Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Garett Rivery » 01 čer 2014 21:30

Tak aspoň, že tak. +povzdechne si a natáhne se po ní, aby si jí k sobě přitáhl a mohl jí pořádně obejmout+ Vážně? +pousměje se, když sleduje její prsty jak putují po jeho tetování a tvář si zaboří do jejích vlasů a zhluboka se nadechne její vůně+ Tak sladkýho... hmn... +zamručí souhlasně+ ...a pomerančový džus k tomu... +protáhne, jemně se od ní odtáhne a vesele se na ní zakření+ Tvé přání je mi rozkazem. +políbí jí jemně na čelo+ Ale budeš mě muset pustit, jinak zůstaneš o hladu. +upozorní jí měkce+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 08 čer 2014 22:08

*Přitulí se k němu a když si zaboří tvář do jejích vlasů, jen spokojeně vyddechne a dál ho zlehka hladí po předloktí.* Vážně? A bez toho by to nešlo? *zkouší to s veselým úsměvem, ale nechá ho, i když neochotně, vstát.* Víš, jak jsem ti slibovala, že tě nejmíň týden nepustím z postele? Nějak mi to nevyšlo, *povzdechne si naoko zklamaně a než jí uteče, ještě ho letmo políbí.* Tak jo, běž, než si to rozmyslím a vážně budem bez snídaně, *pousměje se.* Skočím do sprchy a přijdu za tebou. *A když Garett opravdu zamíří do kuchyně, bleskově proletí koupelnou, oblékne se a seběhne dolů za ním.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 15 čer 2014 23:47

Ty mě víc, *zamumlá mu do rtů. Ještě než ji dostrká do pokoje, vytáhne mu košili z kalhot a vklouzne rukama pod ni, pohladí ho po zádech, zas a znova okouzlená pevnými svaly pod horkou kůží. Na okamžik ho pustí a aniž by přerušila spojení rtů, maličko se odtáhne a hbytě rozepíná knoflíčky, načež mu košili stáhne z ramen, takže mu visí na loktech. Svého ale dosáhla, nabízí se jí jeho odhalený hrudník. Jen při pohledu na něj tiše zasténá. Krátce přitiskne rty k jamce mezi jeho klíčními kostmi a pak se k němu opět přimkne, obejme ho kolem pasu, prsty se jí na okamžik zamotají do košile, která mu visí přes spodní část zad, ale pak už se dostanou k nahé kůži a přejíždí po ní. Políbí ho na krk, pak na rty a pak se na něj podívá se zvláštním výrazem v očích, na rtech jemný úsměv. Dokonce její ruce se na okamžik zastaví, jen volně spočívají na jeho bedrech.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 15 čer 2014 23:53

+postrčením nohou za nimi zavře dveře, které tiše zaklapnou a poskytnou jim tak naprosté soukromí. přitiskne si Cairo na nahý hrudník a hladově jí líbá, jak se jejích rtů nemůže nabažit. pustí jí jen na chvilku, aby se netrpělivě zbavil košile, která mu nepříjemně svazuje ruce a vzápětí i jí přetáhl tričko přes hlavu. tiše zamručí, když ho políbí na krk a s milujícím svitem se jí zahledí do očí+ Cai... +vydechne tiše najednou neschopen dalšího slova, tak moc rád by jí řekl, jak moc jí miluje, ale nenachází žádné příhodné vyjádření, jen výraz na jeho tváři mluví o tom, jak je to s ním vážné, než se k ní skloní a opět jí políbí. pažemi jí obejme těsně pod zadečkem a zvedne jí ze země. vytáhne si jí nahoru, aby jí nebolelo za krkem, jak k němu zaklání hlavu a opatrně prakticky poslepu s ní vyrazí k posteli+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 16 čer 2014 21:51

*Utopí se v jeho pohledu a vlna pocitů se v ní vzedme a celou ji zaplaví. Už se nadechuje, aby mu řekla ta dvě slůvka, když ji políbí a tím polibkem jí vymaže z hlavy poslední zbytky jakýchkoliv myšlenek. Když ji zvedne, omotá mu pevně nohy kolem pasu a zamotá mu prsty do vlasů. Pevně se k němu přitiskne a sevření neuvolní ani ve chvíli, kdy se s ní nahne, aby ji položil do postele, takže ho vychýlí z rovnováhy a strhne ho rovnou na sebe. Toužebně zasténá, když na ní spočine podstatná část jeho váhy, od začátku zbožňuje ten pocit, když ho cítí nad sebou. Na chvíli opustí jeho ústa a přitiskne rty na jeho krk, proozkoumává ho, sem tam kmitne jazykem po kůži. Roztáhne stehna dál od sebe, aby mohl sklouznout přímo mezi ně a zalapá po dechu, když se jeho erekce dotkne jejího klína. Už to jí málem stačí a to je mezi nimi ještě pár vrstev oblečení. Nedočkavě zakrouží boky a její rty se vrátí zase k jeho, nedokáže se od nich odpoutat na dlouho.* Nechtěl jsi jít na snídani? *vypraví ze sebe zadýchaně mezi polibky, přestože celé její tělo mu dává zřetelně najevo, že i kdyby chtěl, má teď smůlu.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 16 čer 2014 22:00

+opatrně si jí odnese na postel, kde se jí pokusí jemně složit, což se mu jaksi nepovede zejména když vzápětí letí dopředu přímo na ní. má co dělat, aby jí úplně nezalehl, ale ten pocit, mít jí pod sebou, tak blízko, ho připravuje o rozum. vrčivě jí zasténá do rtů, když se uhnízdí mezi jejími stehny, kde se mu víc jak líbí, a přímo nadšeně se dlaněmi přejede po bocích až na k ňadrům a zpět na boky+ Snídani? +zamrká poněkud zmateně, jak má krev momentálně jinde než v mozku+ Jo snídaně! Tu bych si moc dal. +pokyvuje souhlasně hlavou, když se od ní kousek odtáhne, v očích ten klučičí jas, který prozrazuje, že to naprosto vážné kývání hlavou není zase tak moc vážné, protože už jen to aby jí mohl takhle pozlobit ho stojí všechno sebeovládání natožpak aby vstal a pustil jí+ Co si uděláme? Vajíčka se slaninou? +zajímá se poťouchle+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 18 čer 2014 00:01

*Když se od ní začne odtahovat a vykládat o slanině a vajíčkách, nechá ho domluvt a jenom nad tím se shovývavým úsměvem zakroutí hlavou.* Ale nepovídej, *zasměje se a přitáhne si ho k dalšímu polibku, kterým mu všechny myšlenky na jídlo nadobro vymaže za hlavy.* Co kdybys mě radši svlíknul? *navrhuje a v očích se jí zablýskne, napůl vesele a napůl toužebně. Lehoučce ho kousne do spodního rtu, aby to místečko vzápětí pohladila jazykem.* A sebe taky, když už jsme u toho, *dodá, kdyby na tenhle důležitý detail náhodou zapomněl.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 18 čer 2014 00:11

+vykulí na ní oči jako by snad nemohl uvěřit tomu, že nechce snídani+ Ty nemáš ráda vajíčka se slaninou? +vypadne z něj inteligentně, protože na větší přemýšlení se nezmůže, když jí opět o něco víc zatlačí do matrace+ Hmn... to bych mohl zvládnout. +uzná po chvíli kdy jí rty jemně oždibuje tvář od ucha přes hranu čelisti až ke rtům. nadzvedne se nad ní na kolena, aby k měl volné ruce a jme se jí přetáhnout tričko přes hlavu, které vzápětí odešle někam směr podlaha, hlavně co nejdál od ní, aby se vzápětí sklonil k jejím rtům, které dravě políbí načež sklouzne rty po krku na klíční kost laskajíc tu jemnou odhalenou kůži. dlaněmi současně putuje po jejích bocích, přes bříško až k ňadrům uvězněným v podprsence, která se mu v tuhle chvíli ani trochu nezamlouvá, sevře pod ňadry kostice ve snaze tak podprsenku vytáhnout výš, ale díky nedostatku soustředění za ní zabere víc než je zdrávo a nebohá podprsenka povolí a jemná látka držící oba košíčky pohromadě rupne+ Jejda... +vypadne z něj duchapřítomně, když takovým neplánovaným způsobem odhalí její poprsí. ne že by se nad tím pokoušel víc zamýšlet, jelikož je tím výhledem natolik zaujat, že se nezmůže na nic jiného než se sklonit k jedné z jejích bradavek a vsát jí jemně mezi rty+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 18 čer 2014 08:42

Mám, *zachichotá se jeho výrazu.* Ale tebe mám radši, *mrkne na něj a znova ho políbí. Natočí hlavu, aby měl lepší přístup, a pak se nadzvedne, aby mu pomohla zbavit ji trička. Tiše vzdychne, když se jeho rty vydají na cestu po jejím těle, každý z těch dotyků cítí ještě dlouho potom, je to jako by jeho rty a dlaně byly všude. Pak k ní pronikne zvuk trhající se látky a ona prudce zvedne hlavu, aby se podívala, co se děje.* Hej, ničíš mi oblečení, *zaprotestuje na oko ublíženě.* Nebudu mít co nosit. *Jenže když se přisaje k její bradavce, tělem jí projede vlna rozkoše a smaže všechny její námitky.* Hm, ještě chvíli pokračuj a možná ti to i odpustim, *zavrní a zaplete mu jednu ruku do vlasů a druhou ho hladí po rameni. Jak se jí věnuje, slast se násobí, až ji přiměje pěkně nahlas zasténat. Ještě než ten zvuk dozní, něco jí dojde a málem si ukousne jazyk, aby ten zvuk potlačila.* Garette, počkej, *vezme jeho hlavu do dlaní a odtáhne ji od svého těla.* Pusť mě na chvilku, *krátce ho líbne na rty a snaží se vyhrabat se z pod něj a vylézt z postele.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 18 čer 2014 09:04

Tak to jsem moc rád. +zavrní jí potěšeně do ucha, když mu řekne, že ho má raději než vajíčka se slaninou+ Cože...? +zamručí naprosto zaneprázdněn laskáním její bradavky, neschopen myslet na něco jiného než na to jak chutná a jak mu tvrdne mezi rty, což okomentuje souhlasným hlubokým mručením+ Nepotřebuješ nic nosit... mám tě raději nahou. +broukne a zvedne k ní krátce jiskřící pohled plný chtíče a lásky. Chvíli mu trvá, než si uvědomí, že po něm chce něco jiného než to aby pokračoval, což je velice matoucí+ Co? Co se děje? +zvedne k ní vykuleně oči, když se mu snaží vykroutit a rychle jí pustí+ Něco jsem ti udělal? +koukne na ní s obavou a rychle schová ruce za záda, aby jí nezačal otlapkávat a zjišťovat jeslti jí něco třeba nezlomil+ Cai... promiň... já... já nechtěl. +souká ze sebe ať už se omlouvá za cokoliv, hlavně chce aby věděla, že jí nechtěl nic udělat+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor