +stoupne si na špičky a políbí ho na rty+ Adopce? +zeptá se překvapeně a pak se zrakem sklopeným na poukaz poslouchá Remuse, jak jí vysvětluje, co ta adopce obnáší. Když pak k němu opět zvedne hlavu, oči má plné dojetí+ Och, Remusi... to je ten nejúžasnější nápad pod sluncem. My máme všeho dostatek, tak je to přímo naše povinnost pomoct někomu, kdo tu pomoc potřebuje. Ano, rozhodně chci adoptovat na dálku nějaké chudé dítě a udělat ho šťastným +nadšeně souhlasí s jeho nápadem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 led 2017 00:40

Kniha! +uculí se nadšeně a všechny dárky si kolem sebe vyskládá na hromadu+ to bys musela být tak o dvacet čísel delší, abys mě zahřívala i na nohou. +dobírá si ji něžně+ To se hodí, aspoň se nikdy neztratím. +prohlíží si hodinky+ Jsou báječné, děkuji. Tedy, Ježíškovi. +usměje se šibalsky a vděčně ji políbí+ To bych byl špatný manžel, kdybych si ani nezkontroloval velikost. +zasměje se+ Vím, že jsi zvyklá na luxusnější šperky, ale tenhle mi hned padl do oka. +usměje se, když jí zapíná přívěsek+ Tak jsem to myslel. +usměje se a je rád, že se jí nápad s adopcí líbí+ Pro nás je to pár tisíc ročně, ale nějakému dítěti to může změnit celý život, získá vzdělání. Můžeme si vybrat chlapce nebo dívku z jakéhokoliv koutu světa, přinesu prospekty. Je to trochu neosobní, vybírat si z katalogu, ale co se dá dělat. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 led 2017 20:43

K Novému roku ti pořídím delší peřinu, aby ti z ní netrčely nohy ven +slíbí mu se smíchem+ Nedivím se, že ti padl do oka. Je nádherný +prohlíží si obdivně šperk+ Ony se ty děti vybírají z prospektů? +podiví se+ Hm, máš pravdu, je to trochu neosobní. Ale asi mnohem těžší by bylo vybírat si je osobně z houfu dětí přímo v nějaké rozvojové zemi. To bych nejspíš adoptovala úplně všechny +usměje se+ Musíš ten katalog přinést, abychom mohli to dítě začít podporovat co nejdřív +nadšeně se chytí toho projektu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 03 led 2017 21:37

teď když mám ponožky, nepotřebuji peřinu. +zasměje se+ To jsem moc rád, že se ti líbí. +usměje se spokojeně+ Mají takový katalog, tam najdeme základní informace a fotky. Dobře, dobře, přinesu ho. +směje se a skočí pro to nahoru, je to docela objemný sešit+ Chtěla bys chlapce nebo holčičku? +usměje se a otevře desky, jsou tam děti z Indie, chudých asijských zemí, i z Afriky a v různém věku, od šestiletých až po téměř dospělé+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri