+šibalsky se uculí a čaj jim oběma dolije rumem, usadí se ke stromečku a počká, až jim rozdělí dárky na hromádky. Zvěř dostane něco z hraček a pelechů, co byli spolu nakoupit ve městě, a i pro Styx je tam pár balíčků. Remuse se svědomitě pustí do rozbalování, ale přece jen je zvědavý, takže pár papírů roztrhá. Svetr si samozřejmě musí hned vyzkoušet+ Ponožky se mi na zimu budou hodit, jen jestli mě v nich nevyhodíš z postele. +směje se a rozbaluje jeden po druhém+ Ty hodinky jsou nádherné... a puzzle mi musíš pomoct skládat. +mrkne na ni a je zvědav jak se budou dárky líbit jí+
https://imagizer.imageshack.us/v2/766x6 ... CCvLAf.jpg(teplý kabátek na zimu, naučná kniha o Číně, aby si mohla počíst o jejich dovolené, beletrie na zimní večery, a něco o templářích na pobavení
, whiskey s cestovatelskou dekantovací sadou, bonsai čínské voňavé třešně, diamantový náramek s rubíny a přívěsek ve tvaru kompasu z růžového zlata. A pak voucher na adopci na dálku+
Napadlo mě, že když se staráme o tolik zvířat, mohli bychom pomoct i nějakému dítěti, které nemělo štěstí. +usměje se+ Nemusí být zrovna z Afriky, nabízí různé země. Platili bychom mu nebo jí vzdělání a základní potřeby, a mohli bychom mu psát dopisy a posílat drobnosti. +podívá se na ni, jestli jí to přijde jako dobrý nápad; jemu se to zdá jako hezký kompromis, než se jim poštěstí mít vlastní děti+