(věř mi, tohohle ne
ono je rozkošný když to dělá mládě, horší je když něco takovýho předvádí tygr velkej jak poník
)
+tygřík zavrtí ocáskem, když ho Van zkoumá a spíš jí zlobí, jelikož jí ocásek vždycky vyklouzne z packy a chvilku trvá, než jí ho nechá chytit a prozkoumat, ale když za něj zatahá nesouhlasně zamručí a začne jí tlapkou odstrkovat a kňourne, jako že to se mu vážně nelíbí. když se dívčina pozornost přesune k jeho uším a začne je zkoumat, přilísá se k ruce, kterou vždycky důkladně olízne, ale rozhodně se mu nelíbí když mu strkne prstík do ucha to trhne hlavičkou a schová si jí u Christiana v klíně
. spokojeně se rozvalí, když ho začne drbat na bříšku a zvedne tlapky a spokojeně přede a mrouká, přitom líně spokojeně máchá ocáskem+ Ano, ty taky. +pokývá Jasmine hlavou+ Ale když jde sníst zlého člověka tak je táááákhle velikej. +rozpřáhne ruce, aby znázornila jak moc velikej je+ Ale tady Caesar má rád i spoustu jiných věcí. Třeba takový vafle, chleba se salámem... tedy hlavně ten salám... zblajzne na posezení. +zazubí se vesele a podrbe tygříka, který je z tolika pozornosti v sedmém nebi, na bříšku+ Tak byste si třeba mohli dát něco spolu. Co říkáš? Ale nesmí toho dostat moc, aby ho nebolelo bříško. +láká Van na takovou snídani aby se od ní tygřík nemusel hnout+ Já rozhodně ne. +pokývá souhlasně hlavou a pak se rozzáří jak dostane další nápad, div že nadšením nezačne poposedávat+ A já mam ještě lepší nápad. Co si udělat rovnou piknik? +navrhne přímo nadšeně a jak Caesar slyší slovo piknik a jídlo, už se sápe Van z klína. zlehka dopadne na packy a protáhne se, než se k ním otočí a posadí se na zadní jako by říkal "Tak na co čekáte?". strčí Van čumákem jemně do nožky a ucouvne, přiblíží se blíž strkne jí do nožky a zase ucouvne, jak jí pobízí aby souhlasila, že by si třeba takový salám dal+ Hmn... já bych si dala ty včerejší voňavý buchty. +zasní se a jak vidí, co Caesar vyvádí tiše se zasměje+ Ty by sis dal ten salám co. +zubí se na něj vesele a tygřík na potvrzení strkne čumákem Christianovi do nohy+