Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 bře 2016 08:06

+Tulí se mu v náručí, jakoby měl nastat konec světa a on byl jediný maják v nastávající bouři.+ No jo, udělala, máme velmi mocnou kámošku +usměje se.+ Je prostě dobrá. +Shrne to, protože víme, že nebýt jí, už by tu nebyla, dvakrát heh.+
+V očích jí hoří zlomyslné ohýnky, jak má v plánu si to co nejvíc užít a dát jim to sežrat pěkně do posledního kousku.+ Takže co kdybychom naše milé americké přátele pozvali na oběd, co myslíš? +Jo, Syr když chce umí být neskutečná mrcha, a už se těší, až tuhle její stránku trošku popustí z řetězu.+
+S chmurným pohledem ho poslouchá.+ To je prostě tak nahovno, že někdo dojede, a začne ti diktovat, co a jak a proč a vůbec... +zavrtí hlavou a uleví si, jak ji to štve.+ Každopádně, mám teď takovou malou stopadesátikilovou výhodu v nadcházejících bojích. A nebudem si lhát, moje šanci stouply prudkým tempem, od té doby co jsme se viděly naposledy +cení zuby v nehezkém úsměvu.+ Jen bych si ráda tohle svoje chlupaté překvápko nechala až do boje. Jeden "přítel" mi totiž chytře prozradil, že není vůbec na škodu, když tě nepřítel podceňuje. +Culí se, jo, Jade má i světlé chvilky.+
Hmm? +zvedne k němu oči a topí se v těch jeho karamelkových.+ Ty... hm... +oči jí zjihnout, tohle je to nejhezčí, co jí kdy mohl říct, nebo řekl.+ Miluju tě +vydechne a lehce se zachvěje, při tom něžném polibku na to bolavé místo. To je ta nejlepší náplast, jakou jí mohl dát.+ Dobře. Už nikdy. +Přikývne a slíbí mu, že už to nikdy nevytáhne.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 29 bře 2016 15:03

To teda jo. Klika, že stojí na naší straně. +pousměje se+ Myslím, že oběd zní vážně skvěle. +zablýskne mu zlomyslně v očích+ Jo, je to pořádně na hovno, ale co nevidět to skončí. +pousměje se a prohrábne jí vlasy+ Ale? Stopadesátikilovou? To jsi ale docela kus pořádný vlčice. +zvedne se zájmem obočí+ No musím přiznat, že se na to skoro těším. Skoro. +stáhen trochu obočí, protože bát se o ní bude stejně, i když ty šance jsou rozhodně výrazně větší+ A s tím přítelem rozhodně souhlasím. Je fajn mít nějaká ta esa v rukávů. +zvedne koutek v ďábelském úšklebku+
Tak fajn. +usměje se na ni měkkce a pohladí ji po tváři+ Nemůžu se dočkat, až se tohle všechno vyřeší a budeme mít konečně klid. +zašeptá procítěně, přitáhne si ji k sobě a pevně ji obejme+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 bře 2016 15:55

+Souhlasně přikývne a prsty mu na bedrech krouží nějaké obrazce, šťastná a spokojená už jen díky tomu, že ho má u sebe.+ prima, měla bych tady kámoše dát někam do mrazáku, aby ti to nezasvinil +kývne hlavou ke krabici. Spokojeně zavrní.+ Miluju, když se mi hrabkáš ve vlasech. +Zakloní slastně hlavu a kdyby mohla tak snad začně příst.+ No, odhadem +loupne po něm pohledem.+ Chceš mi snad naznačit že jsem tlustá? +šťouchne ho do žebra.+ Och no nekecej +vyzubí se...+ To bych měla Raven možná poděkovat. než kout pikle jak ji sejmout +zavrtí se smíchem hlavou.+ Počkat, ne, stejně ji nesnáším.+ Možná že se konečně miska vah začíná naklánět na naši stranu, už bylo na čase. +Vklouzne mu rukama na holou kůži.+ Už aby to bylo kocoure, už aby to bylo +povzdychne si do kůže na jeho krku a opře se o něj.+ Už se těším, až se k tobě nastěhuju +stoupne si na špičky a políbí ho na bradu.+ A možná bysme mohli udělat nějakou parádní kolaudačku. pozvat B a její malé já Payne... +představí si to.+ Jo, Becca má byt v protějším patráku +řekne mu, jak si na to vzpomene.+ a dítě +culí se.+ Ach jo, už ať je to fakt za námi +vysloví toužebné přání, snad jako by ji mohla třeba Zvonilka vyslyšet.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 bře 2016 14:25

Dám to Willovi a Daveovi. A ve vhodné chvíli tvůj dar přinesou. +zablýskne mu zlomyslně v očích.+ Radši se zase zamaskuj, je tady příliš mnoho citlivých čumáků. +ušklíbne se a líbne ji laškovně na nos+ To rozhodně ne. Jen se nemůžu dočkat, až svoji vlčici uvidím. A kromě toho, naše vlčice mají málokdy víc, než sto kilo. +zazubí se na ni+ Další maličká výhoda. +přitiskne ji k sobě+ Jo, taky se už nemůžu dočkat. +broukne do kůže na krku, pak sebou ale překvapeně trhne a odtáhne se, aby jí viděl do očí+ Cože Becca má?! To je ale...blbost...nebo ne? +je dokonale šokovaný a vyvedený z míry. Už opravdu neví, jestli tomu všemu vůbec může věřit. Na jeden den trochu moc nečekaných překvapení:D+ Kolaudačka je super nápad, myslím, že budeme potřebovat tak měsíc volna, než mi vypovíš všechno, co se stalo. +potřese hlavou a pobaveně se ušklíbne+

+v tu chvíli se ozve zaklepání a dovnitř strčí hlavu Will a zpoza něj se zubí David+ Volal jsi, Alfo? +zeptá se Will a když uvidí Syr, oči se mu trochu překvapeně rozšíří a Dave jí vesele zamává+
G: Ano, volal. Vezměte prosím tohle a dejte to někde do chladu, ale ať to nikdo neobjeví. Až vám dám vědět, přinesete to ke stolu. A Wille, řekni prosím Devinovi a jeho rodině, že je zvu na oběd. Za půl hodiny v jídelně. +požádá ho a Will jen přikývne, vezme krabici, aniž by hnul brvou nad jejím obsahem a zamíří pryč+

Tak fajn, jdeme se připravit na tu slávu? +usměje se na Syr ďábelsky a políbí ji na rty+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 bře 2016 14:37

+Poťouchle se zaxichtí.+ Ty jsi ještě větší ďábel. než jsem si myslela. Budu dělat dokonale překvapenou a vyděšenou obyčejnou holku +culí se, jo to ona umí vypadat absolutně bezbraně a neškodně.+ Jak si přeješ můj pane +Na chvilku se zamyslí a bezhlasně odříká složité kouzlo, jehož slova se jí objevují v mysli, jako v knize.+ Tak? +pozvedne obočí, jestli ještě cítí její vlčici.+ Věř mi, +přivine se k němu+. Je to stejná potvora jako její lidské já +mrkne na něj jedním okem.+ No nepovídej?! +vycení zuby v úculu.+ Tahle hra se mi začíná líbit. No zdá se, že si ze Sýrie dovezla takový čtrnáctiletý suvenýr +směje se, taky tu historku ještě neslyšela dopodrobna.+ Zlato věř mi, měsíc bude ještě málo. +chichotá se, zatímco tam vejdou beta a gama.+
Nazdar chlapci +pozdraví je zvesela a stejně vyzubeně oplácí Davovi úsměv.+
To si piš, nejradši bych si ty jejich xichty natočila na video, udělala bych si takovou malou sbírku. Mimochodem tvůj výraz když jsem se tu objevila by se umístil v první desítce +culí se a stejně jako on, je nabitá adrenalinem. Lehce ho kousne do rtu, nedočkavá, až si tam nakráčí jak paní, Gabrielovi po boku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 13 říj 2016 23:56

Syriana Spinnel píše:To víš, že nevadí. +Dá mu pusu na čelo a proplete prsty jeho vlasama.+ To ví, učím se od mistra +mrkne na něj a usměje se.+ Ale přiznávám, že jsem si trochu oddychla +zkonstatuje, že je ráda, že hned nechce blonďáka zakousnout.+ Děkuju ti. +tentokrát ho políbí pěkně, důkladně.+ V poslední době se stalo dost nepříjemných věcí, abych přehodnotila i naši bezpečnostní stránku, ráda bych ti udělala ochranné kouzlo na míru, ale bez kapky tvojí životodárné esence to nebude mít žádnej účinek. +Docela dlouho si tuhle malinkatou lež trénovala, takže teď na ní nepozná vůbec nic, ani po ňufu.+ Prosím. +Je si vědoma, jak málo tohle slůvko používá.+ Dovol mi to.

To rozhodně. +nafoukne se trochu, samozřejmě si toho mistra vztáhne na sebe:D+ Prosím tě, copak jsem nějakej žárlivej cholerik? +ohradí se dotčeně, ale v očích mu pobaveně zablýskne+ Možná jen trochu. +zazubí se pak+ Hmm, ochraný kouzlo...+mračí se, ale když vidí, jak se tváří a jak je to pro ni asi důležitý, tak rezignuje+ No dobře, tak mi pusť žilou. +povzdechne si a nastaví jí ruku+ A bude to bolet, slečno sestřičko? +udělá na ni oči a koutky mu cuknou+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 říj 2016 12:49

Hmm, počkej musím si rozmyslet odpověď +chvilku si ho dobírá.+ děkuju, budu mít lepší pocit +uvelebí se mu na klíně a v očích jí blískne pobavení+. Nejsi ty tak trochu úchylnej? +zazubí se a vezme si ten dlouhej nůž na otevírání dopisu a chvilku ho drží nad jeho zápěstím v očích lehce vyšinutej výraz, pak se ale jen začne smát, protože si z něj dělala srandu. Vezme ty jeho krásný dlouhý prsty, přeběhne po nich svými a tou děsně ostrou špičkou, ho do jednoho z nich píchne. Položí nůž, ještě mu ten prst zmáčkne, aby kapek bylo dost a nakape je do lahvičky.+ Hotovo. +Během chvilky se mu ta drobná ranka zatáhne a Syr mu to pofouká a dá mu tam pusu.+ Bolelo to moc?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 14 říj 2016 16:35

Já? Vůbec ne. +zavrtí zamítavě hlavou, ale v očích mu poněkud ďábelsky zablýskne+ Ou, chceš mě vykuchat, moje malá vražedkyně? +zvedne obočí, když vidí jakej bere nůž a jak se tváří+ Vůbec ne, jsi naprosto skvělá zdravotní sestřička. +zazubí se na ni+ A co bude teď, budeš čarovat? +koukne na ni zvědavě, předpokládá, že kouzlo vyrobí hned:P:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 14 říj 2016 18:23

Ofšém že ne +culí se.+ já tě mám docela dost ráda, víš? +líbne ho na nos.+ Chtěl by ses dívat jak dělám čáry máry? +zeptá se zvědavě, protože ji zajímá, jak se k tomu vlastně staví, jako normálně sem tam před ním kouzlí, ale tohle je mnohem náročnější. Nakonec zavrtí hlavou.+ Bohužel lásko, protože je to dost náročný kouzlo, na který potřebuju trochu pomoct, ale ukážu ti pak jiný druh magie jo? Teď si odskočím k Vicky, za pár hodin jsem zpátky a pak ti ukážu takový kouzla, ze kterých budeš perplex ještě několik dní. +V očích jí přitom hoří žhavý plamínky.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 říj 2016 00:39

Tak to se mi fakt ulevilo. +pokýve vážně hlavou a zatváří se, jakoby mu spadl kámen ze srdce:D+ Jasně, že chtlěl. Lugaru sice obvykle kouzlům nefandí, ale tohle je něco jinýho. +usměje se a zastrčí jí za ucho zbloudilý pramínek vlasů+ Hmm, tak to je škoda. +konstatuje a vypadá fakt trochu zklamaně+ Tak ji pozdravuj a doufám, že se vám to povede. +mrkne na ni a když pak vidí ten její výraz, zvlní mu rty hříšný úsměv+ Už teď se nemůžu dočkat...+ujistí ji hlasem položeným mnohem níž, než obvykle+ Tak běž, ať jsi co nejdřív zpátky. +políbí ji dlouze a důkladně+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti