Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 11 lis 2018 15:19

+jde dát prckům pusu na dobrou noc, řekne jim pohádku před spaním a když konečně usnou, dojde dolů za Remusem a sedne si k němu. Je dost unavená z nácviku asasínského bojového umění, ale nedá na sobě nic znát, chce být chvilku s ním+ Nezlobili tě moc? Jsi moc šikovný, že to s těmi draky zvládáš +usměje se a dá mu něžnou pusu. Zamyslí se nad otázkou a pomalu přitom usrkává horký čaj+ Příprava bude trvat ještě pár měsíců, až na to budu perfektně připravená +samozřejmě že se s ním o tom chce bavit, Remus je jediný člověk na světě, kterému absolutně důvěřuje a před kterým nemá žádné tajemství+ Samotná mise bude trvat do té doby, než se dokonale sžiju s prostředím, lidmi, stylem jejich života +anebo než ji odhalí, ale to pochopitelně neřekne nahlas+ Nemusíš se o mně bát +chytne ho za ruku a usměje se na něj+ Nikdo nepozná, že nejsem Vanessa +ujistí ho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 lis 2018 23:03

přece jsem taky jejich rodič. +pousměje se, a obejme ji kolem ramen, když se k němu posadí+ Bellu dneska trochu zlobily zuby, asi jí rostou stoličky, ale už je to lepší. +poreferuje+ Vezmu si na tu dobu tolik volna, kolik to půjde, děti budou sice přes den s chůvou, ale rád bych na ně dohlédl. Nemusíš se bát, my to tu zvládneme. +usměje se na ni+ Nepochybuji, že to dokážete. +přikývne+ A výhledově? spíš pár týdnů, nebo... déle? +zeptá se, a nedá na sobě znát smíšené pocity+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2018 21:15

+povzdechne si+ Achjo, brouček malý... Bella to prořezávání zoubků trochu hůř snáší. U Nicka ani nevím, že mu rostou zuby. Žvýkání chlebové kůrky jí trochu uleví od bolesti +dá mu tip napříště+ Vůbec nepochybuji, že to tady beze mne zvládnete +usměje se+ Ale plánuji využít každou volnou chvilku, abych za vámi přišla. I Vanessa přece mívá osobní volno. Nevydržela bych být tak dlouho bez vás +opře se o něj a chvíli jen tak mlčí a přemýšlí+ To se dá těžko odhadnout. Musím se infiltrovat co nejhlouběji, abych byla schopná kdykoliv Vanessu nahradit. No, já jsem malá, ale šikovná +uculí se+ takže myslím, že bych to mohla zvládnout za pár týdnů +mrkne na něj+ Proč se ptáš?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 lis 2018 22:37

Nakonec jsme to zvládli, ale do pusy mě kouknout nenechala. +uculí se trochu+ To je dobře. +usměje se, a přikývne+ Jen tak pro představu, chápu, že spousta detailů je tajných. +napije se čaje, a ani na ni nehodlá nijak naléhat, aby mu je prozradila+ Třeba si pak začnou myslet, že má Vanessa někdo amanta. +zasměje se+ Jak to s ní vlastně vypadá? +zajímá se nenápadně, aby tam ještě Styx náhodou nemusela někde předstírat milostné schůzky s vanessiným partnerem+ A taky mě zajímá, jestli budeme příští rok trávit výročí spolu, když má být tak významné. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 lis 2018 21:15

Amanta? To by ji Enzo asi zabil +zažertuje se smíchem+ No, prý je pořád s tím asasínem. Vydrželi to spolu už přes dva roky. Asi to bude velká láska +uculí se a teprve pak si všimne jeho výrazu, který se snaží před ní skrýt a v tu chvíli jí to dojde+ Merline, ne! To se vážně nemusíš bát, že budu muset Vanessu nahradit i v této oblasti +rozesměje se, jak jí to přijde absurdní+ Vanessa říkala, že v Masyafu se k sobě chovají čistě profesionálně. Scházejí se úplně mimo pevnost, takže na rande s Enzem bude chodit ona sama +vysvětlí mu s úsměvem a pohladí ho něžně po tváři, přijde jí to milé, že se o to zajímá+ To výročí budeme určitě trávit spolu, jak jinak. To už budu mít misi dávno za sebou +ujistí ho s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 lis 2018 23:17

