+je vzhůru už od svítání, protože už nemohla spát. Skoro tři hodiny dřela v tělocvičně, ale teď už je vysprchovaná a hladová jako tygr. Vyrobí si něco k snídani, sedne si ke stolu a zachmuřeně zírá do desky stolu. Když vejde Becca, krátce vzhlédne a trochu se usměje+ Ahoj. Nevzbudila jsem tě? +podívá se na ni omluvně+
B: Ahoj. Ne, nevzbudila. +usměje se a z ledničky si vezme pečlivě označenou láhev s amonovou specialitkou, nalije si do skleničky a sedne si naproti ní+
P: Dobře. +pousměje se a dál se věnuje své snídani. Kupodivu jí ani na začátku nevadilo, když Becca snídala svoji speciální stravu spolu s ní u stolu, což B. bůhví proč naprosto ohromovovalo. Ale prostě na tom neshledala nic divnýho; někdo snídá cereálie, někdo holt nulku negativní, no:D+ Půjdeme dneska střílet? +zeptá se vzápětí s nadějí v hlase a oči se jí zalesknou; cvičení a střílení, jediné dvě věci, které jí teď dokážou trochu rozveselit. Prostě normální puberťačka:D+
B: Ne, dneska ne. Odpoledne půjdeme někoho navštívit. +zadívá se na ni upřeně+
P: A koho? Syr? +zatváří se zklamaně, udivině i natěšeně, přesně v tomhle pořadí.+
B: Ne. Deana. +usoudí, že nemá smysl chodit kolem horký kaše, nebo jí to říkat až na místě+
P: +pusa jí spadne málem na desku stolu+ To určitě. Nevím, co bych tam dělala. +odsekne a zabodne zatvrzelý pohled znovu do stolu+
B: Včera jsem tam byla. Chtěla jsem...+honem se zarazí, rozhodně jí nebude vykládat, že se ho šla osobně vyptat na to, co si o sobě myslí:D+ ...potřebovala jsem probrat něco s Jadem, tak jsem se při tý příležitosti poptala...jak se má a tak. +to úplně nevyšlo, ale stejně vypadala, že jí moc nevnímá+ Payne...nevykašlal se na tebe. +osloví ji měkkce a zadívá se jí do očí, když k ní vzhlédne s tázavě zvednutým obočím+
P: Tak proč...? +začne, ale Becca ji zarazí+
B: Není na mě, abych ti říkala, co se stalo. To musí udělat on, pokud bude chtít. Ale jsem si jistá, že mu na tobě záleží. Proto tam půjdeme. Mohla bys mu pomoct...+vysvětlí jen to nejnutnější+
P: +okamžitě pochopí, že jde určitě o něco vážného, ale je jí jasné, že z Beccy nic víc nedostane+ Dobře. Kdy tam máme být? +podívá se na ni tázavě+
B: Odpoledne, přemístím nás tam. +usměje se na ni+