Ložnice Payne

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice Payne

Příspěvekod Payne » 08 pro 2018 02:08

+v hlavě se jí možná na chvilku zasekne pár koleček, když se mu trochu vyhrne tričko, ale ovládne se, protože už si dnes připadá jak nějaká nadržená nymfomanka.+ No jo, to asi jsem. +zasměje se a zase se k němu přitulí+ Asi máš pravdu. +přikývne pak na to, že by to za byt utrácet neměla+ Ale nájem budeme platit na půl. +koukne na něj neústupně a uculí se+ No počkej, to ale není přece za tebe. Ale za nás. +opraví ho naoko pobouřeně a v očích jí zajiskří smích+ Můžeme teď na netu na nějaký byty mrknout spolu, chceš? +podívá se na něj tázavě, natáhne se a podá ze stolku svůj notebook+ Nebo spěcháš domů? +zarazí se pak, rozhodně nechce, aby měl třeba kvůli ní problém. Což je další věc, kvůli který se těší až budou ve svém. Žádná večerka, vycházky...jen svoboda. Dokonalý:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 08 pro 2018 16:16

jo, ještě se třeba třikrát přestěhujem, než se usadíme někde napořád. Myslím, že bysme si to měli ušetřit na potom. +uculí se+ No to doufám. +zvedne koutek, rozhodně by se cítil dost blbě, kdyby nájem platila jenom ona+ No... +zarazí se taky trochu, vlastně chtěl vypadnout brzo, aby se vyhnul přespání, ale teď si není jistej+ Ještě chvilku mám. +usměje se, koukne na mobil, kolik je hodin, a posune se k ní, aby viděl do notebooku. Takhle zblízka mu voní až se mu stahuje krk, ale nedokáže se přimět ji políbit+ Mhm. +zahmká souhlasně, ačkoliv si není přesně jistej, co zrovna řekla, protože místo na monitor se dívá na její rameno, ze kterýho spadl svetr, sleduje tu malou pihu, co na něm má, a rychle polyká náhlou paniku, co ho zaplavila. Trochu se kousne do rtu, opatrně se nadechne. Všechno to víno možná nebyl dobrej nápad, cítí, jak se mu točí hlava, a ne tím dobrým způsobem+ Já už musím. +vyhrkne a vstane+ Zapomněl jsem, že... Jade mě ještě chtěl vidět. Kvůli akci. +plácne první výmluvu+ Můžeš... mi ty inzeráty, co se ti líbí, poslat na FB? +dodá ještě, cítí, jak se mu potí ruce. teď by ji měl políbit na rozloučenou. Místo toho ji tak napůl nervózně obejme+ promiň. +usměje se omluvně, oči má trochu vyplašený, ale je to asi to nejupřímnější, co dneska řek+ Zavolám ti. +dodá ještě přes rameno, vycouvá z bytu a venku se přemístí pryč, dřív než za ním stihne vyběhnout+
Dean

Příspěvekod Payne » 08 pro 2018 20:32

No, tolikrát by to snad být nemuselo. +zakroutí trochu očima a zasměje se+ Ale jo, souhlasím. +usměje se na něj+ Tak fajn. +zapne noťas a otevře pár záložek, který si už uložila; sem tam k nějakýmu bytu něco poznamená, má ale čím dál větší pocit, že ji moc nevnímá. Překvapeně se na něj zadívá, když tak najednou vstane a ze všeho nejvíc to připomíná útěk. Zaklapne notebook a zvedne se, aby se rozloučila, ale když k němu zvedne tvář, dočká se jen objetí a v tu chvíli jí žaludek sevře opravdový strach. Strach z toho, co se tam stalo a co to s ním udělalo+ Jasně, pošlu ti je. +hlesne jenom+ To je dobrý, chápu to. +pousměje se trochu, ale je to jenom pokus. Ani se nepokouší jít za ním a když se přemístí, zůstane chvíli zírat na dveře; pak se schoulí na gauči, rozhlédne se kolem, po dvou skoro prázdných lahvích vína a cítí se...vyděšeně. Možná by měla přece jen přimět Bí, aby jí řekla, co se tam sakra stalo. Ale zároveň má neurčitý pocit, že by to neměla dělat; nebo aspoň dokud to nezkusí sama. Je si totiž dost jistá, že by se Deanovi moc nelíbilo, kdyby se na něj vyptávala Beccy. Ztěžka si povzdechne, uklidí lahve i skleničky a rozhodne se, že nejlepší bude jít vybít trochu energie do tělocvičny. Jednak to trochu pomůže upustit páru a jednak se potřebuje udržovat v kondici, protože Anvil vyžaduje stoprocentní nasazení. Na chvilku jí bleskne hlavou myšlenka na to, že před pár měsíci by se šla vybít dalším lovem, ale rychle ji od sebe odežene. Slíbila, že toho už nechá a to hodlá dodržet. Vezme si ručník a láhev s vodou a sjede dolů do tělocvičny+
Payne

Příspěvekod Payne » 09 pro 2018 17:21

+smsku objeví až ráno, protože měla vypnuté vyzvánění. Ale i přes to vyznání na konci, z toho má pořád špatný pocit. Odepíše, že to chápe a nezlobí se. A ať jí potom pošle, co se mu líbilo nejvíc. Nakonec po chvíli váhání napíše Já tebe taky a odešle to. S povzdechem se vyhrabe z postele, dá si rychlou sprchu a udělá si snídani. Za chvíli má přijít Becca, aby jí vyrobila to tetování. Hrozně se těší a zároveň je i trochu nervózní, přece jen vůbec netuší, jaký to asi bude, ale určitě nic hroznýho. Když dosnídá, naskládá nádobí do myčky a zrovna když si jde sednout na gauč a chvíli si číst, ozve se tiché prásknutí z předsíně. Žaludek se maličko nervózně sevře a srdce trochu rozbuší, ale vlastně se opravdu těší.+ Takže už jsi něco našla? Jdeme na to? +podívá se napjatě na Beccu+ Jo, myslím, že se ti bude fakt líbit. +koukne na ni s tajemným úsměvem a položí na stůl obrázek, který nakreslila v Guns+
Spoiler: show
Obrázek

+zvedne se a jde se podívat. Chvilku si ten zvláštní, dramatický symbol prohlíží a rty se jí pomalu roztáhnou do úsměvu+ Je parádní. Myslím, že něco takovýho bych si vybrala sama. +svlékne si tričko, vezme si židli, sedne si na ni obkročmo a rukama se opře o opěradlo. Skloní hlavu a přehodí si vlasy dobředu.+ Já jsem ready. +zahlásí vesele a uculí se+
Payne

Předchozí

Zpět na Byt Beccy v Dublinu