Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Gabriel » 04 lis 2018 00:24

Rozhodně bude jako princezna. +přikývne souhlasně+ No jasně, bez dortu by to vůbec nešlo. +usměje se+ Tak jo, děkuju. +poděkuje jim vážně. A jak slíbil, natáhne se k nim a bude s nimi koukat na pohádku. Každý se uvelebí z jedné strany a oba vypadají, že konec filmu nejspíš neuvidí, protože se jim zavírají očka. Vzhlédne k Syr a usměje se na ni, něžně, láskyplně. Zůstane tam s nima, dokud neusnou a pak se opatrně vysouká z postele a potichu dojde za Syr. Obejme ji kolem pasu a líbne ji na krk+ Tak jsem prošel, je to dobrý. +zašeptá jí do kůže na krku a úsměv může přímo cítit+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 00:34

+Zrovná dala zapékací mísu do trouby a umývá těch pár misek co zašpinila, když ji obejme a natiskne se k ní. Celé tělo se jí zatetelí, musí se usmát.+ mají tě omotaného kolem prstu +směje se a odloží misku na utěrku a teprve pak se otočí. Zadkem se opírá o linku, ruce okolo Gabrielova krku a dlouhý lačný polibek.+ Vypadáte velmi šťastně, Vaše chlupatosti. +něžně ho kousne.+ asi tak jak já se cítím +vydechne mu do rtu.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 lis 2018 15:24

Jo, to rozhodně mají. +přikývne souhlasně a zdá se, že je s tím stavem naprosto spokojený. Přitiskne ji k sobě a dlouze a důkladně jí polibek oplatí.+ To taky jsem...+zavrní jí do rtů+ ...a taky jsem rád, že jsi šťastná. +usměje se jí do rtů+ Kdy to řekneš Nicci? +otáhne se kousek a zadívá se jí do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 16:35

No...+na chvilku se zamračí+. V Bradavicích nejsou povolené návštěvy a další prázdniny budou mít až o Vánocích, ale pošlu jí dopis a zkusím se poptat Charlieho, jestli by s ní nepromluvil, nebo jestli bych jí nemohla zavolat +uculí se, děsně ráda porušuje pravidla.+ Ale myslím, že tam se nemáš čeho bát. +Přitulí se k němu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 lis 2018 21:06

No, asi by bylo lepší říct jí to dřív. Aby si pak nemyslela, že jsme to před ní tajili. +koukne na ni zamyšleně+ Je už velká, mohla by si to vzít osobně. Zvlášť když dvojčata už to ví...+konstatuje a pak se usměje jedním koutkem, jak on to umí+ Ty jsi ale rebelka...moje...+políbí ji na rty; pak trochu začichá a vzápětí mu zakručí v žaludku, jakoby tam měl vetřelce+ Uhmm...fakt pěkně už to voní. Bude to brzo hotový? +zeptá se a s nadějí na ni koukne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 lis 2018 22:32

Dobře, zařídím to večer, nejpozději zítra jo? +Nikdy by neřekla že mu tak na Nicci záleží a ještě víc ho za to zbožňuje.+ hmmm hungry wolf, no uvidíme co se s tím dá dělat, skloní se a koukne do trouby...+ Ale zdá se že máš dneska štěstí na svý straně Veličenstvo +Vyzubí se a vytáhne velký pekáč z trouby. Podá dva talířky a nabere jim oběma pořádnou porci kotlety, s bramborama a omáčkou a zeleninou.+ Vlastně bych ti chtěla něco ukázat, +ještě než si sedne ke stolu zajde pro maca a najde poslední dokumenty, kde má synopsi pár menších podniků s jídlem pro hladové vlky v rumunsku.+ Koukni na tohle a řekni mi co si o tom myslíš. +a pustí se do jídla.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 lis 2018 22:51

Dobře. +přikývne jenom a líbne ji na nos+ Jo já mám totiž pořád štěstí a dneska obvzlášť. +uculí se spokojeně+ Hmm, voní to naprosto božsky...+přivře oči labužnicky a hned si talířek vezme a jde si sednout+ Hmm? +koukne na ni zvědavě a pak se zadívá na monitor+ No ne, máte podnikatelský záměr, budoucí paní Lupei? +zvedne obočí a usměje se+ Líbí se mi to. Super nápad. +přikývne a systematicky se dá do likvidace toho božského pokrmu na talíři:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 lis 2018 23:13

tak trochu, +pustí se do jídla a nechá ho to v klidu si projít.+ Jen pár menších podniků, takových těch bister jak jsou v americe, ne fast foody, ale kde bude pořád kafe, a dobrý a bohatý snídaně a něco rychlého na oběd +povídá mu to se zápalem.+ Dalo by to práci spoustě z našich, a možná i ostatních lidí, ale hlavně, by se naši lidi měli kdekoliv pořádně najíst, a vlastně i ti ostatní... asi na tom moc nezbohatnem, ale určitě si na sebe vydělají... Chtěla bych odejít z vedení hotelu, totiž.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 lis 2018 19:17

+poslouchá ji pozorně, zatímco jí a musí se pousmát, jak je nadšená. Když řekne, že chce odejít z vedení hotelu, zvedne k ní oči a zkoumavě se na ni zadívá.+ Jestli si jsi jistá, že tohle chceš, tak jen do toho. Pomůžu ti, jak budeš potřebovat. +usměje se na ni měkkce+ Je to skvělý nápad. Líbí se mi to. +dodá ještě, kdyby to jako nebylo jasný:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 lis 2018 19:32

+jen pokrčí rameny,+ myslím že je na čase tuto kapitolu uzavřít se s vším všudy. Já nevím, +vypadá trochu ztraceně+. Jen vím, že musím NĚCO dělat, teda krom toho milionu věcí ve smečce a v druhé tlupě doma... Rozumíš mi že jo? +ale určitě ví, co tím myslí. Posbírá naprosto do čista vyjezený talíř a dá je do dřezu.+ Kouknem na film? +uculí se a když se uvelebí spolu na sedačce, odpoledne se líně překulí k večeru a pak už dětí spí a Gabriel se rozhodne se protáhnout v bazénu. Syr pošle patrona k Charliemu a pak má telefonický hovor, po kterém zůstane trochu přimrazeně stát ve ztemnělém obýváku, a trochu se chvěje.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu