Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » stř kvě 11, 2011 10:42 pm

+když Wenai hraje, tak se potlouká po zkušebně, kouří jointa a nenápadně pokukuje po Jess a kdyby se na něj náhodou taky koukla, tak se jenom jako obvykle zazubí a potlouká se dál a hladí skunka, drbe ho za uchem, ladí si kytaru+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř kvě 11, 2011 10:46 pm

+vesele se culí, když dozpívá, kecne sebou na zadek, kupodivu na zem, opře si hlavu o zed a zavře oči. ona všeobecně moc nemluví a poslouchá+ Hmnnn... +otevře oči a podívá se na Wenai+ To se mi moc líbí. +usměje se se Byrona, když si všimne, že po ní pokukuje+ A já myslim, že to zvládneme skvěle. +zazubí se+ Nemohl by mi někdo podat pití? +nechce se jí nějak vstát+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř kvě 11, 2011 10:49 pm

+vyndá z lednice vodu a podá jí ji+ Prosím, mylady. +mrkne na ni a pak došaškuje na svoje místo+ Já to zvládnu. +kývne na Wenai+ Levou zadní.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 11, 2011 10:52 pm

+culí se jak sluníčko+ No jo, já. Dalo mi to zabrat. +vyskočí na nohy, rozdá jim noty a jde si stoupnout ke kytaře+ Doufám, že vám to půjde, nechtěla bycch to přepisovat. +přetáhne si řemen přes hlavu+ cvičíme tohle a pak vás už nechám bejt, abyste si to zažily. +mrkne na ně+ Jedna nová písnička za zkoušku stačí, ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » stř kvě 11, 2011 10:59 pm

Děkuji. +široce se na Byrona usměje, otevře lahev, vezme si od Wenai noty a zatímco pije kouká do papírů+ To jako, že musim vstát? +hudruje naoko+ A to jsem doufala aspoň v pětiminutovou přestávku. +zazubí se, ale začne se hrabat na nohy+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 11, 2011 11:01 pm

+koukne na ni dolů s úculem+ Nemusíš. Můžeš klidně hrát a zpívat v sedě, nebo na gauči, jak je libo. +pokrčí rameny a šteluje si kytaru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 11, 2011 11:29 pm

(to je morálka :D )

Škoda, že se k tomuhle... +kývne k bicím.+ ...nedá taky nastěhovat gauč. Z té židle mám už pěkně otlačený zadek. +poposedne si jako důkaz.+ Nepodceňuj nás, kočko. +Mrkne vesele na Wenai a k tomu přihodí i jeden zářivý úsměv. Noty si opře do stojanu vedle. Všimne si, jak po sobě Byron s Jess pokukujou. Pokroutí malinko hlavou, no musí se při tom uculit a opět hodí očkem po Wenai.+ Tak pojďme na to, ať to tady pro dnešek zakončíme.+ zjevně má pak jiné plány.+ Připraveni? +koukne kolem a pak odpočítá a začnou hrát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 11, 2011 11:34 pm

+kývne a začne hrát společně s Kim, do not ani nekouká, spíš má přivřený oči a užívá si to, že to prvně slyší takhle naživo a je s tím zjevně spokojená, zpívá druhej hlas spolu s Byronem a když dohrajou, tak je zticha jak pěna, jenom se šťastně zubí kolem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » stř kvě 11, 2011 11:46 pm

Né to je dobrý, už lezu. +vyhrabe se na nohy přišemž se neskutečně culí, stoupne si na svoje místo, noty si položí na stojánek a spustí. už zpívala mnohem jistěji, ale zase na poprvé to není zase tak špatné+ No páááni... +vydechne, když dohrajou+ Holka máš talent. +usměje se na Wenai, tá písnička se jí zřejmě skutečně líbí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Mgala » čtv kvě 12, 2011 1:53 pm

Kim: Mhmm, Skunk. +přikývne+ Ladí, ne? +uculí se na berušku jak ňufá a je spokojená, že je hezky černobílej+

Byron: +uculí se, když vidí jak ho drbe a pak vytřeští oči+ On smrdí?! +rychle skunka očichává, páč ho doma ještě spešl navoněla zvířecím parfémkem od chanela a uklidněná, že voní, ho položí zpátky k dispozici a Stinkie se k byronovi hezky lísá+ uff...

Wenai: No slyšícího skunka bych asi na koncerty brát nemohal...+zatváří se, že by se bála o svůj odér+

Jess: +Stinkie nachvílu zdrhne byronovi, aby se k ní taky natulil a očichal si ji a pendluje tam chvilku mezi nima, než zase pudoumakat+ Koupila sem ho v útulku u yohannky. Má tam spoustu zvířat a doporučila mi tohle. Chtěla sem něco designovýho, nenáročnýho, co dobře vypadá a nevadí mu hluk. +pokrčí ramenama+ Ona mi našla tohle.

+a samozřejmě hlasovala pro Kissáky a vyloženě si tu písničku užívala, že Stinkie rači zalezl zptáky do košíku, odkud je všechny sledoval+ Já bych vás klidně i namalovala....+zamrouká a hezky jim zatleská, jak tu úžasnou písničku dohrají+

+Stinkiemu se u Byrona evidentně líbilo, takže při první příležitosti k němu zase zdrhne - né, že u Mgaly by se mu nelíbilo... a M. jenom kouká, jak se jim to tam páruje a dá si na to energeťák+

Kim: Tak bubnuj vestoje. Stejně sou tam chudáci bubeníci vždycky takoví zabarikádovaní ztracení, vestoje se můžeš víc zapojovat.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette