Hlavní sál

Magická čajovna vznášející se na křídlech draků

Moderátor: Victoria

Re: Hlavní sál

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2014 22:23

No pozor, učili mě to, to neznamená, že to umím. +zasměje se+ Ani jasnovidectví mi nikdy moc nešlo. Na dně hrníčku jsem vždycky viděla akorát rozňahňanej lógr. +zašklebí se vesele+ Tak ono je tančit a tančit. +zazubí se+ Svíjet se do rytmu na parketu můžeš poměrně často, to je pravda. Ale vyloženě formálních akcí, kde se tančí standardní tance tu máme jenom pár. Snad jenom dvě, pokud vím. +zamyslí se nad tím+ A ani tam by na tebe nikdo nekoukal skrz prsty, kdybys zmotala kroky. +usměje se+ Ale jen tak si zatančit můžeš do kterýhokoliv klubu, třeba do Slastí. +uculí se+ Tam e přinejmenším hodně šero. +zazubí se+ No to je jasný, každej se občas potřebuje vypovídat. +přikývne s úsměvem+ Jo. +souhlasí s tím úplně+ A většinou ve to klapne ve chvíli, kdy se na to přestaneš tak moc soustředit. +usměje se na ni povzbudivě+ Znáš mě, a taky Styx. +pokrčí rameny+ A sedět sama u stolu určitě nebudeš, budeš se bavit tak moc, že ani nestihneš zaregistrovat, kam večer utekl. +uculí se+ No, připravená... já jsem o tom tenkrát takhle nepřemýšlela. +svraští zamyšleně obočí+ Vlastně jsme si nikdy neřekli "Tak spolu budeme chodit", a klasický rande jsme měli asi tři nebo čtyři. +uculí se+ Spíš jsem děsně moc cítila, že k němu patřím, a dost brzo jsem pochopila, že to je kluk vedle kterýho se chci každý ráno probouzet. +pousměje se+ Nikdy jsem moc neuvažovala o tom jak to bude v budoucnu, jenom bylo jasný, že tam budem spolu. A věděli jsme to oba, nebylo potřeba o tom mluvit nebo rozebírat to a plánovat. +pokrčí rameny s úsměvem+ A to jakej status tomu dáme, to už bylo úplně vedlejší. +poznamená+ Tenkrát jsem si říkala, že přišel v absolutně nevhodnej moment mýho života, ale dneska zpětně může říct, že to bylo úplně přesně to co jsem potřebovala. Takže jsem asi připravená byla. +pokrčí rameny nejistě+ No, to bylo boží. +zazubí se+ On ví, že Paříž miluju nejvíc na světě, tak mě vzal na noční Eiffelovku a udělal to tam. +usměje se nostalgicky+ Já ho zalívám horkou vodou, tak tři čtyři lžíce, a občas šupnu trochu rumu. +zasměje se+ Ale i v létě se studenou je dobrej.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 10 črc 2014 21:49

To ti mám věřit, že majitelka proslulé čajovny neumí věštit z čajových lístků? +zkusí to na ni ještě s úsměvem+ Svíjet bych se snad i uměla +připustí se smíchem+ ale jak jde o kroky, jsem v koncích. Radši se koukám, jak to ostatním hezky jde. Do Slastí? O tom klubu jsem už něco slyšela. Prý tam tančí polonazí krasavci...? +začne vyzvídat+ Tak to se ještě uvidí. Ale i kdyby, jsem zvyklá být sama, nevadí mi to +kouří se jí z nosu, jak lže:)+ Když už nic jiného, budu alespoň očumovat ty vaše hezké chlapy +uculí se nevinně+ To vypadá, jako že je Byron tvůj osudový muž +poslouchá ji pozorně, jak se o něm Viki rozpovídala+ Úplně ti ho závidím +zažertuje+ Zase ta Paříž. Vsadím se, že jste tam měli i svatbu +zkusí si tipnout+ Na noční Eiffelovce? Páni, to muselo být hrozně romantické. Tak až přijedeš ke mně, sedneme si na terasu, odkud je nádherný výhled na věž a můžeš nostalgicky vzpomínat na ty chvíle +mrkne na ni+ Někdy přemýšlím o tom, jak bych chtěla já, aby mně můj přítel požádal o ruku. Ještě jsem na nic nepřišla. Nejdřív by to chtělo nějakého toho přítele +zasměje se a ochutná ten čaj+ Hm, zvláštní chuť...je výborný. Rumem bych to zkazila +pochvaluje si+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2014 00:07

Tomu klidně věř. +zasměje se, popadne její kalíšek, a chvilku do něj civí+ No tak třeba mě to připomíná rozjetou žábu. +zazubí se+ Však já to taky moc neumím. +pousměje se+ To chce někoho kdo umí vést. Pak nepotřebuješ umět skoro nic. +pousměje se+ Noo, Slasti jsou hodně omamná záležitost. +uculuje se+ To jo, to tančí. +přikyvuje a pořád se culí+ Ale to kouzlo je v něčem trochu jiným. +pousměje se+ Tak tam někdy zajdeme. +rozhodne se+ To jo, a tam budou všici v plavkách. +mrkne na ni+ No, já ti nevím, jestli věřím na osud. +pokrčí rameny s úsměvem+ Prostě jsme spolu, a zatím to klape. +dodá, a napije se+ No, bylo to nádherný, to jo. +uculí se spokojeně+ Ale mně by to bylo fuk i kdyby to udělal ráno v koupelně. +zazubí se+ Ještě pro něj nemám nic na výročí, musím to nějak vymyslet. +přimhouří oči+ Můžeš si ho pak koupit domů +usměje se a e moc ráda, že jí chutná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 13 črc 2014 19:57

+sleduje ji s úsměvem, jak jí věští z hrnku+ Rozjetá žába? No vidíš, to ukazuje jedině na žabožrouty Francouze. A prý že to neumíš +zubí se s ní+ No to je pravda, ten váš klasický tanec jsem tančila vlastně jenom jednou a měla jsem tak dobrého tanečníka, že když pominu počáteční pošlapávání, vedl mně parketem tak zkušeně, že já jsem nemusela dělat vůbec nic +směje se+ Horší bude, až budu někdy tančit se stejným nemehlem jako jsem já. Ale takoví snad ani nechodí vyzvat k tanci, ne? +culí se+ Nepovídej...pěkně jsi mně navnadila +do Slastí+ A v čem tedy je to pravé kouzlo, když ne v krásných polonahých mužích? +vyzvídá+ Cože...to je plavková párty? +vykulí oči, ona se tedy moc odhalovat nechce, ještě se tak úplně nevymanila z okov přísné islámské výchovy+ Tak o to víc vám je budu okukovat +uculí se nevinně+ Tak když se tak milujete, tak tam opravdu nezáleží, kde a jak. Já osobně si nepotrpím na takové ty romantické ceremónie kolem toho všeho +pokrčí rameny+ Určitě si ho koupím i domů. V různých příchutích +nabere si na lžičku ovoce ze dna hrnku a sní jej+ Stejně už pomalu půjdu, za chvíli zavíráte, že? +koukne nevěřícně na hodinky, kolik času tady strávila+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2014 22:47

No vidíš, tvůj osud je očividně nabalit si francouze. +zazubí se vesele+ Přesně tak. +usměje se+ Já měla zatím taky štěstí na dobrý tanečníky, i když klasickému tanci fakt moc nedám, moc mi to připomíná ten druhej život, kterýmu jsem úspěšně utekla. +pousměje se+ ne, takový tě radši pozvou na panáka, a upřímně je mám radši. +zasměje se na ni+ No... +koukne po ní úkosem, ale pak si řekne, že Slasti se tím stejně netají+ vedou to tam upíři. A upíří manipulace smyslama je součástí toho zážitku. +usměje se+ Není to nic nebezpečnýho, a když nechceš, nic se ti nestane. Ale vážně to má hodně něco do sebe. +zazubí se+ A ti polonahý chlapi jsou jenom příjemnej bonus. +uculuje se+ No, je léto, tak co jinýho pořádat než párty u bazénu a grilovačku. +zasměje se+ Ale můžeš chodit v čem chceš a do vody nemusíš. +usměje se na ni, a nešťourá do toho, říká si že mohla mít třeba poruchu příjmu potravy a teď má problém se svým tělem, nebo třeba děsnou jizvu :D+ Ale okukovat můžeš úplně jak chceš. +uculí se+ Jo. Já si myslím, že co se týče romantiky, vůbec nezáleží na tom, co a kde, ale s kým. +pokrčí rameny+ Taky nepotřebuju procházky po pláži při západu slunce, nebo sex v plátkách růží. +zasměje se+ Dáme ti slevu. +mrkne na ni+ No jo, máš pravdu, měla bych to tu pozhasínat. +přikývne s úsměvem (no, jo, celý dva měsíce :D)+ Někdy zajdem do Slastí, nebo můžeme zajít do Salónu. +usměje se+ Taková masáž nikdy nikomu neublížila, a třeba narazíme na Styx. +mrkne na ni vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 17 črc 2014 20:14

Dobře, dobře, vzdávám se. Najdu si tedy nějakého pěkného Francouze +rezignuje s úsměvem+ Tak panáka bych taky nejspíš odmítla. Já totiž nepiju. Já to vím... jsem trochu divná. A proto radši nikam nechodím +přizná se smíchem+ Upíři? +obočí jí povyskočí do čela+ No, popravdě, ještě jsem se se žádným upírem nikdy nesetkala. Měla bych to brzy napravit +culí se nevinně+ Dobře, tak já tedy přijdu na chvilku. Na grilovačku se vysloveně těším a to ostatní se uvidí +rozhodne se nakonec+ Sex v plátcích růží? Tak to jsem ještě neslyšela +zavrtí hlavou+ Ale jak znám ségru, ta to bude znát určitě. Ta pobrala romantiky za nás za obě +směje se+ To by bylo super, kdybychom si někdy někam vyrazily. A taky jsi mi slíbila, že vezmeme Paříž útokem +připomene jí vesele+ Tak mi vystav účet, prosím tě. Fakt bych neřekla, co jsem toho dnes vypila +přejede nevěřícíma očima po tom množství použitých čajů+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2014 17:18

Ono to nějak dopadne. +zazubí se na ni+ Aha. no, my máme i nealko. S něčím ten alkoholmusíme míchat, že jo. +zasměje se+ Byron ti namíchá něco barevnýho s deštníčkem, on to umí. +uculí se pyšně, a divný jí to ani nějak moc nepřijde, může bejt třeba vyléčená alkoholička, tak se radši neptá :D+ Tam mají slušný upíry, na zákazníky si nedovolujou. Pokud to teda vyloženě nechceš. +zazubí se vesele+ To je asi půlka úspěchu toho podniku, ta příchuť nebezpečí. +pousměje se a zahýbe obočím+ A taky je to prostě dobrej klub. +pokrčí rameny+ No to očividně koukáš na špatný filmy. +zasměje se+ Neboj, já na to myslím. +uculí se, dojde si pro kasírku, a sečte jí to, přidá jí k tomu slevenku do obchůdku a vizitku, a na zadní stranu jí nepíše svoje číslo a domácí adresu, aby k nim trefila+

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 23 črc 2014 22:36

+cha, prý vyléčená alkoholička:D+ Tak tos mě s těmi upíry pěkně navnadila. To si nenechám ujít +mrkne na ni šibalsky+ Stejně budu muset začít chodit mezi lidi. Čajovna byla takový můj startovní podnik +uculí se na ni a vytáhne peníze, zaplatí jí s tučným dýškem, jak tady byla se vším spokojená a poděkuje za slevenku a vizitku, na které si přečte adresu a kontakt+ Tak teď už se nemůžu vymlouvat, že jsem tě nenašla +ušklíbne se ďáblíkovsky a knihu vrátí do knihovny+ Bylo to tady hrozně fajn, Victorie, určitě zase přijdu. Tak se měj a uvidíme na té grilovačce +rozloučí se s ní, vezme si balíček čajů a odejde, aby Viki mohla konečně zavřít:)+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2014 00:45

A počkej, až tam bude představení. +mrkne na ni+ Když tam přijdeš s otevřenou myslí, nebudeš se stačit divit. +zasměje se+ Tak to jsme rádi že ses u nás nastartovala. Klidně přijď zas. +usměje se na ni, a všechno jí to pěkně zabalí do taštičky s logem+ Kdybys bloudila, tak zavolej. +uculí se, a jde s ní až ke dveřím+ kdy budeš chtít. +přikývne s úsměvem, rozloučí se, a pak to tam projde a pozhasíná, vypne spotřebiče a umyje nádobí, zamkne a přemístí se domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 lis 2014 18:16

+zamíří do obchodu - takže nevím jestli jsem ve správným témátku, ehm - vybrat nějaký čaje atak jako dárky na vánoce... to se dycky hodí, tak se tam rozhlíží a okukuje i nějaký čajový soupravy.. a čokolády+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dračí čajovna Nara