od Mgala » čtv kvě 12, 2011 1:53 pm
Kim: Mhmm, Skunk. +přikývne+ Ladí, ne? +uculí se na berušku jak ňufá a je spokojená, že je hezky černobílej+
Byron: +uculí se, když vidí jak ho drbe a pak vytřeští oči+ On smrdí?! +rychle skunka očichává, páč ho doma ještě spešl navoněla zvířecím parfémkem od chanela a uklidněná, že voní, ho položí zpátky k dispozici a Stinkie se k byronovi hezky lísá+ uff...
Wenai: No slyšícího skunka bych asi na koncerty brát nemohal...+zatváří se, že by se bála o svůj odér+
Jess: +Stinkie nachvílu zdrhne byronovi, aby se k ní taky natulil a očichal si ji a pendluje tam chvilku mezi nima, než zase pudoumakat+ Koupila sem ho v útulku u yohannky. Má tam spoustu zvířat a doporučila mi tohle. Chtěla sem něco designovýho, nenáročnýho, co dobře vypadá a nevadí mu hluk. +pokrčí ramenama+ Ona mi našla tohle.
+a samozřejmě hlasovala pro Kissáky a vyloženě si tu písničku užívala, že Stinkie rači zalezl zptáky do košíku, odkud je všechny sledoval+ Já bych vás klidně i namalovala....+zamrouká a hezky jim zatleská, jak tu úžasnou písničku dohrají+
+Stinkiemu se u Byrona evidentně líbilo, takže při první příležitosti k němu zase zdrhne - né, že u Mgaly by se mu nelíbilo... a M. jenom kouká, jak se jim to tam páruje a dá si na to energeťák+
Kim: Tak bubnuj vestoje. Stejně sou tam chudáci bubeníci vždycky takoví zabarikádovaní ztracení, vestoje se můžeš víc zapojovat.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?