Zahalená, no vidíš, na to jsem zapomněla +zamítne radši návštěvu vesnice+ Už je mi mnohem líp, přece jen je to už pár dní, co jsem se zranila +ať se trochu poposuneme v čase+ Jé, to jsou krásné kozy...nepotrkají mne? +radši se k nim moc nepřibližuje, když ji neznají+ To mám sama-... +neumí přeložit slovo
dojit, tak jí to napodobí rukama a má z toho děsnou legraci+ A nekopnou mne, když je budu tahat za-... +další slovo, které nezná, tak si ukáže na svá prsa
+ Tak já to zkusím +sedne si, chvíli pozoruje Asiyah, jak to dělá a pak si to vyzkouší. Chytí do prstů jeden cecík a potáhne, opatrně, aby to kozu nebolelo
. Vůbec nic se nestane, jenom koza táhle zamečí, což Styx vezme jako pobídnutí, tak to zkusí trochu silněji+ Ono to funguje! +zvolá radostně, když jí pár kapek mléka stříkne na dno vědra+ To musím nadojit plné? +zeptá se se smíchem a začne tahat oběma rukama, aby splnila plán, ale moc jí to nepřibývá+ Evidentně jsem nikdy nežila na statku +poznamená a koza jakoby to cítila, že ji dojí nováček, kopne do nádoby a převrátí ji+ Nemám k ní to vědro radši přivázat? +navrhne se smíchem+