Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 03 kvě 2013 22:11

(ježiši, já chcu tygříka! :D)

+Vanesska je naprosto unešená a všechno zkoumá, jak má dlouhej ocásek a co se stane, když za něj zatahá, prohlídne mu uši a a nechá si olíznout ruku, pošimrá ho na bříšku a učí se, co se mu líbí a co dvakrát ne, Chris spíš kouká, jak si hraje, a usmívá se+ Zlý lidi? +navrhne Van vážně, co by tak asi mohli tygři jíst, a poněkud nerozhodně se zarazí, na jednu stranu má trochu hlad, na druhou stranu by děsně ráda proseděla celý den u tygříka a hrála si s ním+ Já myslím, že proti hraní venku nikdo nic nemá, ne? +usměje se na holky, a pohladí ji po ruce+ Co byste si daly k snídani? +zajímá se+ Já mám chuť... na třešňovou bublaninu. +zazubí se na ně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 kvě 2013 22:42

(věř mi, tohohle ne :D ono je rozkošný když to dělá mládě, horší je když něco takovýho předvádí tygr velkej jak poník :D )

+tygřík zavrtí ocáskem, když ho Van zkoumá a spíš jí zlobí, jelikož jí ocásek vždycky vyklouzne z packy a chvilku trvá, než jí ho nechá chytit a prozkoumat, ale když za něj zatahá nesouhlasně zamručí a začne jí tlapkou odstrkovat a kňourne, jako že to se mu vážně nelíbí. když se dívčina pozornost přesune k jeho uším a začne je zkoumat, přilísá se k ruce, kterou vždycky důkladně olízne, ale rozhodně se mu nelíbí když mu strkne prstík do ucha to trhne hlavičkou a schová si jí u Christiana v klíně :D. spokojeně se rozvalí, když ho začne drbat na bříšku a zvedne tlapky a spokojeně přede a mrouká, přitom líně spokojeně máchá ocáskem+ Ano, ty taky. +pokývá Jasmine hlavou+ Ale když jde sníst zlého člověka tak je táááákhle velikej. +rozpřáhne ruce, aby znázornila jak moc velikej je+ Ale tady Caesar má rád i spoustu jiných věcí. Třeba takový vafle, chleba se salámem... tedy hlavně ten salám... zblajzne na posezení. +zazubí se vesele a podrbe tygříka, který je z tolika pozornosti v sedmém nebi, na bříšku+ Tak byste si třeba mohli dát něco spolu. Co říkáš? Ale nesmí toho dostat moc, aby ho nebolelo bříško. +láká Van na takovou snídani aby se od ní tygřík nemusel hnout+ Já rozhodně ne. +pokývá souhlasně hlavou a pak se rozzáří jak dostane další nápad, div že nadšením nezačne poposedávat+ A já mam ještě lepší nápad. Co si udělat rovnou piknik? +navrhne přímo nadšeně a jak Caesar slyší slovo piknik a jídlo, už se sápe Van z klína. zlehka dopadne na packy a protáhne se, než se k ním otočí a posadí se na zadní jako by říkal "Tak na co čekáte?". strčí Van čumákem jemně do nožky a ucouvne, přiblíží se blíž strkne jí do nožky a zase ucouvne, jak jí pobízí aby souhlasila, že by si třeba takový salám dal+ Hmn... já bych si dala ty včerejší voňavý buchty. +zasní se a jak vidí, co Caesar vyvádí tiše se zasměje+ Ty by sis dal ten salám co. +zubí se na něj vesele a tygřík na potvrzení strkne čumákem Christianovi do nohy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 21:03

No, to říkáš hlavně proto, že mě ještě neznáš. +zasměje se, a když vidí, jak je z nich nervózní, tak na Byrona jenom pobaveně zavrtí hlavou, že ještě užene holce infarkt+ Nazdar bratře! +zazubí se na něj, když vlezou do pokoje+ Chyběla jsem ti? +mrkne na něj a sama se pozve dál a usadí se do pohovky+ Moc dlouho ne, jak koukám. +rýpne si trošku, ale culí se+ Mám pro tebe samý dobrý zprávy. +začne s úsměvem, a radši Byronovi stiskne ruku, i když se zubí co může, je pěkně nervózní+ Byron se k nám stěhuje. +nahlásí nejdřív ze všeho, a pak chvilku přemejšlí, jak to nejlíp formulovat, ale pak to vezme metodou stržení náplasti+ A taky se budem brát! +uculí se a zvedne ruku s prstenem, a potlačí reflexivní potřebu se přikrčit, jako když byla malá a něco provedla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 21:13

Ahoj. +usměje se na Chrise a sedne si vedle Vici. Musí se uculit jak to na něj vybalila+ Jo včera jsem se vyslovil a souhlasila. +usměje se na Vici a dá ji pusu na tu ruku co drží ve své+ Bylo to narychlo ale já to tak cítím ona to tak cítí. Je láskou mého života. +řekne naprosto vážně a taky to tak myslí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 04 kvě 2013 21:16

+Van akorát odběhla ukázat tygříka Jeefesovi, tak se tam rozvalí na zemi, a čeká, až se holky vrátí, a když uvidí ty dva, tak v něm trochu hrkne, přece jenom si představoval, že Jasmine a Vicky představí trochu jinak+ No... ahoj. +usměje se trochu, a honem koukne po Jasmine, která nevypadá dvakrát nadšeně+ Tak koukám, že už jste se seznámily. +konstatuje suše a opatrně po nich všech kouká+ Stěhuje. To je... +zhluboka se nadechne a vydechne+ fantastický. +procedí potom skrz zuby, ovšem jak to na něj vybalí, poněkud zbledne a následně zrudne+ Cože? +dostane ze sebe po pěti vteřinách překonávání prvotního šoku+ To je tvoje ujetá představa o vtipu, nebo jsi fakt tak nehorázně pitomá? +řekne nebezpečně potichu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 kvě 2013 21:27

Jo tak nějak... jak jsem netušila, že se vrátí tak brzy, tak jsem si myslela nejdřív, že to jsou zloději. +zatváří se omluvně ale koutky rtů jí zacukají v úsměvu, zatímco výmluvně pokrčí rameny a přesune se vedle něj pozorně mezi nimi těkajíc pohledem, jak tuší, že se schyluje k bouřce než k radostnému shledání. překvapeně při tom překvapení zamrká a opatrně koukne na Christiana, který vypadá jako by se o něj pokoušel infarkt. opatrně ho jemně vezme za ruku, kterou trošku konejšivě a uklidňujícně stiskne, aby si vzpomněl na to, o čem se to bavili předtím+ Christiane. +pohladí ho jemně palcem po hřbetu ruky a doufá, že nedostane vynadáno ještě ona a na Vicky se usměje, jak je tak nějak zvláštně šťastná, že je ona šťastná+ Já myslím, že je to skvělá zpráva. +rozhodne se nakonec vyjádřit svůj skromný názor a na ty dva na pohovce se zářivě usměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 04 kvě 2013 21:36

+úsměv jí poněkud zmizí z tváře a vzdorovitě pokrčí rameny+ No a co, tak jsem asi pitomá. +zamračí se+ Já ho miluju, on miluje mě, a chceme spolu bejt. +vystrčí proti němu bradu, jako ať si zkusí něco říct+ Že jo! Děkuju! +máchne rukou k Jasmine, jakože tak nějak by měla vypadat správná reakce na takovouhle zprávu+ Hele, já chápu, že to je asi trochu šok, ale tohle je přece dobrá věc. Dyť jsi furt hučel, že se ne a ne vdát, tak buď rád, že jsem připravená legalizovat svoje závazky. +napodobí jeho kázací tón a uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 kvě 2013 21:48

+kdz se Chris konečně projeví tak v něm pěkně vzkypi hněv+ Chrisi já tvou sestru miluju a je mi celkem jedno jak moc se ti to líbi nebo ne. Budeme spolu. Tohle je její dům pokud vím ty jsi tu na návštěvě. Pokud se ti to nelíbí... +pokrčil rameny+ Jsi sice její bratr ale jestli se k ni chovas takhle tak o tom dost pochybuju! +zamraci se na něj a neohroženě vypne hruď ať mu udělá co chce tak je odhodlany ji bránit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 04 kvě 2013 21:56

Jo ták, takže ona to je velká osudová láska. +ušklíbne se+ Ty jsi sjetá? +koukne na ni nevěřícně+ Jak dlouho se vůbec znáte? Víš ty vůbec, co to znamená, někoho si vzít? Co to je za závazek? +rozhodí rukama, a když vedle sebe ucítí Jasmine, tak se donutí tedy trochu uklidnit+ Víš houby o tom, co to to znamená někoho milovat, vážně milovat. Podívej se na sebe, podívej se na něj! +ukáže na Byrona obviňujícně+ Práci nemáte ani jeden, představy o budoucnosti naprosto nulový, polovinu času se akorát někde válíte zdrogovaní. Takhle to ale v životě nefunguje, soeurette. +koukne na ni napůl naštvaně a napůl bezradně+ I moje pětiletý dítě má větší smysl pro zodpovědnost než ty. Jak si to jako představuješ, že spolu budete běhat po rozkvetlejch loukách a všude bude duha a jednorožci? +zavrtí trochu pohrdavě hlavou+ A ty. +obrátí se k Byronovi, když na něj tak vyjede+ Myslíš, že přijdeš a vyhlásíš svoji nekonečnou lásku, a to stačí? Jak ji máš v úmyslu zabezpečit? Jak se o ni hodláš postarat, když nejsi ani schopnej udělat něco s vlastním životem? +zamračí se na nej+ Nepřichází v úvahu. Absolutně nepřichází v úvahu. +založí si ruce na hrudi+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 kvě 2013 22:12

+těká pohledem z jednoho na druhýho a trošku bledne, když je tak sleduje a poslouchá, umí si představit kam by to mohlo vést a poněkud překvapeně si uvědomuje, že nechce aby si ti dva navzájem nějak ublížili i když jen slovně a zároveň se jí nelíbí, jak je Byron vyjádří. zamračí se a trhne sebou, když se jí Christian vyškubne, když tak rozhazuje rukama+ Vážně si myslíte, že takhle něco vyřešíte? +koukne na ně naprosto vážně a zamračeně+ Řvát na sebe a obviňovat se, není zrovna nejlepší nápad. Co kdybyste si o tom v klidu promluvili? +snaží se je nějak všechny tři uklidnit+ Victorie, vážně Byrona tak miluješ? Dokážeš si představit život vedle něj? Děti? +otočí se na Vicky, hlas mírný a klidný, má dojem že pokřikováním svého bratra rozhodně nepřesvědčí a jestli se ti dva rozhádají teď, tak kdo ví jak to s nimi skončí+ Jak si ten společný život představujete? +zajímá se dál doufajíc, že Christian bude poslouchat, jinak je schopná ho odtáhnout vedle a skutečně vážně si s ním promluvit, protože je jí jasný, že ti dva se ho ptát nebudou, prostě se vezmou bratr nebratr a jemu to akorát ublíží, což rozhodně nechce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro