Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 9:06 pm

+Zatváří se ukřivděně+ Já tě nesekýruju lásko +zamračí se na Angela že vůbec takové věci řík+ Moc nepij ať tě pak netaháme domů celou zlitou +líbne jí na tvář a ruku položí na její stehno, docela visko. Očima přitoma ale pátrá po baru kde sedí celá řadě krasavic. Má rozvernou náladu a koukat je dovoleno+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte říj 26, 2010 9:07 pm

vstane a přistoupí ke Styx a k jejímu doprovodu. Ahojky. pozdraví Styx a na doprovod se mile usměje. Máte tady volno?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte říj 26, 2010 9:07 pm

Beatrix píše:yohannka: ale nix...+dá si hrst prášečků a bohatě je zapije+ kdyby ses dostatečně opila...+začíná trošku padat ze židličky+ hm..nepudeme tancovat? +sice to neumí a nesnáší to, ale možná by i ráda trošku bokem+ nebo klidně pudu sama, esi tu chceš zůstat...+sjede ze štokrlete a klátí se cestou na parket+

tancovat? klidně můůůžem! tady nám to neuteče +směje se a klapou si to bokem na parket+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte říj 26, 2010 9:09 pm

+Kývne+ Má pravdu. Nechci vás pak muset odsud oba odvádět +on sám si dá stejně jenom vodu, nebo nanejvíš jedno pivo. na veřejnosti nepije. Chvilku váhá když se Spike na Neferet lepí, tedy ne že by nemohl, ale potom se taky rozhoupe a vezme jí za ruku+ Navíc nevím co by Memory řekla že tak brzo po úrazu piješ +podotkne+ Mimochode +nakloní se trochu aby viděl na Spikea+ ty taky nechlastej +pohled i jemu sklouzne na dámy u baru, ale rychle ho zase stočí na Neferet+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte říj 26, 2010 9:09 pm

Wenai: Slibuju, že tě případně zachráním. Zvedne prsty v přísaze a zasměje se. A dobrodružství to tedy zcela určitě. Uculí se a blýskne jí v očích. Rozhlédne se po baru a přitom zachytí pohled Spika. Pousměje se a kývne mu na pozdrav. Pak se usměje i na Nef, je tam zaklíněná mezi nima.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 9:11 pm

Rebacca: Hele. +šťouchne do ní spiklenecky loktem a kývne směrem k Neferet+ Kdo to je ti dva kluci s Nef? Ještě jsem je nikdy neviděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte říj 26, 2010 9:17 pm

Becca: +usměje se docela vesele+ Já veskutečnosti docela rád tančím. Dřív jsem musel, připadalo mi to nepříjemné, teď nemusím a přitom mě to začalo bavit. Na tom je dobře vidět že člověk chce vždycky jen to co nemá +dostane ten svůj džus, takže se ho napije+ Bok se hojí víc než dobře +položí si na něj dlaň+ Do dvou týdnů bude vpořádku, ale zub je horší +trochu narkčí čelo, ale jen malinoko+ Vždycky když o nějaký přijdu, tak se pak vduchu omlouvám všem malím dětem co mě jejich pláš tak obtěžoval a nadával jsem na ně. Vážně to bolí když rostou zuby +zvesela se usměje+ Asi si pořídám kousací hračku jestli svými ještě někdy budu trénovat.

Mystick: +kývne na ni, tak jako ona na něho a pozvedne jejím směrem sklenku. Kdyby mu neutekla ke Styx a spol, tak by si sní z radostí pohovořil+

Styx: +vidí že je doslova v obležení, jak už to u ní je zvikem, takže jí také jen pokyne sklenkou a nevměšuje se když by mohl rušit+

Wenai: +Nemůže přeslechnout její dotaz, zvláště když se týká těch dvou+ To je Angelus a William Krvaví +odpoví jí na Becce položený dotaz+ Omlouvám se +mírně se ukloní z rukou na srdci+ Nesmrtelný jméno mé +vezme jí za ruku a políbí+ Rád vás poznávám madam.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte říj 26, 2010 9:20 pm

Někdy mam dojem, že mě sekýrujete oba dva. +řekne, ale pak ho konejšivě pohladí po ruce+ Po jedný sklence opilá nebudu. +snaží se o smířlivý ton a hned si u číšníka sklenku objedná, když jí Spike položí ruku na stehno položí mu na ni dlaň a začne po ni lehce kroužit palcem+ Zase tak vážný úraz to nebyl. A mimo to můžeš se jí klidně zeptat až jí tu uvidíš. Jsem si jistá, že taky dorazí. +usměje se na něj a stiskne mu ruku, když jí tak za ní vezme, snaží se ignorovat pohledy kluků, který směřujou k baru k ostatním ženám a s úsměvem kývne Becce na pozdrav+ Doufám, že vám nebude moc vadit, když si potom zatancuju třeba s Tonym. +zeptá se tak trochu a usměje se na jmenovaného+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 26, 2010 9:24 pm

Já nechlastím lásko, já konzumuju alkohol +vytáhne žvejkačku a lípne jí na sklenku whysky co mu zrovna přinesl číšník. Bleskne pohledme po Angelovi+ Zato ty by ses měl rozšoupnout +vytáhne si cigarety, bravurně jednou rukou a pusou jednu vytáhne a začne se shánět po zapalovači+ My se ot tebe jen staráme, protože se nejseš schopná postarat sama +huhlá s cigárem v puse+ Najdi mi zapalovač +požádá ji, ale zní to skoro jako rozkaz+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 9:27 pm

Nesmrtelný: Wenai. Mě taktéž těší. Vy bydlíte u nás v hotelu, že? +usměje se na něj+ Krvaví? To jsou jako taky upíři? V současnosti je to vážně populární. A co vůbec dělaj s ní? Vždyť ona byla děsně proti upírům, ne? +snaží se tomu přijít na kloub+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre