Akce "Human First"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Human First"

Příspěvekod Aubrey » ned lis 11, 2012 10:51 pm

*Aubrey je následuje, rozhlídne se po nižších patrech a nepatrně se zamračí, pak znovu koukne na Reubense, jen netrpělive vrtí hlavou* doost těch keců...zakouti mu krkem, nebo to udělám já...kdo je na to zvědavý, ostatní mezitím pojdou stářím, než se na ně dostane...*zatváří se hladově...a pak se zarazí a znovu se podívá na Reubense* ty hajzle...zdržuje schválně...někudy utíkají...a tohle je past, snaží se nás sem nalákat....*nechá Reubense Beccy a vyběhne z místnosti a níž do dalších pater...chvíli nemůže na nikoho narazit, ale nakonec má přece štěstí...zespodu se ozvou výkřiky...překvapené...vyděšené...a nakonec šílené...*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 11, 2012 11:26 pm

Víš, na jednu stranu, jak tě tak poslouchám...máš pravdu. Jenže v právu tu nejsme ani my, ani vy. Kdybyste nás nechali napokoji, nevšímáme si ani vás, ani těch vašich oveček. Ale vyhlásili jste nám válku, pořád jsme to chtěli nechat být, ale po pokusu o zabití Jasona a o únos Natha... Potřese hlavou. Snad jste nemysleli, že budem sedět s rukama v klíně... Co komu Jason a Nath udělali, hm? Nathaniela jako dítě zneužíval jeho vlastní příbuzný, stejně jako jeho bratra. Sevře rty a také pažbu Deserta pevněji. Jestli jsme vrazi my, tak ani vy nejste o nic lepší. A nemysli si, že tím, že zabíjíte nás, máte vydlážděnou cestu do nebe. Vražda je vražda, bez ohledu na to, kdo je oběť. Truchlivě se usměje. Pak se podívá na Aubreyho a dojde jí, že má pravdu. Když Aubrey zmizí a donese se k ní zvuková kulisa ze spodnější pater, podívá se zpět na Reubense. Ví, že z něj nic nedostane, narozdíl od ostatních, které jim posílal do Slastí, z něj vyzařuje skutečná vnitřní síla a víra ve vlastní pravdu. Neměli jste se nám plést do cesty... Řekne tiše, namíří mu Deserta do obličije a stiskne spoušť. Ohlušující rána zesílené munice zazní téměř jako další detonace a z Reubensovi hlavy zbyde jen abstraktní malba na podlaze. Becca se bezeslova otočí a zamíří dolů za Aubreym.

(nevím teď jistě, jestli byl Nath opravdu zneužívaný, ale mám dojem, že v některé z knížek jednou něco v tom smyslu padlo... a i kdyby ne, klidně si můžem drobné detaily přidat ne?:P :) )

(btw tenhle příspěvek mi dal docela dost zabrat, Man takovýhle kecy na Beccu vytahovat je pěkně zákeřný, víš jaká je to v hloubi duše cíťa a lidumil :D ne ale fakt, hodně dobrý argumenty, měla bys být právník nebo tak něco :P )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned lis 11, 2012 11:44 pm

Tony Dolohov píše:+přistoupí k Bei+ Dobrý večer, madam +vyslechne si její požadavek, nebo spíše rozkaz a i když se mu to vůbec nelíbí, moc dobře ví, s kým má tu čest, tak mu nezbývá nic jiného, než souhlasit+ Jak si přejete, slečno. Děcka tedy ušetřím.

(teď nevím, to má jít pro ně hned, nebo až vypukne akce?)

+Jaj dnes se tu toho teda dělo, takže já se vrátím nazačátek ještě+
Tony: Výborně. +spokojeně tomu přikývne+
Aubey: To já takhle když nemám po večerech co dělat..+trochu se tomu ušklíbne, moc se tam halt necítí+
Rebecca: Ahoj, +pousměje se na ni a pak tak nějak ke všem+ budeme se držet bokem. Děti pak k nám. Hodně zdaru. +kývne jim a zdekuje se do auta+

+Když se kolem rozpoutá bitva, sedí v opancéřovaným autě za neprůstřelným sklem a tváří se..lehce nešťastně, trošku znechuceně, a docela dost smutně. Když začnou smrtijedi padat jeden za druhým, vojáci na ni kouknou, že půjdou ven, ale ona zavrtí hlavou.+ Tuzí mi nebudete k ničemu. Čekáme na děti, tohle není naše věc. +řekne poměrně ostře, aby nevypadala jako nějaká citlivka, ale ze svýho místa dost dobře vidí Markuse a jeho styl boje..a dvakrát dobře jí z toho není.+

+Všichni řadoví smrtijedi plnijou Tonyho rozkazy, na což ostatní tři vedoucí skupin dohlížijou, ale sami si dávají poněkud víc záležet - přece jen nejsou jen tak nějaký štíty, že.
McKenzie - náš smrtijed co necítí bolest, schytá pár střel mezi prvníma, ale nějak moc to nevnímá, najde si pěknou sošku nějakýho svatýho, hodí ještě pár avad a když nepřátelé zalehnou, vytáhne menší spešl granátky s né moc velkým "rozsahem" - no zranění nepřátelé, dobří nepřátelé - a začne je po nich házet.
Kowalski svou skupinu buzeruje, že kdo nebude mít aspoň prostřelenou nohu, nesmí zpátky na základnu, takže i když kolegové odpadají, ostatní neustoupijou ani o centimetr, krejou se za kameny, nenápadně se plížijou k nepřátelům, ale nikdo si netroufne se vzdát, aby ho velitel nepopravil osobně.
Kraft - poměrně dobře vybavenej - prvně vystřílí dva zásobníky, než se dá do metání kleteb a když vidí, že jim to až tak moc nejde, zmobilizuje menší část zálohy - snipery, takže jim jakoby zpoza-zad :D sem tam přiletí kulka, která odbouchne nepřítele, a nikdo pořádně netuší, odkud to mohlo přijít.+

(Jináč nevím esi je v tom Tony informovanej, ale Amon už hodně dávno zainvestoval do výcviku s mudlovskýma zbraněma i do vybavení, takže Smrtijedi disponujou i tímto..)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Lidé Především » pon lis 12, 2012 12:07 am

(heh, investoval, to zní hezky...co píšete, na to reaguju:) Beccy: muheh, tak přece nebude šéf ječet jak ten poslední patolízal a kdyžs ho vyhmátla tak hned zkraje...a fuj na právníky mám akutní alergii... :vyprask: ale ted si představ, že takovýhle kecy si vlastně píšu sama proti sobě, když je tam poslal JC :lol: :lol: ...jo, s Nathem, to ted si nejsem jistá..ono je to v těch pozdějších dílech a já jsem ve skluzu...ale myslím, že máš pravdu:) podle přehledu rodiče umřeli, on a starší brácha byl strčený do péče úchylákovi, brácha nakonec umřel a Nath utek...a pak ho lapnul Gabriel)

Beccy: *Reubens se na ni jen dívá* Uvidíme...nikdo neví všechno...ani kdo a kde skončí...*jen zavrtí hlavou* myslíš, že mi na nich sejde? Jsou to jen pěšáci...a to auto...přece nebylo Jasonovo, ne? Nemá si půjčovat šéfovy věci...*natočí hlavu* pak bys měla zabít spíš toho, kdo mu to udělal...a ne ženy v kostele...*dívá se na ni přes hlaveň deserta a pak už na ni kouká ze zdí kolem*
Humans First will settle for destroying them all.
Lidé Především

Příspěvekod Aubrey » pon lis 12, 2012 12:15 am

*A Aubrey si mezitím hraje, takže Beccy po cestě potkává lidi...kousky lidí..lidi na zdi...ale většina jich je rozpoznatelných, stejně jako stopa po zubech...on zatím je v hlavní místnosti dole, kde už je spíš ticho, než co jiného, jen zády ke zdi je tam přitisknutá načesaná panička - Maryann a prská na Aubreyho at si dá odchod, oči povylezené z důlků...* Ještě je tady jedno patro...a odtamtud asi vede i cesta ven...*koukne na Beccy, když dojde a pak se otočí k ženské, která zaječí a vytáhne řetízek, na kterém se rozsvítí ostrým modrobílým světlem křížek...Aubrey ucukne a na chvíli se zarazí, obličej si kryje před světlem a poslepu po ni hmátne a vytrhne jí řetízek z ruky i s několika prsty*

