Počkej..poslední..byli tady...? +kouká na ni trochu mimózně+ Ok, nebo možná radši nic neříkej...+zavrtí hlavou+ Sklípkana? Kocoure! Opovaž se! +varuje ho se smíchem.+ No jóoo, ty jsi nejhodnější Kocourek na Zemi a přilehlých galaxiích, viď? +cvrnkne ho do čenichu, když se začne tvářit neškodně+
Jo,to je taky možný. +uculí se.+ No tak u mě to ještě tak daleko nedošlo, moc zvířátek doma nemám. Vlastně jen vlky a koně. +upřesní se smíchem.+
No..já si právě myslím, že bych tady měla radši potichu. +uculí se.+ I když je to už docela dlouho, co jsem to pověsila na hřebík. +zamyslí se+ Vlastně jsem to dělala nějakých..pff..čtyřicet let? Jo tak nějak. +kývne nakonec.+ A pak už jsem lovila jen ty, co si to vážně zasloužili. +ušklíbne se.+ No to máš pravdu, vůbec nic zvláštního. Na LoSu naprosto běžný zaměstnání. +zasměje se.+ Nooo...bylo to...vlastně když se na to dívám takhle z odstupu, tak kromě toho, že na to období nejsem nijak zvlášť pyšná, byla to prostě práce, kterou se dalo rychle vydělat hodně peněz. A ty já potřebovala. Ono skrývat se napříč desetiletími, nenechat se chytit, jít s dobou a snažit se přežít, když je člověk vlastně úplně sám...+pokrčí rameny.+ Tak trochu mi asi nic jinýho ani nezbylo. I když je to možná jen dost mizerná výmluva...+cukne koutky, pak dlouze zazívá.+ Ježiš, no nééé, na mě snad jde regulérní spaní...+zaxichtí se a zavrtá se pohodlněji do peřin.+ Budeš nás hlídat, Kocoure? +podrbe ho za uchem a pod bradou.+
(o víkendu tady budu jen večer, čekají mě dva dostihové dny
, takže odpovědi až večer
)