Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2018 23:31

Jsem já jo? +zachichotá se a nalepí se na něj+ Tak to dokaž, Lamoro. +směje se a otočí se a zadkem se mu natiskne do klína a zakrouží jím v rytmu tance+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2018 23:52

to si piš. +zasměje se, sklouzne jí rty na krk a olízne jí kůži až pod ucho, polechtá ji jazykem, rukama jí sjede na boky a krouží s nima v jejím rytmu+ copak necítíš jak jsem z tebe tvrdej? +dýchne jí horce na krk, a tiskne se jí na zadek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2018 00:07

Ze mě? +usměje se a opře se o něj, jenom tak trochu, aby mu mohla říkat nemravnosti+ To bys s tím měl něco udělat Lamoro. +směje se, otočí se a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 bře 2018 00:23

+opře si ji o hrudník a trochu se s ní vlní a sklouzne jí rukama dopředu na břicho a nenápadně je nechá vystoupat výš a výš+ ty mě dneska hrozně provokuješ. +zavrní jí do ucha, trochu ji kousne do krku, seskočí ze stolu a stáhne si ji k sobě, aby nespadla na zem, oči mu blýsknou, pevně si ji chytne a než se stihne rozkoukat, odtáhne ji zadním vchodem pryč+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2018 11:28

Je to poznat? +Zasměje se a přitiskne se k němu. Trochu zavravora když seskovci ze stolu ale hned běží za ním a hihna se jako pubertak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 bře 2018 17:46

možná trošičku. +zazubí se, vyklouzne s ní na chodbu, přitáhne ji k sobě a políbí ji, dychtivě a dlouze, sklouzne jí rukou na zadek a přitiskne ji k sobě, pak se rychle rozhlídne a vtáhne ji do dveří vedle, který náhodou vedou do sklepa, a hned ji líbá dál a ruce se jmu rozběhnou po jejím těle+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 bře 2018 20:25

Trošičku, +zasměje se a opře se o kamennou stěnu, obejme ho a líbá ho, jako by nemělo bejt zítra, vytáhne mu košili z kalhot a vklouzne mu prsty na břicho a na žebra, aby je mohla spočítat+ Ošukáš mě, Locke? Tady, +uculí se udýchaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 bře 2018 21:51

+vklopýtá s ní na chodbu do sklepa a málem spadne ze schodů, jak je tam dost tma, zlíbá jí rty, a přitiskne ji na zeď+ to si piš, kůstko. +usměje se trochu křivě, okousne ji na krku a sklouzne jí rukama přes ňadra, stiskne je, a honem jí vyhrnuje sukni+ já z tebe snad zešílím. +zašeptá jí do vlasů a tiskne se k ní, stáhne jí kalhoty a rychle do ní vklouzne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 bře 2018 22:28

To je dobře, myslím, že bych jinak asi vybuvhla. +zasměje se a vyhrne si sukni až k pasu a jednou nohou ho obejme kolem boků a hlasitě zasténá a přirazí k němu+ Ano! +sténá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 bře 2018 22:38

+blýskne mu hlavou že to byl dobrej nápad, zbavit ho kalhotek, přidrží si ji v tom správným úhlu, zasténá a spokojeně do ní vklouze až na dno+ ah bohové... +zavrčí vzrušeně, oči mu svítí touhou, zběsile ji líbá a bere si ji rychle, nijak něžně a vášnivě+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí