Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 12, 2012 11:05 pm

No, poblíž... To ani ne, jela jsem párkrát kolem, je to už mimo Districkt. Vybaví si v duchu nenápadný bílý kostelík, bez nějakých výrazných ozdob nebo křížků. Jo, taky se mi nezdá, že by dali pokoj. Ale ty jejich kecy mě stejně vždycky znovu pobaví. Ušklíbne se, když si vzpomene na ty přednášky. No, každopádně já budu mít dál otevřený očka i ouška... Pousměje se. Klidně můžou poslat dalšího hosta... Zablýskne jí v očích. Ještě mě napadlo...k čemu myslíš, že by jim byly ty natočené záznamy? Podívá se na něj tázavě. Nic, co by proti nám mohli použít, by přece nezískali, tak proč takový tyjátr? Zamyšleně nakrčí čelo.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát dub 13, 2012 10:34 am

Ty řeči jsou zábavné, ale jen do doby, než jim někdo nezačne naslouchat...*zase založí fotku zpátky*Non, nemohl tady ani tak natočit něco, co by mohli použít, ale spíš bych řekl, že se snažil vyzjistit plán klubu. Kde je jaká ochranka, kudy se dostane dovnitř a ven...a pak si myslím, že musel počítat s tím, že si ho někdo všimne a protáhne i do zákulisí...jen nepočítal s tím, že nic z toho, co tady natočil, neprojde ven. Nenapadlo je, že jsme chráněni i kouzly. Z toho jejich šéfa možná trefí šlak od rozhočení a budeme mít pokoj.*tváří se, že by možná i poslal věnec na pohřeb, nejlépe v přímém přenosu* Každopádně pozor si dát musíme...ale jestli přijde další, bude možná dobré začít přemýšlet o protiútoku. Přestává mě bavit sedět tady a nechat se takto napadat.
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 13, 2012 1:35 pm

To je fakt...a vždycky se bohužel najde dost lidí, který si nechaj ochotně vymýt mozek. Zakroutí nad tím hlavou. No jo, to je fakt... Přikývne zachumřeně. No naštěstí něco takovýho nepředvídali...ono taky, koho by napadlo, že taková kouzla fakt existují. Pousměje se nepatrně. To by bylo velmi příhodné, ale obávám se, že takovou radost nám neudělá, šéfík. Ušklíbne se. Jo, to by možná nebylo od věci. Nebo ještě získají mylnou představu, že budem pořád čekat, co za překvápko nám sem pošlou příště. Zamračí se. A kdo ví, co jsou ty jejich chorý mozky schopný vymyslet.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned dub 15, 2012 11:39 am

*přikývne* Podcenili nás...Ale my jejich chybu nezopakujeme...*usměje se, ale moc vesele to nevypadá* obávám se, že vymyslet jsou schopní ledascos...možná by bylo vhodné zjistit si něco víc o tom místě a připravit se...jen pro jistotu, samozřejmě..nechceme přece vypadat, že hodláme rozpoutat válku...Postaráš se o to?*zadívá se na ni* vem si k ruce, koho bude potřeba...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 15, 2012 1:09 pm

To rozhodně nezopakujeme. Usměje se nepěkně. Jo, to je dobrý nápad... Přikývne zamyšleně a rovnou už začne přemýšlet dál. ...a možná už i vím, kdo by do něčeho takovýho šel. Pousměje se zamyšleně. A ještě se při tom bavil. Uculí se a pohlédne na něj. Takže jo, rozhodně se o to postarám. Souhlasí s úsměvem a vstane. A myslím, že začnu, co nejdřív. Vsadím se, že naši "přátelé" rozhodně nezahálejí. Ušklíbne se nevesele.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned dub 15, 2012 1:46 pm

Bon...tak mě informuj, co a jak...*přikývne* Myslím, že bude lépe být připravení...trochu je překvapíme pro změnu my...*blýskne očima, že se mu jen tak někdo nebude promenovat s drátama po klubu*

(jo, klidně můžem využít nějaký téma v sekci World, tak mě napadlo...na takovou nějakou akcičku mimo klub:))
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 16, 2012 9:57 pm

Přesně tak...když mají tolik rádi překvapení. Blýskne jí v očích. Zatím ahoj. Rozloučí se s úsměvem a vrátí se na bar, kde už asi Björn a Syr obrůstají mechem:D

(Jojo, taky mě to napadlo, ať to nezaplácáváme tady:) tak můžeš klidně založit a pak mě jen směruj;) )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 17, 2012 12:20 pm

(Manplanet, Akce Human First ;) )
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 02, 2012 6:53 pm

*dojde do kanceláře, najde číslo na Amona, sedne si a vytočí ho...číslo, ne Amona - a čeká, jestli mu to vezme*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 09, 2012 12:18 pm

*dotelefonuje, spokojeně se usměje a pak si zavolá Aubreyho, aby mu sdělil, že letos pro něj vánoce začínají dřív*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti