+Tulí se mu v náručí, jakoby měl nastat konec světa a on byl jediný maják v nastávající bouři.+ No jo, udělala, máme velmi mocnou kámošku +usměje se.+ Je prostě dobrá. +Shrne to, protože víme, že nebýt jí, už by tu nebyla, dvakrát heh.+
+V očích jí hoří zlomyslné ohýnky, jak má v plánu si to co nejvíc užít a dát jim to sežrat pěkně do posledního kousku.+ Takže co kdybychom naše milé americké přátele pozvali na oběd, co myslíš? +Jo, Syr když chce umí být neskutečná mrcha, a už se těší, až tuhle její stránku trošku popustí z řetězu.+
+S chmurným pohledem ho poslouchá.+ To je prostě tak nahovno, že někdo dojede, a začne ti diktovat, co a jak a proč a vůbec... +zavrtí hlavou a uleví si, jak ji to štve.+ Každopádně, mám teď takovou malou stopadesátikilovou výhodu v nadcházejících bojích. A nebudem si lhát, moje šanci stouply prudkým tempem, od té doby co jsme se viděly naposledy +cení zuby v nehezkém úsměvu.+ Jen bych si ráda tohle svoje chlupaté překvápko nechala až do boje. Jeden "přítel" mi totiž chytře prozradil, že není vůbec na škodu, když tě nepřítel podceňuje. +Culí se, jo, Jade má i světlé chvilky.+
Hmm? +zvedne k němu oči a topí se v těch jeho karamelkových.+ Ty... hm... +oči jí zjihnout, tohle je to nejhezčí, co jí kdy mohl říct, nebo řekl.+ Miluju tě +vydechne a lehce se zachvěje, při tom něžném polibku na to bolavé místo. To je ta nejlepší náplast, jakou jí mohl dát.+ Dobře. Už nikdy. +Přikývne a slíbí mu, že už to nikdy nevytáhne.+