*Beccy chytí za nohu jedna z ležících žen, která přece jen není mrtvá a zasípe* Pomoz-te....*horečnatě se na ni dívá a vypadá tak ještě mladší než je - nápověda - nezastřelit hned:D*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Beatrix » pon lis 12, 2012 12:19 am

(Amon je praktický člověk a Bea mu otevřela dveře poznání reality :D - Ale teda musím říct, že su ráda, že to vede Tony, jak v tom nemám osobní zainteresovanost...jsem nějak moc velká humanistka. Navíc Tony se projevuje tak poeticky :D )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon lis 12, 2012 12:21 am

(hih, no počkej, až ti na Mýtinku dojde vylekaný Jason, to možná budeš ještě ráda, žes je viděla zařvat...chudák malej ;) :lol: a jo, to se Tony vyjadřuje...je vidět, že si to užívá plnými doušky)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon lis 12, 2012 12:23 am

(No ale to je právě ta zainteresovanost. Sice kdyby mi šli třeba do Markuse speciálně víc, tak už by to motivace byla, ale takhle je to pro mě takový vraždění neviňátek a i když si lidi myslijou bůhvíco, Bea to zas tak nemusí.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Lidé Především » pon lis 12, 2012 12:26 am

*hehe, tak speciálně pro Beu: část zbytku žoldáků si vyhlídne jako cíl Markuse a pokouší se z něj udělat sushi...ale vůbec jak se do toho vloží sniperské zálohy, tak postupně odpor slábne*
Humans First will settle for destroying them all.
Lidé Především

Příspěvekod Beatrix » pon lis 12, 2012 12:35 am

(lach! to nemuselo bejt :* )

Marcus: +Proletí mu kolem xichtu jedna kulka - ucukne, najednou druhá, tak tak ucukne a třetí ho škrábne do krku+ Khur-vha! +udiveně co to má být+ Chcete zabít doktora, nebo co?! Štíty! Padejte! +popožene Smrtijedy kolem sebe a když vidí, že dou po něm, tak toho tak trošku využívá, že nepřátele "provokuje" a ostatní smrtijedi mají zatím víc času a možnosti je kráglovat - najednou ale Markus zahazarduje a schytá to do hrudníku a sesune se k zemi...+

Bea: +Tváří se celou dobu dost nakvašeně co to tam markus provádí za hovadiny+ Se chová jak živej terč! Blbeček! +prská si pod knírek ale jak vidí že to s ním šlehlo, tak úplně nadskočí+ Pro něho! +zařve a ukáže na dva těžkooděnce+ Padejte! +doslova je vykopne ze dveří, jednomu ze zbylích sebere pistol, pootevře okýnko a snaží se je krýt, ale místo toho trefí jednoho smrtijeda do ramene+ A kurnik...+rychle pistol vrátí+ Snažte se! +dokope je k oknům, aby to vzal do ruk někdo poněkud schopnější, a zatím nalepená na okýnku sleduje ty dva+

Markus: +profíkovsky k němu přiběhnou dva vojáci, cestou se jim podaří sejmout dva žoldáky, kteří se bůhvíjak dostali smrtijedům do zad, jeden pořád hlídá a druhej klekne k Markusovi a pokouší se ho sebrat, ten se ale vehementně brání+ Chcete mě zabít?! +a vypadá až moc živě+
+Vojáci koukají:+ Máme rozkazy vás odnést!
Markus: A já mám rozkazy to tu srovnat se zemí! K zemi! +podkopne tomu hlídajícímu nohy, čímž se střela na něho vystřelená zavrtá do kmenu stromu za ním..a on jak slítne, tak rovnou na markuse, kterej zaskučí+ Kurváááá! Vestu mám, ale teďs mi zlámal aspoň tři žebra!
Voják: Sorry pane! +chudák kouká co to, sbírá se ze země, zalehne a míří do tmy, odkud to přilítlo+
Markus: Oba k zemi a nenechte se zabít!
+Bea zatím málem ohlodala okýnko, ale vidí, že je Markus asi při živu a taky kouká, že odtam, odkama předtím přicházely přátelský střely se teď sem tam prosviští nějaká nepřátelská+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet