Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývací pokoj - největší pokoj v domě

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2019 21:05

+přivře oči a čeká, co za slovo z něj vypadne+ No proto...+cukne koutky+ Tak to je potom všechno v pořádku. +konstatuje tu kameru a pobaveně ho sleduje, jak mrmle+ No jo, jsi největší chudáček a všichni tě hrozně zneužívají, co? +rýpne si úplně maličko, protože tomu se nedá odolat+ Jo tak všechny detail..hmm. +protáhne a vezme si složky. Pečlivě si to všechno pročítá, pomalu u toho upíjí bourbon a když dojde k informacím o alfovi, ušklíbne se+ No jo. Klasickej macho, přesvědčenej, že má nejdelší péro a největší zuby v okruhu sta kilometrů. +vyprofiluje ho+ Ani ho nepotřebuju vidět, aby mi to bylo jasný. +cukne pobaveně koutky+ V každým případě...z toho, co jsem vyčetla mám dojem, že ho nemůžeme nechat žít. +přivře zamyšleně oči+ Nebo máš jiný názor? +zeptá se ho a nakloní zvědavě hlavu nastranu+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 21 led 2019 21:41

No proto co? +zvedne obočí v jasné výzvě a v hrudi mu lehce zarezonuje zavrčení. Ještě pořád je tady totiž víc doma než upířice.+ To teda sakra jsem! Gabriel ten jenom rozhodí úkoly, a co udělá Will? přehodí to na mě, pořád jen Dave to, Dave tamto, do toho Syr Davide..... a jednou se chci koukat na hokej, když je prázdnej barák a ty mi do toho furt mrmleš. +bručí tam.+ gooool +zařve najednou nadšeně a vypadá že z toho má typicky chlapskou radost, kterou prostě ženský nikdy nepochopí, asi jako by ten goool dal sám.+ Hmmm, jo, to je přesně Rollo, +přikývne a nepřestává koukat na obrazovku.+ Věř mi, chtěl jsem ho z Hawka zastřelit rovnou, když před Syr prchali s celou smečkou, ale měl jsem jasnej příkaz.... A Gabriel by byl naštvanej. +pokrčí jenom rameny.+ Ale ano, to co si dovolil je prostě nepřijatelný, nejen že porušil všechny mírové dohody které s naší smečkou uzavřel +teď se dívá jen a výhradně na B. nějakej hokej je mu šumafuk,+ ale taky se odvážil podmanit si naši Lupu, chtěl ji k sobě připoutat, a já vůbec nemám tušení, jak se tý ženský povedlo tomu odolat, zvlášť, když vezmeš v potaz, že naorzdíl od Gabriela je Rollo vlkodlak. Její druh. A stejně... to zvládla. +Zavrtí znovu nechápavě hlavou.+ Jenomže... +poučí ji klobáskou, teda asi milionstoosmou po té první.+ Nemůžeš tam jen tak mírnyx týrnyx nakráčet a sejmout ho. Ani ty ne, v tvým postavení. Co pak s nimi? +rozhodí trochu rukama,+ nejsme vlkodlaci a rozhodně si nemyslím, že jsme připravení se jich všech ujmout, jeden, dva možná deset, ale celá smečka? +Opře se rukama o kolena a nahne se dopředu.+ Navíc, takhle to ve smečce nefunguje, nikdy by to nepřijali, a byli by jen problémy, i když asi drtivá většina jeho smečky ví, jaký je jejich alfa zmrd. +
Smečka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 led 2019 18:21

+kouká jak se rozjíždí a zvedá obočí stále výš, až se smíchem zavrtí hlavou+ Vy vlci jste fakt doslova samonasírací. Zvykej si, kocoure, budu asi trochu školit tvoje sebeovládání. +zamrká na něj vesele+ A kromě toho nemrmlu, nejvíc jsi slyšet momentálně ty...+cukne koutky a zvedne k němu oči, než se začte do složek. Když dočte, odloží je a pozorně poslouchá, nepřerušuje ho+ Je dobře, žes to neudělal, hodně věcí by to možná vyřešilo, ale ne nutně zjednodušilo. +poznamená zamyšleně, no když řekne, že si ten vlkodlak podmanil Syr, narovná se, jakoby jí bodla vosa+ Cože udělal?! +zeptá se tiše, ale zní to hůř, než kdyby to zařvala; zase se pomalu opře a tak spokojeně, možná až pyšně se usměje+ Jak? To je prostý. Je to Syr. +pokrčí rameny, jakoby tím řekla všechno a podívá se na něj+ Nikdo jí nebude do ničeho nutit. +dodá tak na objasnění+ Máte naprostou pravdu, Watsone. +přikývne a očí jí pobaveně blýsknou+ Shrnul jsi to přesně. A řešení týhle sračkoidní situace možná mám. +řekne pak a zatváří se tajemně, že i hrad v Karpatech by vypadal jak neon ve Vegas:D+ Nicméně o tom bych si radši nejdřív promluvila s našimi vlčími vládci. +koukna na něj pobaveně+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 22 led 2019 19:15

Jo, zvlášť hladový jsme jak nášlapná mina. +vycení na ni trochu zuby a pak se zatváří děsně útrpně, ale koutky mu škubnou, takže to asi nebude takovej opruz ji tam mít.+ Jo udělal, prostě za ním šla, jak poslušný pejsek, po tom polibku jsem myslel, že jsme všichni v hajzlu a mrtvý +pokrčí rameny, nad jejím objasněním, které samozřejmě vysvětluje vše :P jen povzdechne.+ Jasně jasně. Je to Syr. +Zavrtí hlavou a pomyslí si něco o ženských.+ Máš? +narovná se a se zájmem a našpicovanýma ušima čeká, co z ní vypadne. Pak jen frustrovaně zamručí.+ Jistě, jak jinak. Tohle se mimochodem nedělá, +poučí ji mravokárně,+ něco načít a pak to nedokončit. Je to zlý a zákeřný. A naši vládci mají rande, takže +zvedne ruce v jasném gestu.+ Kdo ví, kdy se vrátí domů.
Smečka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 led 2019 22:02

To asi každej. +pokrčí lehce rameny a velice pečlivě skryje úsměv, protože jí přijde trochu roztomilý, jak tam na ni furt vrčí:D+ Po polibku?! +obočí jí znovu vyjede skoro do půl čela+ Fakt žasnu, že to přežil. +ušklíbne se pobaveně+ No jo, co naděláš. To jsem holt celá já, zlá a zákeřná. +uculí se pobaveně a oči jí blýsknou+ No...tak to je klika, že mám spoustu času. +uculí se a nalije si další skleničku, čímž dává najevo, že tam hodlá setrvat.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 23 led 2019 17:56

Mmmm jo jo, dívím se, že nám barák nespadl na hlavu, když se to Gabriel od Syr dozvěděl. +Pak na ni vrhne takový ten děláš si prdel pohled, ale jen zavrtí hlavou, páč vidí, jak se baví na jeho účet.+ Fajn, ale jestli mi do toho míníš remcat, tak se neznám. +Vezme si zas ten svůj teď už poloprázdnej talířek a pustí se do jídla. Pak na ni zas tak úkosem koukne.+ Když jsi teď součástí smečky, musíme ti najít pokoj... +řekne naprosto vážně.+ A taky potřebuju tvý číslo účtu a další podstatný iniciále. Taky kontakt na tu tvou hezkou mladou dcerunku... +oči se mu trochu rozsvítí...+ Taky bych ti měl ukázat barák, garáže a tak vůbec... +trochu se zamračí, protože Hawka jí zatím asi neukáže, protože to je prostě jeho miláček a ona je "cizák" prozatím ještě :P+
Smečka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2019 22:58

To si umím celkem představit. +ušklíbne se pobaveně+ Pff, já do ničeho nermecám. +odfrkne si naooko dotčeně a napije se+ Pokoj chápu...+přikývne a koukne na něj+ ..ale číslo účtu? to jakože budu mít i plat? +zvedne se zájem obočí a koutek jí trochu cukne+ A nevím jaký další iniciály bys asi tak potřeboval. +ušklíbne se, no pak přivře oči a nakloní se blíž+ A k čemu by ti byl kontakt na moji dcerunku? +nakloní hlavu na stranu a velice zkoumavě si ho prohlédne+ Hm, takže exkurze? +uculí se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 24 led 2019 06:26

To máš jedině štěstí, protože to bych pak musel být velký zlý vlk. +ušklíbne se pobaveně tentokrat on. + jistě že budeš mít plat, +zavrtí hlavou+ smecka je sice rodina, ale taky docela slušně fungující podnik. Každý má svou roli - praci a když ji dělá dobře, je náležitě odměněn. +jakoby to snad nebylo úplně jasny+ třeba adresu, kde tě hledat když se nebudeš ozývat... +přimhouří oči + k čemu asi? +poznámku o flirtování přes sms spolkne, + přece abychom ji mohli oznámit, že jsi zraněná... nebo mrtvá. Je to standartní postup, jestli se ti nelíbí, víš u koho si můžeš vyjednat výjimku. Jo. +vypne ovladačem telku a vstane, trochu se opráší od drobků +, jdem.
Smečka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 led 2019 15:33

+zadívá se na něj přivřenýma očima, jakoby si toho velkýho, zlýho vlka představovala a zvedne koutek v úsměvu+ No tak fajn, samozřejmě si nestěžuju. +zvedne v obraně ruce a zasměje se+ No...teď ale vážně doufám, že si děláš srandu a něco takovýho byste jí neoznamovali přes smsku. +ušklíbne se a zavrtí hlavou+ Protože to by asi byla opravdu velká špatná...+radši si to ani nepředstavuje+ Ale ok, číslo dostaneš. +pokrčí rameny a musí skrýt úsměv; zdá se, že tady Payne udělala dojem:D+ Dobře, tak jdem. +dopije skleničku, zvedne se a jde za ním+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Smečka » 24 led 2019 18:41

možná, trochu, +povolí nakonec, protože něco takovýho by po telefonu nikdo nesdělil, ale určitě by jí zavolali aby se co nejdřív sešli a nebo aby se okamžitě dostavila.+ neboj se. Možná toho ani nezneužiju +popíchne ji trošinku.+Tak, v baráku už se asi orientuješ, ale to nevadí. Začneme tady. +otevře dveře do sklepa.+ Bazén, tělocvičny, provizorní atomovej kryt, který mi Gabriel nedovolil postavit. +Neodpustí si poznámku, pořád by ho totiž chtěl.+ Odsud se dostaneš taky do garáží. Moc se neochomejtej kolem kár jeho veličenstva, je na ně trošku háklivej, asi jako na Syr. +Uculí se, koutky mu pobaveně cuknout, když se vrátí stejnou cestou nahoru.+ V pravým křídle jsou tělocvičny a užitkový místnosti, prádelny, pracovny.... operační středisko. To ti ukážu potom. A nahoře je spousta pokojů, ty co jsou prázdný, mají klíč ve dveřích. Můžeš si vybrat kterýkoliv z nich. V domech kolem bydlí rodiny, tady v domě spíš samotáři. Smečková škola a školka jsou nedaleko odsud, hodně lidí bydlí i ve městě, kde makají v našich podnicích. A pak máme na zahradě taky hangár. +Blískne mu v očích.+
Smečka

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti