Kuchyně

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Kuchyně

Příspěvekod Payne » 26 bře 2016 01:46

+je vzhůru už od svítání, protože už nemohla spát. Skoro tři hodiny dřela v tělocvičně, ale teď už je vysprchovaná a hladová jako tygr. Vyrobí si něco k snídani, sedne si ke stolu a zachmuřeně zírá do desky stolu. Když vejde Becca, krátce vzhlédne a trochu se usměje+ Ahoj. Nevzbudila jsem tě? +podívá se na ni omluvně+

B: Ahoj. Ne, nevzbudila. +usměje se a z ledničky si vezme pečlivě označenou láhev s amonovou specialitkou, nalije si do skleničky a sedne si naproti ní+
P: Dobře. +pousměje se a dál se věnuje své snídani. Kupodivu jí ani na začátku nevadilo, když Becca snídala svoji speciální stravu spolu s ní u stolu, což B. bůhví proč naprosto ohromovovalo. Ale prostě na tom neshledala nic divnýho; někdo snídá cereálie, někdo holt nulku negativní, no:D+ Půjdeme dneska střílet? +zeptá se vzápětí s nadějí v hlase a oči se jí zalesknou; cvičení a střílení, jediné dvě věci, které jí teď dokážou trochu rozveselit. Prostě normální puberťačka:D+
B: Ne, dneska ne. Odpoledne půjdeme někoho navštívit. +zadívá se na ni upřeně+
P: A koho? Syr? +zatváří se zklamaně, udivině i natěšeně, přesně v tomhle pořadí.+
B: Ne. Deana. +usoudí, že nemá smysl chodit kolem horký kaše, nebo jí to říkat až na místě+
P: +pusa jí spadne málem na desku stolu+ To určitě. Nevím, co bych tam dělala. +odsekne a zabodne zatvrzelý pohled znovu do stolu+
B: Včera jsem tam byla. Chtěla jsem...+honem se zarazí, rozhodně jí nebude vykládat, že se ho šla osobně vyptat na to, co si o sobě myslí:D+ ...potřebovala jsem probrat něco s Jadem, tak jsem se při tý příležitosti poptala...jak se má a tak. +to úplně nevyšlo, ale stejně vypadala, že jí moc nevnímá+ Payne...nevykašlal se na tebe. +osloví ji měkkce a zadívá se jí do očí, když k ní vzhlédne s tázavě zvednutým obočím+
P: Tak proč...? +začne, ale Becca ji zarazí+
B: Není na mě, abych ti říkala, co se stalo. To musí udělat on, pokud bude chtít. Ale jsem si jistá, že mu na tobě záleží. Proto tam půjdeme. Mohla bys mu pomoct...+vysvětlí jen to nejnutnější+
P: +okamžitě pochopí, že jde určitě o něco vážného, ale je jí jasné, že z Beccy nic víc nedostane+ Dobře. Kdy tam máme být? +podívá se na ni tázavě+
B: Odpoledne, přemístím nás tam. +usměje se na ni+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Payne » 19 srp 2016 23:45

+akorát dodělává snídani, nejspíš nějaká exotická věc z její domoviny, něco rychlého, jednoduchého, ale chuťový buňky po tom omdlí blahem:D prostře tam pro sebe a pro Vishouse a na Beccyino místo postaví skleničku, aby si nepřipadala odstrčená :D nalije si z konvice čaj a postaví tam i kafe, kdyby mu V dával přednost. Zrovna se usadí ke stolu, když se otevřou dveře do ložnice a objeví se V s Beccou přes rameno. Koutky jí pobaveně zacukají, ale zatím to má pod kontrolou:D+ Dobrý ráno, udělala jsem malou snídani. +hlásí zčerstva, jakoby ta vůně nevytáhla z postele nejspíš půl baráku:D+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 srp 2016 23:58

Vishous píše:+Upře na ni tvrdý pohled diamantových očí+. No, to si ještě rozmyslím +hlas má naprosto vážný.+ Hele mrňavko, to musíš všechno furt tak okecávat, vypadám snad na to, že chodím v růžové, nebo jako Elvis? Na to máme v baráku jiný fajnšmekry. +Studuje tu už tolik známou tvář a v hlavě mu tozačne vřít jak ve whirpoolu.+ Nemužu se dočkat, jak prvního, +skloní se jako k polibku, ale jen jí špičákem přejede po rtu.+ tak toho druhýho +Plavně vstane a hodí si ji přes rameno.+ A přesně za deset vteřin budeme v kuchyni +vykročí k dané místnosti.+ takže jestli nechceš aby naše malá holčička měla doživotní trauma, koukej nás oblíct +popleskává jí po zadku a děsně spokojeně se culí.+ A vidíš, že tě unesu bez nejmenšího utrpění mého ega. +Teď už se vyloženě zubí.+

To si piš, že musím, protože ti to očividně pije krev. +vyculí se na něj nevinně a pak jí trochu cukne ve tváři, to když si ho představí v růžové. S péřovým boa:D+ Mhmmm, výborně. Oboje můžeme zrealizovat ještě před tím, než tě tu nechám napospas puberťačce. +zavrní svůdně a vzápětí vyjekne, jak si ji hodí přes rameno+ Heej! Co to...do háje...! +ani nenechází vhodný slova a když vidí jak se blíží ke dveřím, honem mávne rukou a opatří jim oblečení; stihne to akorát když otvírá dveře a vyjde ven+ Tvoje ego utrpí, až tě zmastím v tělocvičně. +zavrčí tlumeně, ale tak aby to slyšel, někde v oblasti jeho širokých zad:D+ Mohl byste mě už laskavě postavit na zem, Vaše ctěné poloBožstvo? +otáže se sarkasticky+ A ty se nesnaž uplácet přes kuchařský umění. +pokusí se rodičovsky zapůsobit na Payne, ale v téhle nedůstojné pozici to opravdu valný efekt nemá. Jediná reakce, které se dočká, je široký, pobavený úsměv, kterým ji puberťačka obdaří:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 20 srp 2016 08:49

Neprovokuj, +odpoví jí na tu její nabídku.+ Jestli to uděláme po snídani, tak se odsud do večera nedostaneš... +to není výhružka, ale slib.+ Coo? něco se ti nelíbí? +zdvihne obočí a spokojeně se kření. Pak se jenom zasměje na hlas.+ To se uvidí, moje malá zubatko. +Nějak ta výhružka nevyzněla jak měla.+ A díky za oblečení +zdvihne koutek jak vejdou do kuchyně.+ Hmmm počkej, ještě si to rozmyslím +odmlčí se na chvíli.+ Ne, myslím, že ne, zůstaneš tak celej den.
Dobré ráno Nalla +skloní se k ní a dá jí pusu na čelo.+ Voní to teda bohovsky +Sedne si ke stolu, pořád s B. na rameni, i když sebou teda mydlí...+ nevrť se nebo se poleju. +Zavrčí. Nalije si kafe a pak se teda milostivě uvolí posadit ji na židli.+ Budeš mi dneska dělat společnost kotě? +optá se Payn a dá si do pusy první soustu a pak další a další....+ Tomu říkám První jídlo +a je mu trochu líto, že B. nemůže. Umíní si, že ještě než odejde nakrmí ji od sebe.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Payne » 21 srp 2016 23:53

+pobaveně ty dva pozoruje, ale aspoň se snaží dělat to nenápadně:D Pak trochu překvapeně zamrká, když jí dá V pusu na čelo, ale kupodivu zjistí, že jí to vůbec nevadí. Obdaří ho jedním ze svých skutečně milých, upřímných úsměvů a pak se jen culí do svého talíře a snaží se nesmát nahlas; když Beccu ale upozorní ať se nevrtí, neudrží se a trochu se smíchy zakucká. Rychle to zamaskuje kašlem, ale stejně jí to nikdo nesežere:D+ Hmm? +koukne na Vishouse a snaží se mrkáním zahnat slzy smíchu z očí+ No jasně, aspoň se tady neukoušu nudou. Když jsem odstřižená od světa. +střelí pohledem po Becce, ale drzé úšklebky si odpustí; nechce riskovat, že se trest ještě prodlouží nebo zhorší+ Jsem ráda, že ti chutná. +rozzáří se spokojeně+ Vařím hrozně ráda, ale je na houby vařit jen pro sebe. +postěžuje si+ Je to stejně divný, že ty jíst můžeš, ale Becca ne. Ta může jen chlastat. +tentokrát si drzý úšklebek neodpustí, ale hned po ní rychle loupne pohledem, aby zkontrolovala reakci a mohla se případně rychle omluvit:D+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 srp 2016 02:06

Ale dostanu, neboj. Myslím, že podceňuješ, jak moc jsem paličatá. +ušklíbne se sebejistě+ Jestli mě nepustíš, nepoleješ se sám, ale něco ti na hlavu vyleju sama. +ozve se zpoza jeho ramene načuřeně a už se chystá, že mu nad hlavu odlevituje džbán s pomerančovým džusem; zachrání ho jen to, že ji konečně pustí+ A ty se moc neškleb, nebo ti zabavím i ten mobil. +pohrozí Payne a maličko ji potěší, že jí úsměv opravdu zmizel. Aspoň na pět vteřin, protože se pak podívá na V a zase se culí. Becca jen protočí oči a nechá pokusů o rodičování, protože to očividně nemá žádný efekt:D Zvedne se a dojde si do ledničky pro Jacka a naředí si jím amonovou specialitu právě ve chvíli, kdy Payne prohlásí, že jen chlastá. Koukne na flašku, pomalu zvedne oči a podívá se na Payne, výraz úplně prázdný. Pak jí ale trochu cukne koutek a v očích jí vesele zablýskne.+ No jo, tohle už asi neokecám. +pokrčí rezignovaně rameny a napije se přímo z lahve.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 23 srp 2016 17:13

+docela by si přál, aby se tak usmívala častěji, protože jí to moc sluší. Uplně ji to celou rozzářilo.+ Neboj kotě +mrkne na Payne, má docela představu, co budou dělat.+ No, tak si někdy můžeš střihnout uvařit pro bratry, přísahám ti, že ti urvou ruce a nebudeš stíhat vařit tak rychle jako budou, budem +opraví se.+ Jíst. To víš, asi jinej gang. +porkčí rameny a zakousne so do dalšího jídla. Přitom se podívá na b ve stejném okamžiku a koutku mu nepatrně cuknou.+ To by mě zajímalo Nalla, co by s ní dělali na odvykačce, můžem se zeptat Phurryho, ten by nám mohl docela dobře povědět, jak ji usměrnit +Pronáší to s naprosto vážnou tváří.+ I když asi by pak nezbyl nikdo, kdo by ji lčil, páč by je roztrhla na kusy. +

Lellan o tvé paličatosti by se daly napsat romány, věř mi, že ji nepodceňuju. Ale ty nepodceňuj mně, když ti říkám, že nedostaneš +v očích se mu mihne něco temného, ale je to hned pryč. Má na chvilku potřebu se Payne zastat, ale neudělá to, nebude Beccy srážet autoritu.+ Jo kotě máš vážný problém +pokývá důležitě hlavou.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Payne » 30 srp 2016 23:25

Tak super, aspoň to všechno nezapomenu. +culí se nadšeně. Dojí poslední sousto a odloží příbor.+ Mnoo…to možná radši ani nechci vědět. +zašklebí se a loupne po Beccy pohledem+ Máš pravdu, asi nezbyl. +konstatuje suše, když vidí její výraz. V duchu se tomu jejich pošťuchování usmívá, líbí se jí to a je ráda, že se to mezi nimi tak rychle srovnalo.+ Ale ne, není to tak vážný, viď Beccy? +udělá na ni ty svoje štěněcí oči a Becca jen protočí oči a potřese hlavou, koutky jí ale zrádně cuknou. Payne se jen významně podívá na V, aby viděl, že to má všechno pod kontrolou, pak vstane a začne sklízet ze stolu+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 srp 2016 23:26

No vy dva jste se fakt hledali…+postěžuje si procítěně, ale moc nespokojeně nevypadá+ No dobře, Mistře, pro dnešek tedy moudřejší ustoupí, protože fakt potřebuju ještě dneska do Guns dojít. +velmi dobře ten záblesk viděla a její tělo opět reagovalo zcela o své vlastní vůli, naprosto nevhodně:D+ Nech to být, když máš doma čarodějku, úklid ti nemusí dělat starosti. +zarazí Payne v uklízení nádobí a jen lehce mávne rukou. Nádobí se poslušně se skládá do dřezu, kde ho dalším mávnutím vyčistí a uklidí na místo.+ Nicméně svůj pokoj si uklidit můžeš, času na to máš dost. +spočine na ní významným pohledem a dopije svoji skleničku.+ A já už fakt musím, tak tady nezlobte, jasný? +koukne na ně přísně, ale když vidí ty nevinný výrazy, jen zavrtí hlavou a mávne rukou+ No jo, jako bych nic neřekla. +cukne koutky a zvedne se+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 01 zář 2016 09:49

+Se zamyšleným pohledem sleduje jak se to nádobí samo uklízí a v duchu si říká, že Fritz by z toho nadšenej nebyl. Pak se mu pohled na chvilku rozostří a on vidí něco, co se určitě v bytě nenachází, a co nikdo jinej nevidí. A vůbec, ale vůbec to není dobrý. Trvá to možná pár sekund, možná pár minut. Každopádně jakmile to skončí a jeho diamantový oči s tmavě modrými ráfky jsou zas normální, sklouzne pohledem na Beccy, která se zrovna chystá zvednout kotvy.+ Beccy +jo, už to že neřekl Lellan je divný. Vstane a drapne ji za ruku a zatáhne vedle do pokoje. Zavře za nimi dveře a ještě rozprostře mhys aby nebylo nic slyšet.+ Napij se ode mě. +Už s těmi slovy si stahuje triko.+ A vem si dýku a dostatek zásobníků, a .... +nejradši by ji zamkl doma, ale ví že by mu to neprošlo.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu