Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Neferet » 06 lis 2013 19:12

Carlos: +zvedne mírně obočí, když jí tak galantně líbne na prsty+ To si o sobě myslí spousta mužů. +zabrouká vesele a jemně vyklouzne prsty z jeho dlaně, ale pohladí ho zlehka po hřbetu ruky, protože to prohlášení nemyslela nijak špatně+ Já? +zamrká trošku překvapeně, že se jí ptá na takový názor+ Popravdě? Je mi v podstatě jedno co dělají cizí lidé dokud neohrozí mne, mojí rodinu nebo přátele. To, že někdo našel zálibu, závislost, potřebu... říkejte tomu jak chcete... v drogách, je čistě jeho problém, jeho rozhodnutí. Vy jste našel díru na trhu a dokázal na tom profitovat. Každý žijeme tak jak nejlíp dovedem a pokud vám to vyhovuj. +pokrčí zleha rameny+ Nevidím důvod proč vás soudit. +pousměje se mile a přátelsky, takže by se dalo říct, že jí koneckonců nevadí, čím se Carlos živí a co způsobuje nebo nezpůsobuje svému okolí. navíc nerada někoho soudí, když sama nemá zrovna čistý svědomí+ Zase tak hrozné to s tou mojí výchovou nebylo. +zasměje se měkce+ A ne, velitel vojsk nebyl. +zavrtí nad tím hlavou a rychle přemýšlí co by její otec mohl dělat+ Nikdy neměl rád autority, byl spíš sám za sebe. +pokrčí neurčitě rameny+ Ale on i matka chtěli, abych se o sebe dokázala postarat za každý situace. Což asi není nic vyjímečného, ale s přístupem trošku mafiánské rodiny, jsem se toho naučila dost. +uculí se vesele a jen v duchu poděšeně naskočí, že by jí snad mohl učit hrát kulečník někdo cizí, ale když to Tony zachrání tak se na něj mile usměje+ Nebo si jednu hru můžete dát a já vás zatím budu sledovat. +nabídne, přeci jen jim nechci tak rychle trhat jejich kamarádského sezení+

Tony: Děkuju. +pousměje se a nepatrně upije, zase se nechce moc opít+ To asi jo. Myslím, že jsme od začátku udělali pokrok, ale prostě... +povzdechne si a bezmocně trně rameny+ Já vím, že máš pravdu. Jsem opravdu šťastná za to, že někoho takovýho našla. Dokáže se o ní postarat a to je pro mě důležité. Ale je to pořád moje malá sestřička. Doteď jsem za ní zodpovídala já, měla jsem jí na starosti, starala se o ní a představa, že tyhle "povinnosti" teď převzal někdo poněkud cizí a téměř ze dne na den se mi nelíbí. +snaží se to nějak rozumně vysvětlit+ No jistě, bylo na co se koukat. +zazubí se vesele a dělá že vůbec neví o jakém předklánění to vůbec mluví, ale ruměnec ve tvářích jí prozradí+ To rozhodně. Nevím jak je to možné, ale úplně jsem zapomněla jak se ta věc drží. +zazubí se vesele snažíc se tvářit naprosto nevinně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 07 lis 2013 20:20

Tak to jste mě velice potěšila. Jste výjimečně chápavá a tolerantní. To se jen tak nevidí. A co vlastně děláte vy... jestli tedy nejsem moc drzý? +zvedne omluvně ruce+ Vy pocházíte z mafiánské rodiny? Tak to vysvětluje vše +ušklíbne se vskutku pobaveně+ Vážně byste mně vzali do hry? Tak doufám, že vám to nebudu kazit. Nešťouchal jsem už ani nepamatuji +uculí se vesele+ Tak když nás tak budete u toho hezky pozorovat, mohla byste si na nás rovnou vsadit +mrkne na ni a típne cigaretu do popelníku+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 07 lis 2013 20:34

Dej tomu čas, Neferet. Jasmine už opravdu není malá holka, která stojí o to, aby ji její starší sestra pořád vodila za ručičku. Teď už potřebuje někoho jiného, aby se o ni staral. Ale nechci ti tady radit, zrovna ode mě by to opravdu sedělo +uculí se a nechá to radši být+ Tak tys zapomněla, jak se ta věc drží v ruce? +v očích mu pobaveně zajiskří+ Tak to ti budu muset názorně ukázat +uculí se a pomalu dopije+ Tak pokud nemáte nic proti, můžeme se přesunout do herny.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 07 lis 2013 21:00

