od Neferet » úte dub 12, 2011 11:57 pm
+zasměje se+ Jo asi bych nepřežila. Teď už ne. +zakroutí nad tím skoro neznatelně hlavou+ Dřív to bylo jiné. +řekne jen, než spokojeně zavře oči, když je Angel obejme a chvíli tak klidně stojí. dech se jí uklidnuje, přestává se třást a očividně se dává tak nějak celkově dohromady. najednou se tiše zasměje+ Nevim proč ale vzpomněla jsem si na jeden rok, na Velikonoce. Byla jsem ještě hodně malá a tenkrát jsme měli takovýho veselýho souseda, kterej si nikdy nenechala ujít šanci aspoň trošku sešvihat nějakou tu dívku. Vždycky jsem se snažila schovat, ale nikdy se mi to předtím nepovedlo. Byl to takovej hodnej děda než co jinýho, chodil vždycky ve stejnej čas, smál se a říkal, že mu nikdy neuteču. Jeden rok jsem si docela přivstala a vloupala se k němu, abych mu přeřídila budík. Ten rok přišel po poledni, takže jsme ho zlily studenou vodou. Na ten překvapenej výraz nikdy nezpomeno. +vysvětluje s tichým smíchem, aby si nemysleli, že se skutečně zbláznila, i když takhle to tak víc vypadá+ Což mi připomíná... +zvedne trochu hlavu+ Taky máte ten otravnej zvyk používat hodovačky? +zajímá se najednou a zase si složí hlavu na Spikeovo rameno, je jí takhle nějak dobře+
Draco dormiens numquam titillandus