od Neferet » stř čer 15, 2011 3:48 pm
O mě... +musí se nad tím zamyslet+ ...se nestará nikdo. +pronese nakonec tiše a smutně, při zhodnocení dosavadního trávení času po návratu+ Kéž by to byl střed Země, myslím, že tam by bylo vlídněji. +pousměje se+ Tak to čekáš správně... tahle havěť byla jenom ochutnávka toho, na co jsem tam narazila. Byli tam takoví obrovští ptáci, zobáky měli plné ostrých zubů a mluvili, sice jim bylo špatně rozumět, ale to od nich sem získala první informace. +pokývá si pro sebe hlavou+ Jo... našla. +přikývne+ Musela jsem projít pod horami. Provedl mě jeden chlapec, který utekl z dolů... myslel si, že jsem jejich hrdina a přišla jsem je osvobodit. +smutně zakroutí hlavou+ A víš co jsem udělala? Místo toho, aby zabila démona, který "vládl" té dimenzi, tak jsem ho vypustila ven. Byl obrovský... spousta lidí by řekla, že vypadal jako sám ďábel... ďábel, který byl přikován magickými řetězy na místě. Abych se dostala ke Spikeovi, musela jsem ho nějak zaměstnat. Řetězy jsem rozbila a on měl víc starostí s tím jak se dostat ven z hradu, než aby se staral o mě, o malou mouchu, která mu zničila zahrádku... +ošklivě se pousměje, když si vzpomene na náhrobky+ Spike byl vězněný v jedné cele v kobkách...
Draco dormiens numquam titillandus