vážně? +usměje se trochu překvapeně, ale je rád+ To jí přeji. Zaslouží si štěstí. +přikývne+ No to bych vám oběma radil. +zavrčí pobaveně, nakloní se k ní a políbí ji na rty, jen tak trochu majetnicky+ Budeš si před ním ale asi muset dávt větší pozor. I když se k sobě chovají v práci odtažitě, nejspíš ji zná lépe než jiní, intimněji. Nejen její vystupování, ale i podvědomá gesta. +pousměje se+ Rád bych doufal, že kdyby šlo o mě, poznal bych vás od sebe i bez vlkodlačích smyslů. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 lis 2018 20:21

Já jí to taky ze srdce přeji. Ale je to vážně legrační, že se znají už pomalu třicet let, Enzo Vanessu od malička cvičil a ona ho celé ty roky nesnášela a chtěla ho zabít... a podívej, jaká z toho nakonec vzešla láska +zasměje se, jak je ten osud vrtkavý+ Já vím... +přikývne zamyšleně+ Vanessa říkala, že až se poprvé setkám s Enzem a on nepojme podezření, že nejsem ona, budu připravená nastoupit na misi. Takže Enzo je taková moje vstupenka do Masyafu +uculí se+ Ty nás od sebe rozeznáš bez problému?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 lis 2018 15:44

Osud má zvláštní smysl pro humor +uculí se+ Stejně mu to ale jednou bude muset říct, ne? +podívá se na ni zamyšleně+ pokud to s ním myslí vážně, a chtějí spolu být, nemůže před ním mít takhle velké tajemství. +pokrčí rameny+ Mám v tom tak trochu výhodu, vlkodlačí smysly mi pomáhají. +usměje se+ Například poznám tvoji vůni, tu vanessa nenapodobí ani kdyby chtěla. A v některých detailech se lišíte. Možná kdybyste stály zády ke mně, na dálku, mohl bych se splést. +zasměje se+ Na druhou stranu mě se ošálit nepokoušíte, takže vnímám vaše odlišné manýry a gesta. +připustí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 lis 2018 00:22

+trochu zvážní+ To asi bude muset, pokud to s ním myslí vážně. Ale až po mé misi. Nevíme, jak by Enzo zareagoval, kdyby zjistil, že jsem pořád naživu, a můj úkol u asasínů nesmí absolutně nic překazit +o nebezpečí prozrazení se radši vůbec nezmíní+ Vážně jsme tak odlišné? +podiví se s úsměvem+ Tak to je obrovská výhoda mít za manžela vlkodlaka, hned bys to prokoukl, kdyby se za mně chtěl někdo vydávat +zasměje se, jakou má kliku+ Doufám, že to nikdy nebudeme muset podstoupit +dodá už vážněji, mnoholičné lektvary jsou prevít:)+ Už jsem trochu unavená +lísne se k němu+ Nepůjdeme si lehnout?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 lis 2018 21:18

S tím naprosto souhlasím. +přikývne, a je rád, že to vidí stejně+ Je to její volba, samozřejmě, ale celkem úzce se to týká i naší rodiny. Musí si být opravdu jistá, že by se nechtěl vrhnout do nějaké zbrklé pomsty. +zamračí se trochu+ Některé vlastnosti máte podobné, ale osobností jste každá trochu jiná, a to se promítá i do způsobu řeči, do mimiky. +pousměje se+ Ale samozřejmě když jste v roli té druhé, je to daleko složitější. Obzvlášť pro někoho, kdo vás zná jen povrchně a zdálky. +uklidní ji+ To bychom měli, dvojčata teď vstávají až nemravně brzo. +uculí se, lehce ji políbí na rty, a pak ji zvedne z gauče a popadne do náruče+ To by ses tedy neměla moc namáhat... +usoudí pobaveně, a s lehkostí ji odnese rovnou do ložnice+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse