od Remus Lupin » pát lis 30, 2012 6:45 pm
Hm...určitě něco těžce polapitelného a nezkrotného...*koukne po ní s úsměvem a pak ji jen tiše poslouchá, nakonec se na židli vytočí a stáhne si ji k sobě na klín a stulí si ji do náruče* ani si nedovedeš představit, jak jsem rád za to, co jsi řekla...ne proto, že bych chtěl, abys procházela takovým šokem, nebo si něco takového prožívala..vím, že to není vůbec lehké a je fakt, že mi některé věci už ani nepřijdou...*navíjí si jeden z jejích zlatých pramenů na prst* přiznám se, že jsem měl strach, jak to celé dopadne...jednak proto, že ti hrozila taky přeměna...a pak to, co se stane, až mě uvidíš se přeměnit. Zdaleka né všichni jsou schopni něco takového přijmout...a nikdo není schopen se pak na někoho takového dívat stejně. Ale jsem nesmírně...vděčný, že ty jsi to vzala takhle. *chytí její tvář do dlaní a políbí ji* Děsil jsem se toho, že to neuneseš, mít vedle sebe takovou bestii...a raději ode mě odejdeš...i když vím, že jsi silná, ale ...u tohohle člověk nemá nikdy jistotu.*pohladí ji lehce prsty* Teď už ji máme.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-