Carlos: A nebo v určitých aspektech flegmatická. Záleží jak se na to podíváte. +pousměje se přátelsky+ No já... +upije ze sklenky aby získala čas promyslet co řekne+ ...řekněme, že podnikám v bezpečnosti v rámci soukromého sektoru. +takže něco jako nájemný vrah nebo něco podobnýho aby vypadala drsně :D + Jo, hádám, že vysvětluje. +zasměje se měkce+ No moc se neradujte, zahrajete si tady s Tonym. Já se budu jen dívat. +uculí se vesele, aby si jako nemyslel+ Vsadit? Jo to bych mohla, ale obávám se, že mám předem už vybráno. +zatváří se ztrápeně, ale pak se vesele zazubí+

Tony: Já vím. Máš pravdu. +povzdechne si a zdá se, že nad tím skutečně přemýšlí, než zatřese hlavou a zase se usměje+ Já za to nemůžu. +zasměje se vesele+ Je to dlouho co jsem to držela v ruce. +pokrčí neurčitě rameny a v očích jí vesele jiskří+ A s tím souhlasím, taková názorná ukázka nikdy nemůže uškodit. +zazubí se vesele a odloží prázdnou sklenku+ Já jsem pro, pánové. +vytáhne se na nohy a bezděky si dlaněmi přejede po bocích aby si urovnala šaty+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 09 lis 2013 23:19

Jako nějaká ochranka, nebo něco takového? Mierda! To musíte být vážně dobrá +kývne hlavou uznale a zdá se, že jeho zájem o ni tím ještě stoupl+ Hrát s Tonym cokoliv není fér. Je ve všem vážně dobrý +zašklebí se+ Ale pokud bych měl nějakou... zajímavou inspiraci... možná bych se i snažil ho porazit +mrkne na ni vesele a zvedne se, aby se přesunuli do sálu+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 09 lis 2013 23:49

+pohladí ji shovívavě po ruce+ Přestaň na to myslet a hotovo. Třeba jim to nebude klapat a Jasmine se zase vrátí zpátky domů +utěší ji a přesune se s nimi do herny, uprostřed které stojí velký kulečníkový stůl+ Tak přátelé, jsem opravdu zvědav, jak to dnes dopadne +ušklíbne se zvesela, je evidentně dobře naladěn. Vytáhne z baru láhev a nalije jim do skleniček+ Dáme si kapku alkoholu, aby nám to lépe šlo +usměje se a nabídne jim místa u baru a sám zatím přichystá stůl ke hře+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 09 lis 2013 23:54

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 10 lis 2013 00:40

Carlos: +zamyslí se nad tím, než pomalu přikývne+ Jo dalo by se říct, že i jako ochranka. +pousměje se+ No já bych se moc nepřeceňovala. +zasměje se tiše a zavrtí nad tím hlavou, že zase taková třída určitě není+ Zajímavou inspiraci? +zvedne zvědavě obočí+ To chcete hrát o moje kalhotky nebo co? +zasměje se vesele a těžko říct jak moc to myslí vážně, kdyby si o ně skutečně řekli+

Tony: Jo já se snažím. +pousměje se měkce, když jí tak hezky konejší a vytáhne se na nohy+ Popravdě to já taky. +zasměje se tiše a usadí se k baru, hezky nožku přes nožku+ No já ho zase tolik teď nepotřebuju, to vy se musíte soustředit na hru. +v očích jí vesele blýskne, když vezme skleničku do ruky a mírným pokynutím trošku upije alkoholu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 10 lis 2013 11:07

+přesune se za nimi do herny a obdivně pískne+ Puta madre! Ty si ale žiješ, Tony! Můj honosný dům v Kolumbii bledne závistí +ušklíbne se, ale myslí to dobromyslně, jeho hacienda taky není žádný dům pro chudé. Rozkoukává se kolem a při Neferetině poznámce se prudce rozkašle+ Co...? Kalhotky? I pinche! +zakleje, jak ho zaskočí její nabídka+ Ne že bych byl nějaký sexuální úchyl... +blýskne mu v očích, ale evidentně se mu její návrh zalíbil+ Tak to tě budu muset hodně opít, abych dneska nad tebou vyhrál +ušklíbne se vesele na Tonyho+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 lis 2013 11:31

Ty to taky budeš brzy potřebovat. Nemysli si, že se tomu vyhneš, když sis to všechno vymyslela +mrkne na ni vesele. Napije se a odloží sklenku na barový pult. Přistoupí ke kulečníkovému stolu, vezme tágo do ruky a začne si křídou natírat kůžičku na špičce (tága pochopitelně :lol: )+ Kalhotky? Že bychom založili klub fetišistů? +rozesměje se pobaveně jejímu nápadu, ale taky nemá nic proti+ Otázkou ovšem je, Carlosi, jestli si kvůli takové trofeji nechám tu výhru ujít +uculí se rošťácky+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho