od Cairo » 18 čer 2014 08:42
Mám, *zachichotá se jeho výrazu.* Ale tebe mám radši, *mrkne na něj a znova ho políbí. Natočí hlavu, aby měl lepší přístup, a pak se nadzvedne, aby mu pomohla zbavit ji trička. Tiše vzdychne, když se jeho rty vydají na cestu po jejím těle, každý z těch dotyků cítí ještě dlouho potom, je to jako by jeho rty a dlaně byly všude. Pak k ní pronikne zvuk trhající se látky a ona prudce zvedne hlavu, aby se podívala, co se děje.* Hej, ničíš mi oblečení, *zaprotestuje na oko ublíženě.* Nebudu mít co nosit. *Jenže když se přisaje k její bradavce, tělem jí projede vlna rozkoše a smaže všechny její námitky.* Hm, ještě chvíli pokračuj a možná ti to i odpustim, *zavrní a zaplete mu jednu ruku do vlasů a druhou ho hladí po rameni. Jak se jí věnuje, slast se násobí, až ji přiměje pěkně nahlas zasténat. Ještě než ten zvuk dozní, něco jí dojde a málem si ukousne jazyk, aby ten zvuk potlačila.* Garette, počkej, *vezme jeho hlavu do dlaní a odtáhne ji od svého těla.* Pusť mě na chvilku, *krátce ho líbne na rty a snaží se vyhrabat se z pod něj a vylézt z postele.*