od Jasmine Clarvik » 12 zář 2013 14:53
To je fuk, hlavně že zůstane naživu. +zazubí se+ Já vím. +povzdychne si a mlčí, mlčí poměrně dlouho jak nad tím přemýšlí+ Máš pravdu. +rozhodne se nakonec rázně a poměrně bojovně+ Naprosto zbytečně panikařím. Jak to říkáte? Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Nenechám si to všechno zkazit jen proto, že existuje taková možná budoucnost. +zavrtí rázně hlavou+ Ale i tak... +koukne na ní+ ...existuje nějaká možnost jak se stát pro vaši společnost přijatelnější? Chci říct... nechci Chrisovi komplikovat život víc než je nezbytné a jestli můžu udělat něco pro to, aby to měl v budoucnu snažší... +koukne na ní zvědavě+ Dobře, nebudu to zkoušet. +odkývá jí to+ Nedívej se tak nehodlám tě někomu předhodit. +zazubí se na ní vesele+ Já jen, kdyby jo, tak by to byla momentálně malá výhoda. Ale nevadí, že nemáš. +ujišťuje jí, že to byl jen takový dotaz týkající se jen takové malé zběžné myšlenky+ Tak neříkám, že když člověk neumí jezdit na koni, tak je nemožnej. Jen že některý lidi na to prostě nejsou a s ohledem k tomu, že pravděpodobně budeme trávit v sedle většinu času by to byl problém. +zavrtí zlehka hlavou+ Tak to rozhodně. +zasměje se+ Ale myslím tím dopředu. Aby pak nebyl překvapenej až budeme mluvit s Nef. +pousměje se+ Co tím myslíš? +koukne na ní nechápavě+ Nemáš v plánu zase zmizet z Chrisova života, že ne? Protože přesně toho se bál, když uvažoval nad uznáním tvého manželství a nebylo lehký ty obavy překonat. +dívá se na ní poměrně poplašeně+ Na dej si buchtu a slib mi, že s ním nikdy nepřerušíš kontakt. +zvedne talířek a strká jí ho pod nos, jako by něco takovýho mohlo zabránit Vicky jednou zmizet+