Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 14:53

To je fuk, hlavně že zůstane naživu. +zazubí se+ Já vím. +povzdychne si a mlčí, mlčí poměrně dlouho jak nad tím přemýšlí+ Máš pravdu. +rozhodne se nakonec rázně a poměrně bojovně+ Naprosto zbytečně panikařím. Jak to říkáte? Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Nenechám si to všechno zkazit jen proto, že existuje taková možná budoucnost. +zavrtí rázně hlavou+ Ale i tak... +koukne na ní+ ...existuje nějaká možnost jak se stát pro vaši společnost přijatelnější? Chci říct... nechci Chrisovi komplikovat život víc než je nezbytné a jestli můžu udělat něco pro to, aby to měl v budoucnu snažší... +koukne na ní zvědavě+ Dobře, nebudu to zkoušet. +odkývá jí to+ Nedívej se tak nehodlám tě někomu předhodit. +zazubí se na ní vesele+ Já jen, kdyby jo, tak by to byla momentálně malá výhoda. Ale nevadí, že nemáš. +ujišťuje jí, že to byl jen takový dotaz týkající se jen takové malé zběžné myšlenky+ Tak neříkám, že když člověk neumí jezdit na koni, tak je nemožnej. Jen že některý lidi na to prostě nejsou a s ohledem k tomu, že pravděpodobně budeme trávit v sedle většinu času by to byl problém. +zavrtí zlehka hlavou+ Tak to rozhodně. +zasměje se+ Ale myslím tím dopředu. Aby pak nebyl překvapenej až budeme mluvit s Nef. +pousměje se+ Co tím myslíš? +koukne na ní nechápavě+ Nemáš v plánu zase zmizet z Chrisova života, že ne? Protože přesně toho se bál, když uvažoval nad uznáním tvého manželství a nebylo lehký ty obavy překonat. +dívá se na ní poměrně poplašeně+ Na dej si buchtu a slib mi, že s ním nikdy nepřerušíš kontakt. +zvedne talířek a strká jí ho pod nos, jako by něco takovýho mohlo zabránit Vicky jednou zmizet+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 16:07

Škoda by ho nebyla. +poznamená ještě kysele+ No já nevím, jestli zrovna to je něco, co chceš. Jsou to úzkoprsí pitomci. +odfrkne si+ S tím já ti nepomůžu, mně tam nikdo rád nemá. Mnou bys spíš utrpěla. +pokrčí rameny+ Mohla by sis najít někoho koho respektujou. Zvenku se tam moc proniknout nedá, ale když tě někdo uvede to je jiná věc. A moc bych se nezmiňovala o upíří krvi.+poznamená pobaveně+ A hlavně bych se na to vykašlala. Ať si to vyřeší Chris. +mávne rukou a zase si zapálí+ Já nemám žádnej plán. +zavrtí hlavou+ Popravdě řečeno nemám páru, co mám dělat. Nevim, co bude. Vím jenom, že Byron je pro mě priorita, a vždycky bude. +zamračí se a dosrkne zbytek studenýho kakaa+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 16:18

Asi nechci, ale kdyby to mělo Chrisovi pomoc. +pokrčí bezradně rameny+ Jo to by se jim asi moc nelíbilo co? +zazubí se na ní vesele, když je řeč o upíří krvi+ Asi máš pravdu. Měla bych počkat co se bude dít a pak reagovat. +povzdechne si sama nad sebou a nad svojí zbrklostí+ Ono se to srovná, uvidíš. +usměje se na ní povzbudivě a zase talířek s jídlem odloží+ A pokud by ho neusmířilo, že ho bereš sebou, tak zkusíme vymyslet jak to bez vás zvládnout. Nechci abys doplácela na to, že jsem byla v minulosti tak pitomá. +pousměje se na ní měkce a vytáhne se na nohy+ Myslím, že si půjdu zkusit lehnout a ty bys to měla taky zkusit. Byron je určitě v pořádku a tuším, že dřív jak před rozedněním nepřijde. Ale pokud chceš můžu ti sem donést deku a polštář. +nabídne trošku pohodlí při čekání na schodech+ Chceš ještě kakao než půjdu?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 16:45

Nežeň se do toho, nevíš, do čeho jdeš. +zavrtí hlavou+ No,nějak to dopadne. +pokrčí unaveně rameny+ To je dobrý, mně je tady fajn. Dobrou. +usměje se na ni, a sedí tam, dokud jí nezdřevění zadek, pak se zvedne, a jde do ložnice, plácne sebou do křesla a dřepí tam, a už je z toho dost špatná, přemejšlí, co s tím bude dělat, a pomalu to v ní zraje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 16:49

To neví nikdy nikdo. +pokrčí zlehka rameny+ Určitě dobře. +pousměje se+ Dobře, jak chceš. Tak dobrou noc. +sbalí svůj hrneček, talířek se zbytkem buchet a odkvačí si to zpátky do postele, kde se přitulí k Chrisovi a za chvíli už spí jak zabitá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2013 18:26

+na zprávu se teda připraví, obleče si něco pohodlnýho, posbírá všechny ty knihy, co doteď četla, sedne si na schody a čeká na ty dva, až dojdou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 12:01

+přemístí je domů, a nejdřív ze všeho se jde pořádně přivítat s Jeefesem, a pak se převleče do něčeho na doma a všechno si tam obejde a osahá, a je fakt ráda, že je zas doma+ Tak pojď, ukážu ti pekanovej ořech. +zasměje se, chytne ho za ruku a vezme ho do kuchyně, kde zjistí, že Jeefes to tam pěkně udržoval a nakoupil, takže ani nepojdou hlady+ Chceš nejdřív něco jenom k jídlu? +pohladí ho po zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2013 14:32

+jenom se usmívá když ji tam tak sleduje, jak si to tam prohlíží+ Budeš se mazlit s ponožkama? +zazubí se na ni tázavě a jde za ní do kuchyně+ No jasně, že si dám něco k jídlu. +souhlasí+ Já si dám jeden obří +ukáže jak moc obří a že je+ Pekanovej ořech. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 15:09

Ty máš taky nějaký čistý? +zazubí se+ Ty jseš blbej, já jsem ráda, že jsem doma. +uculí se, a v kuchyni vyndá nějaký maso a zeleninu a prohází jim na pánvi nějakou rychlou čínu s nudlema, aby neumřel hlady+ Koukej, tohle jsou pekanový ořechy. +zasměje se, a vyndá mu ze špajzu pytlíček, aby moh ochutnat+ Co myslíš, budeš to jíst? +koukne na něj pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2013 18:19

Jasně, že mám nějaký čistý. V rámci úspor a aby nemusel Jeefes tak často prát, tak jsem nosil jeden pár celej tejden. +zazubí se na ni+ Takový malý? +protáhne zklamaně obličej+ Já jsem doufal, že to vypadá aspoň jako kokosák... +tragicky si povzdechne a pak nahrábne pár ořechů z pytlíčku a zamyšleně je schroupá+ No... myslím, že to skousnu.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house