od Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 3:34 pm
Syriana: to teda nezačarovala! +ohradí se okamžitě, protože nic takovýho by neudělala, náhodou se jí hlava začíná pěkně motat+ Jen mi Wenai dala dobrou škodu... školu +přešlápne si jazyk a dívá se na něj, přes téměř vypitou láhev, ale ještě pořád není tak opilá jak by chtěla+
Malíček: pánové, královno, mám jak jsem zjistil, Stannis Baratheon se se svou flotilou rozhodl dobít královo přístaviště...
Tyrion: promiň, že tě přerušuji lorde Baelishi, ale neměl jsi být na cestě do Dorne?
Cersei: +v tu samou chvíli si to taky uvědomí+ Tyrione, jistě chápeš že nevědomost této zrpávy jen nahrává Stannisovi!
Tyrion: Jistě jistě, ale Myrcella....
Malíček: Princezna Myrcella bude v naprostém bezpečí, když její veličenstvo dovolí, vše je připraveno na cestu...
Varys: Stannis Baratheon si u sebe drží rudou kněžku z Ašaje...
+Všichni na něj upřou oči, a pak se Tyrion s Malíčkem propíchnou pohledem+
Cersei: Myrcella musí odjet dnes.... ale ty tu zůstaneš, musíme nakoupit zbraně, katapulty, udělat opevnění, najmout žoldáky a zlaté pláště a ty na to seženeš peníze, a klidně si je třeba vyčaruj!
Tyrion: Cersei myslím že...
Cersei: buď z ticha trpaslíku,
Varys: Pod Maegorovou pevností je uskladněno ještě několik set nádob s divokým ohněm
Tyrion: Blázni, všichni jste blázni a mě nazývejte kriplem. Divoký oheň? Chceš nás všechny zabít pavouku?
Malíček: Má královno, dva z královské gardy, Osmund a Oswell Černokotlý budou přincezně Myrcelle skvělou stráží na cestě do Dorne
Nil mortifii sine lucre
HERE WE STAND