Tony Dolohov píše:+přistoupí k Bei+ Dobrý večer, madam +vyslechne si její požadavek, nebo spíše rozkaz a i když se mu to vůbec nelíbí, moc dobře ví, s kým má tu čest, tak mu nezbývá nic jiného, než souhlasit+ Jak si přejete, slečno. Děcka tedy ušetřím.
(teď nevím, to má jít pro ně hned, nebo až vypukne akce?)
+Jaj dnes se tu toho teda dělo, takže já se vrátím nazačátek ještě+
Tony: Výborně. +spokojeně tomu přikývne+
Aubey: To já takhle když nemám po večerech co dělat..+trochu se tomu ušklíbne, moc se tam halt necítí+
Rebecca: Ahoj, +pousměje se na ni a pak tak nějak ke všem+ budeme se držet bokem. Děti pak k nám. Hodně zdaru. +kývne jim a zdekuje se do auta+
+Když se kolem rozpoutá bitva, sedí v opancéřovaným autě za neprůstřelným sklem a tváří se..lehce nešťastně, trošku znechuceně, a docela dost smutně. Když začnou smrtijedi padat jeden za druhým, vojáci na ni kouknou, že půjdou ven, ale ona zavrtí hlavou.+ Tuzí mi nebudete k ničemu. Čekáme na děti, tohle není naše věc. +řekne poměrně ostře, aby nevypadala jako nějaká citlivka, ale ze svýho místa dost dobře vidí Markuse a jeho styl boje..a dvakrát dobře jí z toho není.+
+Všichni řadoví smrtijedi plnijou Tonyho rozkazy, na což ostatní tři vedoucí skupin dohlížijou, ale sami si dávají poněkud víc záležet - přece jen nejsou jen tak nějaký štíty, že.
McKenzie - náš smrtijed co necítí bolest, schytá pár střel mezi prvníma, ale nějak moc to nevnímá, najde si pěknou sošku nějakýho svatýho, hodí ještě pár avad a když nepřátelé zalehnou, vytáhne menší spešl granátky s né moc velkým "rozsahem" - no zranění nepřátelé, dobří nepřátelé - a začne je po nich házet.
Kowalski svou skupinu buzeruje, že kdo nebude mít aspoň prostřelenou nohu, nesmí zpátky na základnu, takže i když kolegové odpadají, ostatní neustoupijou ani o centimetr, krejou se za kameny, nenápadně se plížijou k nepřátelům, ale nikdo si netroufne se vzdát, aby ho velitel nepopravil osobně.
Kraft - poměrně dobře vybavenej - prvně vystřílí dva zásobníky, než se dá do metání kleteb a když vidí, že jim to až tak moc nejde, zmobilizuje menší část zálohy - snipery, takže jim jakoby zpoza-zad
sem tam přiletí kulka, která odbouchne nepřítele, a nikdo pořádně netuší, odkud to mohlo přijít.+
(Jináč nevím esi je v tom Tony informovanej, ale Amon už hodně dávno zainvestoval do výcviku s mudlovskýma zbraněma i do vybavení, takže Smrtijedi disponujou i tímto..)