Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2018 20:31

Je to.... mrazive. +zamysli se+ Kdyz jsou kolem duse tak obchazi vsechny mraz. To se musi zazit. +pousmeje se+ muzete se to nauvit pokud mate prirozene sklony k magii.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2018 21:37

tak to musíme dnesk uspořádat. +rozhodne nadšeně+ To já bohužel nemám. +pousměje se zklamaně+ Ale o to víc mě to zajímá. +přikývne+ Pokud budeme spokojení, dostanete bonus. +ujistí ji+ Ale... osobně preferuji radši upřímnost, když je třeba den na věštbu slabší, než vědmy, které si vymýšlí věštby jen aby se mi zavděčily. +dodá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2018 21:49

No ja nevidim duvod proc by se to nemelo povest. Nekdy to nejde protpze ostatni kolem publikum se smeje a ma nevhodne narazky. Ale myslim ze vy i vase pritelkyne uz jste dost zkusene abyste se toho vyvarovaly.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2018 22:00

oh to ne, mé přítelkyně berou nadpřirozeno velmi vážně. Jedna z nich je čerstvá vdova, jsem si jistá, že se této příležitosti ráda chopí. +pousměje se, a otočí se ke dveřím, kde se objeví sluha+ Ach, hosté jsou tu. Hned jsem zpátky. +omluví se, a jde do vstupní haly je přivítat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2018 22:02

Jiste madam,udelam co si budete prat. +usmeje se na nia jde si urovnat veci na stolek a zapalit svice a kadidlo nez prujdou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2018 22:19

+lady dole vítá hosty a zve je dál, a Locke s klukama zaujmou pozice v zahradě kolem domu, aby byli nachystaní podle plánu. Za chvilku se hosté začnou trousit do salonu, dámy v nádherných róbách a gentlemani v kabátcích, a zvědavě po ní pokukují+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2018 22:27

+tváří se náležitě esotericky pozoruje hosty, zdraví je kývnutím hlavy a dává si pozor, kolik je hodin, aby mohla kluky pustit dovnitř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2018 22:44

+průvod hostů uzavírá baron a jeho žena, baron je starší než ona, ale vypadá udržovaně, má prošedivělé vlasy, a všechn zvučně přivítá a požádá je, aby se dobře bavili. Dav se začně mísit a společenštit, a brzy k ní přijde první dáma s žádostí o věštbu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2018 22:48

+sleduje barona a trochu se pro sebe culí, ale pak už se věnuje dámě, velmi profesionálně jí vyloží budoucnost jejích dětí askoro vůbec si nevymýšlí a pořád poočku hlídá odiny, protože za chvíli už musí klukům otevřít+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2018 23:04

+lejdy s baronem korzují po salónu, rozmlouvají s hosty, a pak se rozdělí, a baron pomalu dojde k jejímu stolku+ Takže jste se nechala přemluvit. +pousměje se a luskne prsty na sluhu, aby jí dolil víno+ Já na tyhle věci nvěřím. +dodá, aby si nemyslela+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí