Ložnice Beccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice Beccy

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 črc 2019 23:57

+má pocit, že než to zvedl, uplynula celá věčnost.+ To já přece dobře vím...+hlesne jenom a pak prostě zmlkne, protože má nějak moc sevřený hrdlo.+ Jo pamatuju. +přikývne jenom+ Za chvíli jsem tam. +oznámí ještě a zavěsí. Hned potom pošle svýho Patrona s urgentním vzkazem do Bucurešti a zatímco čeká na odpověď, nervózně přechází po ložnici a hlavou se jí zběsile honí různé teorie o tom, co to má sakra být+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 črc 2019 20:21

+Místo odpovědi na patrona se tam objeví Syr, s mokrými vlasy, v kalhotkách a podprsence, a kartáčkem v puse.+ What the fuck is so important B.? +Huhle přes pastu v puse a pak si uvědomí, že se objevila přímo u ní v ložnici. A B. je celá nějaká....+ No? +nechá kartáček zmizet a s rukama v bok na ni kouká.+

W: takže poldo, obšťastníš nás vysvětlením, nebo ti kurva jenom hráblo a měl jsi nějaký idiocký zkrat?
B: Vishousova... +polkne a otočí se ke králi,+ Vishousova shellan žádá o naléhavé slyšení, Wrathe
W: Rebecca? +obočí za panoramatickýma brýlema se nakrčí a Wrath se opře o opěrku.+ Saxi, odlož ostatní slyšení na jindy. +podrbe George po hlavě a on ji položí na masivní stehno.+
S: jistě můj pane. +Spěšně vstane a odebere se to vyřídit do salonku.+
B: máme tak půl hodiny, mám zavolat někoho....
W: Hollywoode?
R: Yep?
W: jsi tak zatraceně potichu, že by jeden řekl, že nad něčím přemýšlíš, kdyby tě neznal... Nikoho zatím nevolej poldo, uvidíme až s čím náš lotosový květ přijde.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 črc 2019 21:58

+když se tam Syr objeví v tom značně nekonvenčním ohozu, je natolik mimo sebe, že to ani neohodnotí žádnou vtipnou poznámkou. Jen je strašně moc ráda, že dorazila tak rychle+ Já vlastně ani nevím. Možná nic. Možná jen vyšiluju a definitivně mi hráblo. +pokrčí rameny a potřese hlavou, načež jí to v rychlosti vyloží+ Nevím, co to bylo, ani jestli žije, je mrtvý nebo co já vím. Přisahala bych, že jsem slyšela jeho hlas, ale....+prohrábne si vlasy a zhluboka se nadechne, aby se uklidnila+ Každopádně...se honem obleč, čeká nás slyšení u krále. +uculí se trochu, protože to může být trochu šok:D. A když je Syr ready, podá jí ruku a přemístí je před dům...+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 črc 2019 17:37

+Tak jako zkoumavě se na ni dívá,+ mě se moc nezdá že ti nějak moc hráblo. +přejde k ní nakonec a obejme ji, pořádně, pevně a důkladně. Načež si vyslechne ten "sen"+ Hele kočko, mě se uplně nezdá... +zamračí se a otevře její skříň a natáhne na sebe jedny z kvanta kožených kalhot a nějaké tílka, co tam má.+ Vyrazila jsem dost na lehko, nevím, jestli se to ke králi hodí. +Otočí se a rozpustí si drdol a tváří se trochu... zaraženě.. Král no. A to už letí časoprostorem.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 led 2020 22:33

+asi ještě nikdy jí přemístění nedalo tolik práce, jako teď. Díky bohům se ale objeví na správném místě a nohy se jí trochu podlomí, nicméně to ustojí, když se rychle chytne toaletního stolku. Zhluboka se nadechne, aby si pročistila hlavu a zamíří do koupelny. Ze všeho nejdřív potřebuje dostat z ran stříbro a zrychlit hojení. Vstoupí pod proud horké vody, zavře oči a zakloní hlavu. Chvilku ještě do odtoku teče narůžovělá voda, ale rány už nekrvácí, což je dobrá zpráva. Pečlivě se umyje a ani štípání mýdla v ranách jí nevadí, je to zvláštně uklidňující, jakoby to celý ten kruh uzavřelo a mohla jít dál. Vypne vodu a před zrcadlem si chvíli prohlíží blednoucí jizvy a pomalu mizící podlitinu na krku. Otevře skříňku nad umyvadlem a vyndá krabičku s léčivou mastí. Už dávno ji nemusela použít, ale dnes je to celkem na místě. Ošetří si ty nejhlubší a nejpomaleji se hojící jizvy, pak se vrátí do ložnice a než si zaleze do postele, ještě si vysuší kouzlem vlasy. Zachumlá se do deky a stočená do klubíčka skoro ihned usne+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Předchozí

Zpět na Byt Beccy v Dublinu