Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 3:16 pm

Syriana: +Položí svou dlaň na jeho ruku a cení se jeho otevřenosti+ Jorahu ona pochopí jakou dělá chybu +vypije to a dolije jim další+ Ty prokážeš čest svému rodu, já ti věřím +postaví to před něj+

Malíček: Jistě má královno +ukloní se a spěšně svolá malou královu radu - Varyse, Tyriona, sebe a Cersei, Jofrey má moc práce se zabíjením koťat. A někdy přitom se sám pro sebe, jen malinko usměje, jak snadné je hrát s některými figurami+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 3:23 pm

Jorah: To teda pochopí! To teda... +pak se na ni kooukne s mírným podezřením (a přes další kalíšek)+ jak to, že nejsi vůbec opilá, ty jsi se začarovala!

Rada se sejde a raddí se a ty začni, já musím pryč, takže na to máš dost času :D
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 3:34 pm

Syriana: to teda nezačarovala! +ohradí se okamžitě, protože nic takovýho by neudělala, náhodou se jí hlava začíná pěkně motat+ Jen mi Wenai dala dobrou škodu... školu +přešlápne si jazyk a dívá se na něj, přes téměř vypitou láhev, ale ještě pořád není tak opilá jak by chtěla+

Malíček: pánové, královno, mám jak jsem zjistil, Stannis Baratheon se se svou flotilou rozhodl dobít královo přístaviště...
Tyrion: promiň, že tě přerušuji lorde Baelishi, ale neměl jsi být na cestě do Dorne?
Cersei: +v tu samou chvíli si to taky uvědomí+ Tyrione, jistě chápeš že nevědomost této zrpávy jen nahrává Stannisovi!
Tyrion: Jistě jistě, ale Myrcella....
Malíček: Princezna Myrcella bude v naprostém bezpečí, když její veličenstvo dovolí, vše je připraveno na cestu...
Varys: Stannis Baratheon si u sebe drží rudou kněžku z Ašaje...
+Všichni na něj upřou oči, a pak se Tyrion s Malíčkem propíchnou pohledem+
Cersei: Myrcella musí odjet dnes.... ale ty tu zůstaneš, musíme nakoupit zbraně, katapulty, udělat opevnění, najmout žoldáky a zlaté pláště a ty na to seženeš peníze, a klidně si je třeba vyčaruj!
Tyrion: Cersei myslím že...
Cersei: buď z ticha trpaslíku,
Varys: Pod Maegorovou pevností je uskladněno ještě několik set nádob s divokým ohněm
Tyrion: Blázni, všichni jste blázni a mě nazývejte kriplem. Divoký oheň? Chceš nás všechny zabít pavouku?
Malíček: Má královno, dva z královské gardy, Osmund a Oswell Černokotlý budou přincezně Myrcelle skvělou stráží na cestě do Dorne
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 4:35 pm

Jorah: Dobrá, dobrá. +zamává rukama+ Tak ještě jeden kalíšek, na vyrovnání, to jako do druhý nohy. +pošoupne jí plný kalíšek po stole+ Jaká Wenai?

Cersei: +přikývne+ Dva rytíři královské gardy snad budou stačit, aby ji ochránili. Koneckonců, pluje lodí. A vše bylo už dojednáno. +střelý nenávistným pohledem po Tyrionovi, který to má na triku+
Pycele: Větší starosti mi dělá jejich rudá kněžka... Prý už upálila pět lidí pro rudého boha.
Malíček: Nevěš hlavu, mistře, je možné, že my v téhle oblasti nebudem bez pomoci.
Cersei: To mluvíš o tom směšném panákovi, kterého máme u dvora a který si říká Rudý kněz?
Malíček: Ne, má královno, to nikoliv. Mluvím o jisté mladé dámě, která je mi blízká a která ovládá umění magie. +v očích se mu zablískne+
Cersei: O kom?! Přiveď ji k nám, je povinna ochránit naše město. +usměje se spokojeně+ Tímto bych považovala tuto radu za ukončenou, zase vás zavolám.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 4:46 pm

Syriana: +nenechá se déle pobízet, protože ještě pořád jí fungují mozkové pochody a loupne to do sebe+ No Wenai, přece +řekne mu zapáleně+ určitě si na ni pamatuješ. Vysoká asi jak ty, hubená jak tyčka, a když jsi ji viděl naposledy byla okudlaná a slepá +popíše mu ji rozvášněněn+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 4:48 pm

Jorah: Jo tahle Wenai! +vzpomene si+ Pořád je slepá? +snaží si vzpomenout+ Tvoje sestra ne? Zpívá sprosté písničky... Nechali si ji někde v hospodě jako barda? +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 4:51 pm

Syriana: Jo sestra... teda né švagrová +mávne nad tím rukou že je to fuk+ jasně, sprostou paní Ježkovou... no hádám že ta je teď někde uprostřed dění, ona má ráda hry +vstane a chce si zajít do váčku pro tabák a nohy se jí rozjedou, až se musí chytit stolu+ ehm, vidíš? +dopotácí se tam kam chtěla+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 4:55 pm

Jorah: Vidím! +zadívá se na ni+ Jsi velmi elegantní, má lady. Velmi elegantní. +vystane dovrávorá k ní a pokusí se jí políbit ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 5:03 pm

Syriana: jistě, asi jako ožvlý pařžez +trochu se zakymácí, když ji začne líbat ruku+ ale no táák, řekli jsme jak dva muži +ale přece jen se tomu usměje+ chce to další pálenku! +podívá se na vypitou láhev na stole a pokoj se jí mírně houpe+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 5:05 pm

Jorah: +ihned její ruku pustí+ Já líbám ruku chlapovi! +hraje jak je vyděšený+ no fuj... +zašklebí se+ To musím vypláchnout! +naleje jim pálenku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions