od Richard Prewett » stř led 26, 2011 1:32 am
A jo. To znám. Jednou jsem si to dával...no... už vlastně netuším kde. +Usměje se, ale pokroutí hlavou.+ To jsou samé sexistické pitomosti. Jsme někdy jak malí kluci. +pousměje se omluvně.+ Nechci, aby sis o mě myslela, že jsem prase. +nakloní trochu hlavu a koukne jí zkoumavě do očí, pak se jeho pohled opět rozzáří, i když po chvilce zas trochu pohasne.+ Vlastně, celkem nedávno se mi stal docela slušný trapas. Vrátil jsem se z jednoho takového zátahu docela pozdě a úplně jsem zapomněl, že k nám má přijít dopoledne návštěva. Abys rozuměla, domluvené sňatky jsou už v dnešní době přežitkem, ale má matka pořád pociťuje jistou odpovědnost v otázce mé budoucí manželky. +zatváří se trpce, pak se ale opět usměje.+ Jak jsem říkal, vrátil jsem se z takové jedné akce docela pozdě, tudíž jsem se ani pořádně nestihl vzpamatovat a už jsem se zdvořile seznamoval s rodiči mé potenciální nevěsty a jak pak přišla na řadu nevěsta samotná… +opět se zatváří tak nějak omluvně, ale ty šibalské plamínky v očích ničím nepřebije.+ ...no, udělalo se mi docela blbě a asi si dokážeš představit, jak to dopadlo. +pokrčí rameny.+
Peníze nejsou všechno.