od Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 9:17 pm
Becca: +usměje se docela vesele+ Já veskutečnosti docela rád tančím. Dřív jsem musel, připadalo mi to nepříjemné, teď nemusím a přitom mě to začalo bavit. Na tom je dobře vidět že člověk chce vždycky jen to co nemá +dostane ten svůj džus, takže se ho napije+ Bok se hojí víc než dobře +položí si na něj dlaň+ Do dvou týdnů bude vpořádku, ale zub je horší +trochu narkčí čelo, ale jen malinoko+ Vždycky když o nějaký přijdu, tak se pak vduchu omlouvám všem malím dětem co mě jejich pláš tak obtěžoval a nadával jsem na ně. Vážně to bolí když rostou zuby +zvesela se usměje+ Asi si pořídám kousací hračku jestli svými ještě někdy budu trénovat.
Mystick: +kývne na ni, tak jako ona na něho a pozvedne jejím směrem sklenku. Kdyby mu neutekla ke Styx a spol, tak by si sní z radostí pohovořil+
Styx: +vidí že je doslova v obležení, jak už to u ní je zvikem, takže jí také jen pokyne sklenkou a nevměšuje se když by mohl rušit+
Wenai: +Nemůže přeslechnout její dotaz, zvláště když se týká těch dvou+ To je Angelus a William Krvaví +odpoví jí na Becce položený dotaz+ Omlouvám se +mírně se ukloní z rukou na srdci+ Nesmrtelný jméno mé +vezme jí za ruku a políbí+ Rád vás poznávám madam.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.