Carlos: +zvedne mírně obočí, když jí tak galantně líbne na prsty+ To si o sobě myslí spousta mužů. +zabrouká vesele a jemně vyklouzne prsty z jeho dlaně, ale pohladí ho zlehka po hřbetu ruky, protože to prohlášení nemyslela nijak špatně+ Já? +zamrká trošku překvapeně, že se jí ptá na takový názor+ Popravdě? Je mi v podstatě jedno co dělají cizí lidé dokud neohrozí mne, mojí rodinu nebo přátele. To, že někdo našel zálibu, závislost, potřebu... říkejte tomu jak chcete... v drogách, je čistě jeho problém, jeho rozhodnutí. Vy jste našel díru na trhu a dokázal na tom profitovat. Každý žijeme tak jak nejlíp dovedem a pokud vám to vyhovuj. +pokrčí zleha rameny+ Nevidím důvod proč vás soudit. +pousměje se mile a přátelsky, takže by se dalo říct, že jí koneckonců nevadí, čím se Carlos živí a co způsobuje nebo nezpůsobuje svému okolí. navíc nerada někoho soudí, když sama nemá zrovna čistý svědomí+ Zase tak hrozné to s tou mojí výchovou nebylo. +zasměje se měkce+ A ne, velitel vojsk nebyl. +zavrtí nad tím hlavou a rychle přemýšlí co by její otec mohl dělat+ Nikdy neměl rád autority, byl spíš sám za sebe. +pokrčí neurčitě rameny+ Ale on i matka chtěli, abych se o sebe dokázala postarat za každý situace. Což asi není nic vyjímečného, ale s přístupem trošku mafiánské rodiny, jsem se toho naučila dost. +uculí se vesele a jen v duchu poděšeně naskočí, že by jí snad mohl učit hrát kulečník někdo cizí, ale když to Tony zachrání tak se na něj mile usměje+ Nebo si jednu hru můžete dát a já vás zatím budu sledovat. +nabídne, přeci jen jim nechci tak rychle trhat jejich kamarádského sezení+
Tony: Děkuju. +pousměje se a nepatrně upije, zase se nechce moc opít+ To asi jo. Myslím, že jsme od začátku udělali pokrok, ale prostě... +povzdechne si a bezmocně trně rameny+ Já vím, že máš pravdu. Jsem opravdu šťastná za to, že někoho takovýho našla. Dokáže se o ní postarat a to je pro mě důležité. Ale je to pořád moje malá sestřička. Doteď jsem za ní zodpovídala já, měla jsem jí na starosti, starala se o ní a představa, že tyhle "povinnosti" teď převzal někdo poněkud cizí a téměř ze dne na den se mi nelíbí. +snaží se to nějak rozumně vysvětlit+ No jistě, bylo na co se koukat. +zazubí se vesele a dělá že vůbec neví o jakém předklánění to vůbec mluví, ale ruměnec ve tvářích jí prozradí+ To rozhodně. Nevím jak je to možné, ale úplně jsem zapomněla jak se ta věc drží. +zazubí se vesele snažíc se tvářit naprosto nevinně+