No vidíš, tvůj osud je očividně nabalit si francouze. +zazubí se vesele+ Přesně tak. +usměje se+ Já měla zatím taky štěstí na dobrý tanečníky, i když klasickému tanci fakt moc nedám, moc mi to připomíná ten druhej život, kterýmu jsem úspěšně utekla. +pousměje se+ ne, takový tě radši pozvou na panáka, a upřímně je mám radši. +zasměje se na ni+ No... +koukne po ní úkosem, ale pak si řekne, že Slasti se tím stejně netají+ vedou to tam upíři. A upíří manipulace smyslama je součástí toho zážitku. +usměje se+ Není to nic nebezpečnýho, a když nechceš, nic se ti nestane. Ale vážně to má hodně něco do sebe. +zazubí se+ A ti polonahý chlapi jsou jenom příjemnej bonus. +uculuje se+ No, je léto, tak co jinýho pořádat než párty u bazénu a grilovačku. +zasměje se+ Ale můžeš chodit v čem chceš a do vody nemusíš. +usměje se na ni, a nešťourá do toho, říká si že mohla mít třeba poruchu příjmu potravy a teď má problém se svým tělem, nebo třeba děsnou jizvu
+ Ale okukovat můžeš úplně jak chceš. +uculí se+ Jo. Já si myslím, že co se týče romantiky, vůbec nezáleží na tom, co a kde, ale s kým. +pokrčí rameny+ Taky nepotřebuju procházky po pláži při západu slunce, nebo sex v plátkách růží. +zasměje se+ Dáme ti slevu. +mrkne na ni+ No jo, máš pravdu, měla bych to tu pozhasínat. +přikývne s úsměvem (no, jo, celý dva měsíce
)+ Někdy zajdem do Slastí, nebo můžeme zajít do Salónu. +usměje se+ Taková masáž nikdy nikomu neublížila, a třeba narazíme na Styx. +mrkne na ni vesele+