Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Richard Prewett » stř led 26, 2011 12:33 am

Wenai: +Hezky si ji prohlídne a culí se při tom jak malý kluk. Sedne si vedle ní na židli.+ Tam jsme skončili, jo..? +ušklíbne se pobaveně.+ To záleží na tom s kým piju, kolik toho vypiju a kde se zrovna nacházím. Doma mám velice dobrého kamaráda, Jamesa. Když pijeme spolu, je to pokaždé nějaká sázka. Naposled si vymyslel.... +uculí se.+ To se snad v takové společnosti ani nesluší rozebírat.

Desire: +Chvíli zapřemýšlí, pak ale řekne.+ To samé, co slečna. +usměje se a pak se trochu skloní k Wenai a zašeptá.+ I když vůbec netuším, co je ten tvůj jablečňák zač.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Desire » stř led 26, 2011 12:35 am

Jasně. +kývne a odejde k pípě+
Jsem všechno, co jste kdy chtěli. Bez ohledu na to, kdo jste a co děláte.
Všechno.
Desire

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř led 26, 2011 12:40 am

Je to jablečné pivo, já jsem na něm tak trochu závislá +uculí se+ Samozřejmě v přijatelných mezích. +koukne po něm+ V jaké společnosti? +rozhlédne se a nakloní se k němu+ Jestli ti vadí Desire +ukáže na barmanku+ Tak ji můžu poslat pryč. +mrkne na něj+ Navíc se to nedělá, něco nakousnout a pak to nedopověděť, zvlášť když to říkáš někomu tak zvědavýmu jako jsem já.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř led 26, 2011 1:32 am

A jo. To znám. Jednou jsem si to dával...no... už vlastně netuším kde. +Usměje se, ale pokroutí hlavou.+ To jsou samé sexistické pitomosti. Jsme někdy jak malí kluci. +pousměje se omluvně.+ Nechci, aby sis o mě myslela, že jsem prase. +nakloní trochu hlavu a koukne jí zkoumavě do očí, pak se jeho pohled opět rozzáří, i když po chvilce zas trochu pohasne.+ Vlastně, celkem nedávno se mi stal docela slušný trapas. Vrátil jsem se z jednoho takového zátahu docela pozdě a úplně jsem zapomněl, že k nám má přijít dopoledne návštěva. Abys rozuměla, domluvené sňatky jsou už v dnešní době přežitkem, ale má matka pořád pociťuje jistou odpovědnost v otázce mé budoucí manželky. +zatváří se trpce, pak se ale opět usměje.+ Jak jsem říkal, vrátil jsem se z takové jedné akce docela pozdě, tudíž jsem se ani pořádně nestihl vzpamatovat a už jsem se zdvořile seznamoval s rodiči mé potenciální nevěsty a jak pak přišla na řadu nevěsta samotná… +opět se zatváří tak nějak omluvně, ale ty šibalské plamínky v očích ničím nepřebije.+ ...no, udělalo se mi docela blbě a asi si dokážeš představit, jak to dopadlo. +pokrčí rameny.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Desire » stř led 26, 2011 1:35 am

Sim. +postaví před ně dva půllitry a odejde někam, aby si nemysleli, že je šmíruje, ale aby slyšela+
Jsem všechno, co jste kdy chtěli. Bez ohledu na to, kdo jste a co děláte.
Všechno.
Desire

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř led 26, 2011 1:40 am

+rozesměje se jako blázen+ No to je dobrý, počítám, že už tě nechtěla, takže ses z toho slušně vyvlíknul. No neboj, tady tě pod čepec nikdo dostat chtít nebude. Do postele to jo, ale svatba. +zavrtí hlavou a chytne pivo+ Na co si připijeme teď? Na koblihy už jsme pili, co takhle na ... na ráno bez kocoviny? +zvedne sklenici+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř led 26, 2011 8:06 pm

Překvapivě už ne. +ušklíbne se šibalsky.+ Do postele? +zasměje se.+ To zní jakoby jste tu pořádali hony na chlapy. +mrkne na ni. Také chytne svoje pivo.+ Jo, to ráno by se celkem hodilo. +přikývne souhlasně. Přiťukne si s ní a pak se pořádně napije.+ Merline… +vydýchne když je pohár téměř do půl prázdný.+ ..to je sladký. Už jsem na to i zapomněl. +Usměje se. Položí ho opět na pult a koukne Wenai do očí.+ A teď ty. Jaký byl tvůj největší trapas?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř led 26, 2011 8:22 pm

+velmi potěšeně sleduje, jak v něm půlka sklenice zmizí+ Páni. +řekne si jen tak pro sebe+ Můj trapas? Eh, no. Já jsem přece dáma, mě se trapasy nestávají! +kouká na něj, ale koutky jí cukají+ No jo, kromě toho, kdy jsem se s kamarádama večer opila a ráno se vzbudila a byla jsem kompletně oblečená, jenom jsem neměla spodní prádlo. Problém je, že si toho nikdo nepamatoval moc. +napije se a pokrčí rameny+ Doufám že jsem tě tím nějak... že si omě nebudeš myslet nic zlýho. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř led 26, 2011 8:36 pm

+Cuknou mu koutky.+ To ještě nemusí znamenat nic vážného. +usměje se na ni povzbudivě.+ Tohle se mě stává dost často, problémem však je, že tenhle kousek oblečení pak nacházím na nejrůznějších podivných místech. +trochu se oklepe, jak si na to vzpomene.+ Co takhle si k tomu jablečňáku dát jednu vodku?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř led 26, 2011 8:47 pm

No aspoň jsi ho našel. +usměje se na něj a v očích má rošťácký světýlka+ Vodku, to je dobrej nápad. +pokýve hlavou+ A proč jenom jednu? +mávne na Desire a ta jim donese rovnou vodku, velkou, protože zná Wenai+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette