Vážně? +hlesne neschopná uvěřit tomu co slyší, znatelně jí poklese brada pod tíhou takové důvěry, která jí těší naprosto novým způsobem, ale přesto má obavu. obavu z toho, že ho zklame, že selže+ Poslední dobou si říkám, co jsem udělala, že si něco takového zasloužím. +zašeptá tiše dávajíc tak najevo jak moc je to pro ní nové a neznámé, jak moc se cítí zmatená ze svých vlastních pocitů, ale přesto šťastná, že je má a že jsou s ní. a pak jen kouká jak se rozmluvil a pokaždé když otevře ústa aby něco řekla jí utluče dalším argumentem. tak jen mrká, otvírá a zavírá ústa, a tváří se jako by před ní právě tančil nahý čaču
ale jeho slova jí donutí přemýšlet, dlouho jen sedí a nic neříká a div se jí nekouří z toho všeho uvažování z hlavy+ Lidé by přestali umírat. Ti nevinní lidé, kteří ani netuší, co se skrývá ve tmě. Celé rodiny... já... je tak těžké se srovnat s tím, že zítra může přijít další zpráva, ve které se dovím, kolik jich zemřelo. A kdybych se mu vydala... dostala bych se dostatečně blízko na to, abych se ho mohla pokusit zabít. Já prostě... asi jsem prostě sobecká, ale to že žijete pro mě znamená víc, než fakt, že byste se trápili tím, že jsem pryč. Protože něco takového jednou přebolí, ale člověk znovu neoživne. +upře na něj svá zelená očka jak se mu to snaží vysvětlit, i když moc dobře ví, že její slova nejsou tak pevná jako předtím+ Ale jak jsem slíbila... nepokusím se s ním spojit. Sakra... vždyť já vím, že máš pravdu. Nemůžu vám zabránit abyste nás nehledali, můžu jen zabránit tomu abyste nás vůbec museli hledat. +připustí, že jeho argumenty jsou opravdu silné a i proti její vůli jí ovlivňují víc, než by chtěla
+ Neměla jsem si nabalit právníka. +povzdechne si na oko tragicky, ale vzápětí jí zajiskří v očích a usměje se, když ho líbne na tvář a uloží se na jeho klíně k odpočinku+ To je moc dobře. +zašeptá tiše a jen mu sedí na klíně a naslouchá jeho dechu, vnímá tlukot jeho srdce, který jí uklidňuje až se jí začnou pomalu zavírat očka+ V kolik, že to ráno vstáváme? +zajímá se tiše na hraně spánku a bdění, v jednom z posledních záchvěvů vědomí+