Někde v Turecku

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Někde v Turecku

Příspěvekod Styx Lupin » 19 lis 2014 20:39

Zahalená, no vidíš, na to jsem zapomněla +zamítne radši návštěvu vesnice+ Už je mi mnohem líp, přece jen je to už pár dní, co jsem se zranila +ať se trochu poposuneme v čase+ Jé, to jsou krásné kozy...nepotrkají mne? +radši se k nim moc nepřibližuje, když ji neznají+ To mám sama-... +neumí přeložit slovo dojit, tak jí to napodobí rukama a má z toho děsnou legraci+ A nekopnou mne, když je budu tahat za-... +další slovo, které nezná, tak si ukáže na svá prsa :D + Tak já to zkusím +sedne si, chvíli pozoruje Asiyah, jak to dělá a pak si to vyzkouší. Chytí do prstů jeden cecík a potáhne, opatrně, aby to kozu nebolelo :D . Vůbec nic se nestane, jenom koza táhle zamečí, což Styx vezme jako pobídnutí, tak to zkusí trochu silněji+ Ono to funguje! +zvolá radostně, když jí pár kapek mléka stříkne na dno vědra+ To musím nadojit plné? +zeptá se se smíchem a začne tahat oběma rukama, aby splnila plán, ale moc jí to nepřibývá+ Evidentně jsem nikdy nežila na statku +poznamená a koza jakoby to cítila, že ji dojí nováček, kopne do nádoby a převrátí ji+ Nemám k ní to vědro radši přivázat? +navrhne se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 20 lis 2014 22:24

Jsi cizinka, a je to na tobě hodně vidět. +pousměje se omluvně+ myslím, že někteří ve vesnici možná ani nikdy neviděli naživo blondýnu. +zasměje se na ni+ to je dobře. +přikývne s úsměvem+ rány se zatahují dobře, ale asi budeš mít jizvy. +dotkne se jí soucitně na rameni+ zatím to ale vypadá, že budou čisté. +usměje se povzbudivě+ když jim nebudeš ubližovat tak snad ne. +uculí se, a slova která nemůže najít jí doplní v arabštině+ no vidíš. +rozesměje se, jak jí to jde+ většinou nadojím tak půlku. +zavrtí hlavou se smíchem, a dobře se baví, ale nijak škodolibě+ Napoprvé se mi to taky párkrát stalo. +zazubí se+ radši si to vědro přidrž nohou. +uculí se na ni+ Víš... +koukne na ni zkoumavě+ Mohammed, můj bratr, co je lékař, tu nechal nějaké knihy ze studií. +poznamená+ některé jsou o léčení mysli a o hypnóze. +nadhodí opatrně+ já jsem o tom jen četla, ale otec to i jednou praktikoval. Jeden muž ve vesnici býval voják, a jeho jednotka najela na minu. On byl jediný kdo to přežil, přišel o ruku, a od té doby mu zvuk nastartovaného motoru přivolával epileptické záchvaty. +vykládá jí rozvážně+ zkoušeli jsme na něm hypnózu a otci se povedlo mu to odblokovat. +pousměje se+ možná by sis v hypnóze na něco vzpomněla. +koukne na ni tázavě+ Třeba alespoň jméno.
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 20 lis 2014 23:37

Chápu, nechci vám způsobit nějaké problémy, že jste se mne ujali, přestože nejsem muslimka +moc dobře si pamatuje, jak ji Hakim ze začátku odmítal právě kvůli tomu ošetřit+ Ne všichni by to mohli brát v klidu. Pokud budu muset jít mezi lidi, obléknu si ten váš ženský hábit, jak z něj koukají jenom oči, abych nepřitahovala zbytečnou pozornost +rozhodne se s úsměvem+ Kromě toho bych riskovala, že pokud jsem se opravdu stala obětí nějakého násilného činu, někdo by mne poznal a zjistil, že pořád žiju +připustí i tuto možnost+ Jizvy mě tolik netrápí, všimla jsem si, že už jich pár mám +pokrčí rameny+ Půlku vědra? Tak tímto tempem budu tady až do rána +zasměje se a přidrží si vědro mezi koleny a snaží se dojit ostošest+ Máte i jiná zvířata než kozy? Koně, mezky, na práci v lese nebo na poli...a předpokládám, že i ovce, soudě podle toho skvělého oběda +mrkne na ni vesele a pak se pozorně zaposlouchá, co jí povídá o těch možnostech hypnózy+ No, je to velké riziko +přemýšlí nad tím hloubavě+ ale je to taky šance něco se o sobě dozvědět +kouše se zamyšleně do rtu+ Záleží ale hlavně na tom, co na to řekne tvůj otec +narovná se a procvičí si prsty, jak je má ztuhlé od dojení+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 21 lis 2014 00:19

To je v pořádku. +pousměje se+ spíš tobě by se mohlo dostat urážek. +pokrčí rameny+ to snad ani nemusíš. +zasměje se+ myslím, že by stačil obyčejný hidžáb. jde spíš o to gesto pokory v tom, že jsi ochotná respektovat zvyklost. +usměje se na ni+ myslíš, že se tě někdo snažil zabít? +koukne na ni trochu vyděšeně+ to ano, taky jsem si všimla, když jsem tě ošetřovala. +přikývne+ a popravdě, většina z nich vypadá jako způsobená řeznou zbraní, ale některé jsou... nikdy jsem takové jizvy neviděla. +přizná se a neví moc, jak si to má vykládat; holt s jizvami po kletbách se asi ještě nesetkala :D+ já to dodělám, jestli chceš. +uculí se+ ale vidíš, už si na tebe docela zvykla. +usměje se+ zas tak velké hospodářství nemáme. +zavrtí hlavou s úsměvem+ hodně věci dostáváme od lidí z okolí za lékařskou pomoc. máme jen kozy na mléko, pár ovcí, slepice a jednoho koně na zapřažení. +usměje se+ a taky několik koček, ale ty se sem spíš zatoulaly. +uculí se+ To ano, musíš to zvážit. +přikývne+ otec bude určitě souhlasit, vím jak ho uprosit. +uculí se spiklenecky+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 21 lis 2014 14:23

Tak dobře. Mezi lidmi budu nosit muslimsky šátek. Alespoň zakryju odlišnou barvu vlasu +přikývne na její návrh+ Nevím +pokrčí bezradně rameny+ Ale obě jsme pochopily, že ta zranění jsem si nezpůsobila při krájení cibule +ušklíbne se ironicky+ A ty jizvy...nedokážu si to vysvětlit. Snad se dozvím něco víc při té hypnóze +zadoufá+ To je dobrý, já to dodělám. Docela mě to začalo bavit +zasměje se a pokračuje, když si odpočine+ Tak to máte doma úplný zvěřinec +(nemají i psa náhodou?:)+ Jo takhle, ty máš svoje tajné metody, jak působit na otce +culí se a ohlédne se, jestli tam Hakim někde nestojí a neslyší je+ Zítra bych se chtěla vydat proti proudu řeky, jestli nenarazím na nějaké známé místo. Myslíš, ze bych si mohla půjčit vašeho koně? +koukne na ni prosebně+ Jestli chceš, můžeš jít se mnou.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 22 lis 2014 19:17

nemusíš, ale rozhodně to spoustu věcí usnadní. +usměje se na ni vděčně+ já vím, jen... +povzdychne si+ nemůžu si pomoct nepřemýšlet nad tím jaký život jsi asi vedla. +pokrčí rameny+ Snad ano. O metodách práce s myslí toho mnoho nevím, ale myslím, že to nemůže uškodit. +usměje se, a kontroluje ji při dojení, jestli to dělá dobře (no asi nejspíš mají :D)+ možná. +uculí se+ a hlavně vím, že si nenechá utéct takovou příležitost. +pousměje se+ zeptám se ho a můžeme to zkusit večer. +navrhne s úsměvem+ můžeš to zkusit. +přikývne+ koně snad zítra potřebovat nebudeme. Ale raději bys neměla jezdit moc daleko, mohla by ses omylem dostat přes hranice, někam kde se bojuje. +koukne na ni trochu s obavou+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2014 00:52

(jsi právě na začátku myslím psala, že Bahij si hraje se psem:))
Taky nad tím pořád přemýšlím +přizná+ Dokonce se mi v noci o tom zdává. Obzvlášť o jednom muži. Nevím, kdo to je, ale ty sny jsou...prostě krásné +svěří se jí s úsměvem+ Dnes večer? No tak dobře +poznamená s trochou obavy, ale rozhodně+ Zítra nebo pozítří, přizpůsobím se. A nemusíš se bát, budu dávat na sebe pozor +slíbí jí, ale už teď ví, že přes ty hranice nejspíš bude muset jít+ Tak já myslím, že už z té kozy víc nedostanu +usoudí, když už chvíli z vemena nic neteče a odsune stranou vědro, skoro do poloviny naplněné mlékem, aby jej koza zase nepřevrátila, teď už by ji to opravdu naštvalo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 23 lis 2014 21:43

+vezme si od ní vědro, a odnese ho do kuchyně, cestou dává pozor aby nezakopla přes psa+ vážně? +uculí se trochu+ a myslíš si, že je to takový ten ženský sen, nebo o někom opravdovém, koho znáš? +koukne na ni zaujatě+ Už se ti povedlo otevřít ten medailonek? +usměje se zvědavě+ jestli chceš. +přikývne+ nebudeme tě vůbec do ničeho nutit. +ujistí ji s úsměvem; když vejdou do kuchyně, sedí tam Hakim a akorát dojídá jídlo a vytírá z talíře zbytky omáčky. Asiyah mu trochu přidá, a začne mu něco vyprávět, mnohem rychlejší arabštinou než jak mluví na ni+ Svolila bys k hypnóze? +zeptá se jí pak Hakim trochu překvapeně, svou lámanou francouzštinou+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2014 22:49

Já nevím, jak si mám ty sny vyložit. Je to moje podvědomí, na které ztráta paměti nemá žádný vliv, tudíž předpokládám, že je to někdo, koho skutečně znám. A podle všeho i miluji +vylíčí jí své pocity+ Jo, už se mi povedlo jej otevřít. Ale moc jsem se nedozvěděla. Uvnitř byly jenom dva různé vlasy +odpoví trochu zklamaně. Pozdraví s úsměvem Hakima a snaží se něco zachytit z jejich dialogu, ale většině slov nerozumí. Když se jí Hakim zeptá na tu hypnózu, zvažuje odpověď+ No, popravdě se toho trochu bojím, už takhle mám v hlavě pěkný zmatek. Ale pokud je to šance objasnit mou minulost, tak ano, svolila +přikývne souhlasně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 24 lis 2014 13:51

No, mně se jednou zdálo o jednom muži, kterého jsem viděla u sestry v televizi. +uculí se a snědé tváře jí trochu potemní+ ale myslím, že je to dobré znamení. pokud to vážně je někdo koho znáš, a vrací se ti ve snech, třeba se brzy vrátí i do tvého vědomí. +usměje se povzbudivě+ možná je to jeho vlas? +napadne ji+
+Hakim si ji chvilku prohlíží, možná trochu nesouhlasně, ale pak přikývne+ rozvaž to. pokud má jít o úspěšnou hypnózu, je nutné, abys ji podstoupila zcela dobrovolně. Jinak se tvoje mysl bude podvědomě bránit, a nebude to k ničemu. +poznamená+ můžeš se podívat do mých knih, ale všechny jsou v arabštině. +pokrčí rameny, že to jí asi nepomůže+
Asiyah

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum