Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Neferet » úte dub 12, 2011 11:24 pm

+trošičku neochotně zvedne ke Spikeovi oči a kouše si ret, poznámku o tom, že by se sem málem nedostali v čas si raději nechá pro sebe+ Já vím. +špitne, přitulí se ve stoje ke Spikeovi a položí si mu hlavu na rameno, tak aby přitom viděla na Angela+ Přinášim víc problémů než užitku. +povzdechne si nad tím uvědoměním, ale když se na ni tak Angel usmívá slabě mu úsměv vrátí, nahmatá jeho ruku a přitáhne ho ještě okousek blíž, chce, aby je objal, aby je objal oba+ Netuším, co bych si bez vás počala. +přizná se, dřív by to zvládla, ale od tý doby co je poznala se začala měnit, ale zatím neví jestli je to dobře nebo ne, ikdyž ta proměna přinesla hodně negativních věcí, jako ztrátu bojeschopnosti+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte dub 12, 2011 11:39 pm

+hlasitě se zasměje, jeho tělo se při smíchu chvěje+ To je vpohodě lásko, já už jsem na bláznivky zviklej +ujistí ji ne zrovna milou lichoutkou když ji označí za bláznivku+ Umřela bys +odvětí prostě a přesvědčeně+ Vůbec netuším jak si mohla do teď přežít +zakroutí udiveně hlavou. Podívá se na Angela, pozvedne mírně obočí a pak přikývne+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte dub 12, 2011 11:42 pm

+Nekomentuje to, nemá co by řekl. Tedy má hodně věcí co by chtěl říct, co by chtěl vyjídřit, ale nedokáže to. Mezilidská komunikace nikdy nebyla jeho silná stránka. Podívá se s otázkou do Spikeovích očí, když mu mladší upír dá kývnutím svolení, oba je obejme. Daleko víc Neferet, k té se přitiskne tělem, zatím co Spikea obejme jen paží kolem zad. Je při tom trochu strnulí, jelikož mu to není úplně příjemné, i když ani ne úplně nepříjemné+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte dub 12, 2011 11:57 pm

+zasměje se+ Jo asi bych nepřežila. Teď už ne. +zakroutí nad tím skoro neznatelně hlavou+ Dřív to bylo jiné. +řekne jen, než spokojeně zavře oči, když je Angel obejme a chvíli tak klidně stojí. dech se jí uklidnuje, přestává se třást a očividně se dává tak nějak celkově dohromady. najednou se tiše zasměje+ Nevim proč ale vzpomněla jsem si na jeden rok, na Velikonoce. Byla jsem ještě hodně malá a tenkrát jsme měli takovýho veselýho souseda, kterej si nikdy nenechala ujít šanci aspoň trošku sešvihat nějakou tu dívku. Vždycky jsem se snažila schovat, ale nikdy se mi to předtím nepovedlo. Byl to takovej hodnej děda než co jinýho, chodil vždycky ve stejnej čas, smál se a říkal, že mu nikdy neuteču. Jeden rok jsem si docela přivstala a vloupala se k němu, abych mu přeřídila budík. Ten rok přišel po poledni, takže jsme ho zlily studenou vodou. Na ten překvapenej výraz nikdy nezpomeno. +vysvětluje s tichým smíchem, aby si nemysleli, že se skutečně zbláznila, i když takhle to tak víc vypadá+ Což mi připomíná... +zvedne trochu hlavu+ Taky máte ten otravnej zvyk používat hodovačky? +zajímá se najednou a zase si složí hlavu na Spikeovo rameno, je jí takhle nějak dobře+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř dub 13, 2011 12:23 am

+Když už se Neferet uklidnila, pustí je z obětí a odstoupí trochu stranou, pořád se jí ale dotýká na zádech rukou. Jednoduše není mazliví typ člověka a má k tomu svoje důvody+ Slyšel jsem že ve střední Evropě mají takové zvyky +myslí samozřejmě to polívání vodou a rákosku+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř dub 13, 2011 12:27 am

+Neduvěřivě na ni koukne,a by se přesvědčit že to vyprávění myslí a vážně a že se jí to líbilo. Jsou to dobré vzpiomínky+ Tobě se líbilo že tě nějakej perverzní dědak chodil řezat přes zadek? +podiví se, ale v očích mu začně divoce a taktéž perverzně a chtivě blýskat+ Proč si to neřekla dřív? Já jsem určitě straší než on a umím skvěle zřezat zadek +zazubí se vesele a prudce pleskne Neferet přes zadek až jí to musí zabolet+ Co používáme? +zeptá se zmateně, to slovo vůbec nezná+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř dub 13, 2011 12:35 am

+stočí pohled k Angelovi a něžně se na něj pousměje, když neodstoupí úplně+ Hele bylo mi osm a byla to docela sranda. A mimo to, nikdy ses neptal. +zasměje se+ Hej! +ohradí se rozhořčeně, když jí pořádně plácne přes zadek, ale pak se začne smát+ To jo, starší určitě jsi. Ale na jeho stařecké vrásky nemáš. +škádlí ho s úsměvem+ Hodovačku. To je... +přemýšlí jak to vysvětlit+ Prostě, nasbírají se proutky a z toho se uplete... hodovačka. +vysvětlí neobratně, tou otázkou jí nějak zaskočil+ Je to taková rákoska. +řekne nakonec+ Nenapadlo tě slavit Velikonece, že ne? +podezřívavě si ho prohlédne, ale v očích jí vesele blíská+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř dub 13, 2011 12:52 am

+Poslouchá ty dva, jak si spolu rozumí, když zabrušují na tenký let erotického tématu nařezání na zadek. Jemně mu zacukají koutky, i on by měl k tomu co říct, ale mlčí+ Jdu si dovybalit +nakloní se k Neferet a políbí ji na čelo, chvilku zaváhá, ale nakonec si přitáhne Spike a vtiskne mu jeden krátký polibek na rty. Pak odejde z místnosti+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř dub 13, 2011 12:55 am

+Překvepený jeho činem mu Spike olatí polibek docela bez protestů nebo nějakého pošťuchování a z místnosti ho vyprovodí dlouhým pohledem+ Je čím dál tím divnější +zakroutí hlavou+. Děsně mu zaláží na tom baráku a nechce si to enchat vymluvit. Prostě nechápe že je to jen stará červotočema a myšma prožraná barabizna +zakroutí hlavou. Stejně rychle jak jeho pozornost přeskočila na Angela, ho teď opustí a vrátí se k původnímu tématu+ Jasně zlato. Oslavíme vánoce, kdy jindy tě můžu sřezat hezky na holou aniž by mi ten černej stín +hodí hlavou ke dveřím kudu odešel Angel+ stál za prdelí +zablískne bílíma zubama+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř dub 13, 2011 1:02 am

+měkce se pousměje, když jí Angel políbí na čelo a jen tiše přikývne. sleduje jeho mizející záda+ Nejspíš tam toho hodně zažil. +zamumlá zamyšleně+ Koukam, že jsem si pěkně nadběhla. +zasměje se+ Že já nebyla zticha. Tuším že tenhle nápad tě jen tak nepustí. +kroutí s úsměvem hlavou, než ho měkce políbí+ Ale potom chci všechny rány hezky ošetřit. +zavrní s úsměvem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor