Hlavní sídlo smečky

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní sídlo smečky

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2019 00:17

+jdou docela pomalu, protože Sophie má malý nožky, a cestou si povídají, kdo tam vlastně bydlí, a že teta je maminka od dvojčat, co se s nima kamarádi na tvrzi+ A od niki? +zajímá se Sophie+ Jasně, však mají stejnou maminku. Ty a Zoe máte taky stejnou maminku. +uculí se na ni dolů+ jo to ses ty. +zazubí se Sophie, ale to už jsou zmerčeny+ Však jsi říkala, ať někdy dojdem. +uculí se Vicky, a obejme ji tak přes dítě+ Jsem na mateřský tři měsíce a trochu mi hrabe. +přizná se a Sophie jen zavýskne smíchy, jak letí ve vzduchu, usadí se jí za krkem a netrpělivě jí bubnuje patičkama do hrudi+ jedem. +culí se vesele a hrabe jí prstíkama ve vlasech+ Máte to tu... veliký. +konstatuje Vicky a následuje ji dovnitř, a když už jdou v teple, sundá si bundu a vysvobodí Zoe z nosítka ven+ Co novýho? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 úno 2019 12:21

+V domě pomůže Sophii vysléct a přitom ji sem tam polechtá a je děsně hezký jak se ten její pištivý smích rozléhá domem.+ prosím tě, je to tady pořád stejný, od tý doby, co jste tu byly naposledy, jenom tady piškotek teda porostla a máte piškotka číslo 2.+ Ale jdi, hrabe nám přece všem, +tak se na ně hezky zadívá, jak jsou prostě so cute a přijde jí líto, že zrovna tohle si nepamatuje ani u jednoho ze svých dětí.+ Tak co, můžu se seznámit? +Přijde k nim blíž a kouká na to malinký prťavoučký růžovoučký, co tak strašně moc lákavě voní, asi jako ta nejlepší svačinka.+ Přísahám, že ji nesním. +Vykření se a když ji pak vezme do náručí, je to hrozně moc opatrný. Přivine se k ní a oňufne jí tvářičku. Na chvilku zavře oči a pak vydechne.+ Je dokonalá. +poví Vicky s přiškrceným hlasem a tak ji jako pořád chová.+ Dost dobrá práce, +uculí se na Vicky.+ Tak, holky, co si dáte dobrýho? +A v jednom z koutů je hromada hraček a stolek s kreslením a stavebnice, protože barák je pořád plný vlčat.+ Novýho? spousta věcí +zakření se a významně zvedne levičku s prstýnkem a tak ho jako nastaví Vicky, aby mohla áchat a óchat.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2019 12:26

+Sophie se hihňá a trochu kroutí, ale nastavuje nohy a ruce a nechá se svlíct+ To by ti šlo, co, nechat se obskakovat. +zazubí se Vicky, ale nechá ji bejt+ No jo, ona roste hrozně rychle. Mám pocit, že se každý ráno vzbudí o něco větší. +uculí se+ Jo, Zoe je boží. +usměje se a opatrně jí malou předá do náruče+ No, to tak trochu doufám, že ji nikdo nesežere. +rozesměje se a sedne si tam na gauč+ Je to děsně hodný mimino. Brečí jen málokdy, většinou o ní člověk ani neví. +pousměje se, všimne si její reakce, ale neptá se, kdyby to náhodou bylo citlivý téma, a Zoe má zrovna svůj moment bdělosti, takže se rozhlíží a kouká okolo, trochu špulí pusu, a pak jí chytne vlasy do pěstičky a roztáhne bezzubý dásně v úculu+ My máme Zoleju. +oznámí jí Sophie pyšně, tak ji Vicky po miliontý první opraví+ Jenom něco k pití prosím, jinak ti to tady piškotek všechno podrobí. +zazubí se, a sophie odhopsá ke hračkám, načež si vzpomene a otočí se+ muzu hlát lego? +zeptá se, nečeká na odpověd a rovnou krabici obrátí vzhůru nohama+ no neneee! +vykulí vicky oči jak uvidí prsten+ jako fakt? +rozculí se+ jééé tak to moc gratuluju, to je božííí! +obejme ji tak napůl opatrně, aby nepřimáčkli mimino+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 úno 2019 09:14

To by nám přece šlo všem, nechat se obskakovat, ne jen piškotkovi. +kření se oblčení jí tam dá na hromádku.+ To teda je. +Tak jako pořád se nad ní rozplývá a kouká na ni, směje se a když jí stiskne pramen vlasů a zatáhá, musí se zasmát. Opatrně jí vyprostí vlasy z pěstičky a dá jí místo toho prst.+ Vás tady nikdo nesežere, pak bych totiž sežrala já, potažmo Gabriel je. No tak to máš moc bezvadný, že je tak hodný miminko, možná by měla začít trochu peklit, abys vůbec věděla že ji máš. +Pousměje se a dovede ji k lednici, kde je uplně všechno možný, vody, džusy, ledový čaj, pivo, víno.....+ Sophi víš co? +tak jako důležitě se na ni zadívá.+ Zoleja má velký štěstí, že má tak bezvadnou ségru. Jasně že můžeš, prcku. +Si pak sednou na sedačku a Syr si položí mrňátko na stehna, aby na ni koukalo a hraje a cvíčí jí s nožkama, prostě je to moc bezvadný. Je z ní hotová.+ No jo, fááákt +culí se děsně moc hezky.+ Vlastně už v listopadu. +protočí prstýnkem na prstě a on zazáří.+ Víš, ani si člověk neuvědomí, jak jsou některé věci jednoduché, když je člověk. Jako třeba pořídit si Zoleju. +Teď se pousměje trochu míň svítivě.+ Ale, +mávne rukou.+ Povídej, co Byron? Tři ženský v baráku, to musí bejt zápřah. +Zahýbe na ni obočím, a pak jí blikne žárovička.+ Hele, kdybys chtěla manžílka někam odtáhnout, tak nabízím naše babysitterské schopnosti.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 15:51

no to je fakt. +uculí se+ Ještě, že máme Jeefese. Mě třeba baví vařit, ale vytírat a žehlit... +zašklebí se vesele a jen se culí, jak si se Zoe rozuměj+ Líbíš se jí. +usměje se spokojeně, a nalije jim džus, aby Syr nemusela malou pokládat+ Jmenuje se Zoe, ale ještě nám to úplně nejde vyslovit, co. +pohladí sophii po vlasech jen tak pro upřesněnou :D+ No nece hlát. jeste nemuze. +odtuší sophie nespokojeně+ No jo, slíbili jsme jí ségru parťačku a zatím s ní prej moc zábava není. +uculí se Vicky a Zoe si ji pozorně prohlíží, než ji zaujme vlastní noha a začne se tahat za ponožku+ Tyjo, fakt? tak to už seš nějakej ten pátek vdaná paní, jaký to je? +uculí se+ Aha. +zvážní taky trochu+ no vidíš, to mě... ani nenapadlo. +usměje se omluvně+ Ono nám to taky nešlo úplně samo, musela jsem na takovej zákrok... +mávne rukou+ A můžu nějak pomoct? Myslím magicky, kdybyste chtěli dělat nějakej rituál... +nabídne se+ Byron je rád, on si holku moc přál. +uculí se+ Aby měla sophie ségru, a taky mu to s holkama fakt jde. +pousměje se+ On je báječnej, se Sophií jsou dynamický duo. +zazubí se+ Joo? No já jsem o tom ještě neuvažovala, dvě děti se udávají o dost hůř než jedno, navíc je dost malinká ještě... ale nebráním se tomu, dlouho jsme nebyli jen tak sami. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 úno 2019 19:51

Ovšem, ty seš totiž celá Zoe +skloní se a tiše zabrouká Zoleje do bříška, a ona se usměje.+ Tak ty jsi taky vdaná paní, přece, nebo ne? +uculí se a tak nějak pokrčí rameny.+ Já ti nevím, přijde mi, že od tý doby se na nás lepí tuny sra.... ehm, +střelí pohledem na Sophi a ihned se opraví.+ srandovních věcí. +Zakoulí přitom ironicky očima.+ ale v těch ostatních věcech je to prostě hezký. No, +tak se zamyslí,+ ono ani tak nejde o to, jak to udělat, to je ten nejmenší problém, ale spíš jak o to... +zadívá se na Zoe a Sophi+ nepřijít. Kvůli proměnám. Říkala jsem si, že se tím nebudu nijak trápit, nebo tak, ale... je to... těžký. Akorát že teď řešíme tolik věcí, že na tohle nezbývá čas. Každopádně budu moc ráda, když mi pomůžeš s výzkumem. +Obleče Zoe ponožku, kterou si stáhla z tlapičky, mrňavoučké, růžovoučké.+ Vy dva jste jak časáku na ideální rodinku. Mám z vás radost. +věnuje jí srdečnej úsměv.+ No jasně, vždyť dvě děti nebo dvacet, který se tu běžně potloukaj, to máš jedno... A co si tak vzpomínám, tak G. byl s piškotka tenkrát docela odvařenej, co teprve z tady toho mrňouska +pohladí ji po těch heboulinkých vláskách.+ Kdykoliv, vážně.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 20:51

+Zoe u toho vydává ty miminčecí zvuky a občas se tak jako zasměje, a Vicky se trochu culí+ No jo, ale to každej asi cítí jinak ne? +uculí se+ Jo? +usměje se+ to mě mrzí, ale tak zase jste na to dva, a ve dvou zvládnete všecko. +zahýbe obočím+ Nic s z toho nedělej, Jade už ji naučil kurva. +ztiší hlas, aby sophie to slovo nezaslechla+ aha... to mi vůbec nedošlo. +povzdychne si, jak je jí to líto+ tak to je pěkně na houby. +přikývne+ Ale nějak to určitě jít musí, od toho máme magii. +usměje se odhodlaně+ Kouknu doma a u bráchy do knih, určitě nejste první, kdo něco takovýho řeší. Nějaký řešení se najde. +mrkne na ni povzbudivě+ No to nevím, mám pocit, že to je spíš takový bullshit your way through each day. +zasměje se+ v 70% situací netuším, co bych jako rodič měla dělat. Ale dycky to nějak dopadne, že jo. +pousměje se+ fakt? to je trochu roztomilý. +zazubí se+ Zoe je fakt nízkonákladová, brečí jen když něco potřebuje. +prodává je tam trošku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 úno 2019 21:44

Asi jo, máš pravdu, jsme na všecko dva, ale to jsme asi byli i předtím. Já nevim, jsme to pořád mi dva, ale tak nějak jinak... +to se prostě nedá vysvětlit, tak se o to přestane pokoušet, a radši si stáhne vlasy do culíku, aby je malá neměla všude na sobě.+ Jade ji co?.... +šokovaně vykulí oči, podívá se z Vicky na Sophii, která staví asi mrakodrap z lega, a pak zas na Vicky a není schopná vymyslet jakoukoliv možnou realitu ve které by se Jade a Sophii ocitli v jedné místnosti, domě, městě! (bacha, už je to podruhý :D )+ určitě, musí. +řekně skálopevně přesvědčená.+ To budeš moc hodná, akorát... +trochu se ošije.+ Na Tvrzi asi raději nepátrej... +páč si není vlastně uplně jistá, jeslti Viktor ví, že se podruhý vdala. Protože před děckama se jako ještě nevzali+ Hele přesně jako bullshit your way through each day si připadám v pozici alfy, je to děsně vtipný, ale jak říkáš, vždycky to nějak dopadne. A možná je dobře, že nevíš jak na to, protože je to určitě lepší než jet podle nějakýho mustru. +
Prosím tě, i kdyby nebyla - nebyly nízkonákladové... troufám si říct, že nouzí netrpíme, takže vážně, kdykoliv budete chtít, jsme tu jako babysitter centrum pro vás. A však to třeba nemusí být na víkend nebo i když si třeba budeš chtít chvilku oddechnout, na odpoledne, nebo nevím, kino a tak... +prostě nabídka která se neodmítá no :D+ Holky, nemáte hlad? co piškotku, nemáš hladík?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 22:22

to jo, ale... je na tom něco hezkýho, když k tobě někdo chce navždycky patřit přede všema. +usměje se+ je to takový definitivnější, i když to logicky nedává smysl. když mě bude chtít opustit, tak to udělá i tak, ale... no, já nevim. ae chápu to. +uculí se+ to je dlouhej příběh. +mávne rukou, ted už to bere dost pobaveně+ Byly jsme ná návštěvě u Beccy a nějak se tam přichomejtnul. +zašklebí se a vyhne se jeho jménu potřetí :D+ Jo, stoprocentně. +přikývne s jistotou, a sleduje, jak sophie staví věž a pak ji slavnostně zboří a směje se tomu+ Dobře, nebudu. +usměje se měkce, a nijak to nekomentuje+ hele ale i kdyby... +zarazí se trochu+ Víš, můj brácha dělá kouzelnický rodinný právo, a občas... za ním chodí lidi z urozenejch kouzelnickejch rodů, co chtějí nechat vydědit svoje děti, který se narodily bez magie. Většinou se tyhle děti ztratí v labyrintu sirotčinců, ale někdy se mu povede to zachytit včas a najít jim náhradní rodiče. Kdybyste se třeba rozhodli pro jinou variantu... +navrhne jenom tak pro jistotu+ Jednoho piškota jsme takhle udali Byronovým kamarádům. +usměje se+ Jo, musím věřit, že nějaký instinkty mám, a řídit se podle nich. +usměje se a přikývne+ A myslím, že v tom musíš bejt skvělá. +uculí se+ Díky, fakt to oceňuju. +usměje se vděčně+ Někdy je to potřeba, připomenout si, že nejsme jenom rodiče. +protočí vesele oči+ ne, my-+začne vicky, ale sophie vyskočí rychlejc+ mám hlad nejvíííc! +zazubí se a začne si hladit bříško+ ucitě umzu na hlad. +oznámí jim truchlivě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 úno 2019 22:40

to jo, ale taky když to řekneš takhle, je to trochu děsivý +ušklíbne se a položí Zolejku na břiško, aby viděla na mámu.+ nejsem si uplně jistá že ho chci slyšet, ten příběh, protože bych se mohla naprdnout... +zvolí tentokrát slovo, který je celkem vhodný, vzhledem ke zvukům, který se linou z miminkovské plínky...+ bezvadný Sophi, dobrá práce! +povzbudí ji a pak docela zaujatě poslouchá Vicky, a teda dost jí to dojalo.+ Ty jo, to jsem vůbec nevěděla, že se tvůj brácha zabývá tímto.... Vím minimálně o třech párech od nás ze smečky, kteří... by určitě měli zájem. A teda jako fakt si říkám, jak je hnusnej kouzelnickej archaickej svět. Vážně, vydědit někoho kvůli tomu že je moták, v jaký době to prostě žijeme... +zavrtí nesouhlasně, nakvašeně hlavou a pak vezme Zoeinku a opatrně ji předá Vicky.+ Doufám, že to zkusíme ještě... normálně, ale vážně, moc děkuji za informaci. Rozhodím sítě po smečce, a dám ti vědět. A když nám to nepůjde, budem asi taky v pořadí... o tomhle se fakt musím poradit s mužem +ušklíbne se a lehce nakrčí nos, no pak si její pozornost přitáhne Sophi+. Ale... to přece nemůžeme dopustit, strejda vlčák by mě překousl, kdyby slyšel, že nám chceš umžít hladíkem. +Řekne smrtelně vážně a jediným pohledem umlčí jakýkoliv Vickyiny poznámky.+ Tak ukaž, +drapne ji do náruče a otevře ledničku...+ Co takhle tohle... +smotá jí plátek šunky do ruličky a dá jí rafnout.+ Dobrý? tak jo, +posadí ji na linku.+ Tak dívej, takhle to zamotáš a je to, +nechá ji, at si jich pár zaruličkuje a skládá je na talířek+. a ještěk tomu dáme takový srandovní kostičky ze sejru? +nakrájí jí tam, zatímco malá furt motá.+ Jo, to je děsně důležítý. Připomenout si. Představ si, že teprve tak před měsícem jsme byli s Gabrielem na prvním oficiálním rande, jako vážně rande.... nesmíme se zanedbávat, a vy rozhodně taky ne. Dokážu si představit, jak to máte teď náročný, najít si chvilku i na to si jen v klidu vypít kafe, nebo sníst snídani....
no já ti nevím, trochu v tom ještě plavu a dělám celkem boty, ale Gabriel je vždycky tak hezky... no nic... +zrudne lehce, když si sedne zpátky na sedačku a Sophi se tam spokojeně živí.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti