od Remus Lupin » sob črc 24, 2010 11:54 am
no, to zas néé...*zavrtí s úsměvem hlavou* spíš divný...chlap, co je občas k užitku...*mrkne z okna* copak, snad se nebojíš tmy, když jsi na večeři s vlkodlakem...*šeptne to poslední slovo, přece jen, i mudlové maj uši* Byli...vždyť se známe od dětství...je pravda, že nějakou dobu jsme se neviděli, především kvůli tomu, že jsem pořád cestoval za prací, bral jsem, co se dalo...a on seděl na ministerstvu...*zavzpomíná* lov...no ano, lov...to byla docela..legrace...byli jsme tenkrát u Postrachovců na chatě...tedy...jen my chlapi*uculí se* a lov vysoké byl..docela úspěšný. Akorát pokoušet se přestřílet upíra..to mi ani vlkodlačí zrak nepomohl..*napíchne nějakou ubohou brambůrku docela razantně* i když musím připustit, na pušky nejsem moc zvyklý, takže proti trénovanému...ale ostudu jsem nedělal, to zase ne..*ozve se v něm mužské ego*
*dolije jim víno* neboj, Romulus určitě nebude rozmazlený...naopak, budu ho muset začít víc prohánět, jak roste a má čím dál víc energie..no, možná že jo...však se na něj můžeme jít podívat, uvidíme, co na tebe řekne teď..*uculí se a přikývne* jo, představ si, příjdu domů a už ode dveří se mi to zdálo divné..a ten smrad...a on to k nám vlezl cizí kocour oknem ve střeše...nebo to aspoň zkusil, ale jelikož mám z bezpečnostních důvodu kouzelné ochrany na domě...tak ho to trochu...opálilo...vlastně jsem se docela divil, když jsem ho dostával zpod gauče, že je v celku...ale kupodivu to přežil a ještě prskal...zvláštní zvíře...daleko větší, než by mělo být...rozhodně neobyčejně inteligentní..*na chvíli ho zcela pohltí fascinace tvory a pak zatřepe hlavou* promiň, někdy se nechám unést..
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-