Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2022 21:48

+cítí ho u sebe každou buňkou, a jenom se pod ním lehce posune, aby vklouznul do ní, a celá se zachvěje+ jo, prosím. +špitne mu do rtů, a konečně si připadá zase kompletní, u něj, tak těsně, jak to jde, miluje se s ním, a celá se mu odevzdá, dokud nezapomene, kde jeden končí a druhej začíná, a celej svět je jenom on, jeho vůně, horkej dech, něžný doteky a polibky, a vychutná si to až do konce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2022 21:51

+vklouzne do ní a zasténá slastí, jak je horká a vlhká a krásně se s ní pomiluje, i když on už je docela na hraně. Snaží se to udržet, aby si to taky ještě užila, protože ona je všechno a orgasmus jí horce odsténá do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2022 21:54

+ještě se k němu přitiskne a zůstane u něj, cítí, jak v ní vyvrcholí, a přijde jí to krásný, bloudí mu prsty po teplý kůži a přijde si nekonečně zamilovaná+ ty seš moje všechno, víš? +pošeptá mu do vlasů+ seš můj actimel. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2022 21:57

+překvapeně a s úculem se na ni koukne+ Actimel? +zasměje se+ Jako ten na biofloru v těle, nebo tak?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2022 22:03

joo, jako v tý reklamě. +zasměje se, a palcem mu pohladí ten uculenej koutek+ jak každý ráno holka vypije actimel, a ten kolem ní udělá ochrannou bublinu, a nemůžou na ni bacily. +zazubí se+ tak ty mi děláš ochrannou bublinu proti smutku a strachu. +pousměje se+ tvý péro je můj actimel. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2022 22:11

Jasný, tak ochranou bublinu. +směje se+ To umí mohe péro? Teeeda páni! S tím jsem mohl jít do showbusinesu. Péro s bublinou. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2022 22:17

jo, jseš můj rytíř. +zazubí se a dá mu pusu na rameno, a líbí se jí, jak je tak postorgasticky uvolněnej a trochu zpocenej a rozesmátej+ vždycky z tvý lásky nacucám sílu na další dny. +pousměje se+ zachraňuješ mě. +pohladí ho po jeho boží čelisti+ promiň, já čtu knížky s intenzivní romancí, a dost se do toho projektuju, znáš mě. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2022 22:19

+sklouzne vedle ní a přehodí přes ně deku, aby jí nebyla zima, ale pořád je k ní nalepenej, že je od sebe asi nic už neodtrhne+ Promiň, víš, že já jsem fakt pako. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2022 22:23

+vmuchluje se mu do náruče, a opře si hlavu o jeho rameno+ jo, miluju, že jseš takový pako. +zazubí se a vtiskne mu pusu na hrudník+ dycky si chvíli čtu a pak se cítím děsně plná lásky, tak myslím na tebe. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Winter House